Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam dwie kreski i clear blue potwierdził.
Beta zrobiona wynik 10dpo, 21,53 mlU/ml
W śroode kolejna , martwię sie czy nie jest za niska. Jaka u Was byla beta i w jakim dpo ? 😘😘😘 proszę trzymajcie kciuki.Eve, Ariadne002, Belie, Dip88, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przy jakiej becie słuchać bicie serca ? Ja mam 1500?19 dpo. Lekarza mam w pon? Nie będzie za wcześnie? Ostatnim razem się wybrałam za wcześnie nie nie potrzebnie się stresowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 19:10
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Alis96 wrote:Kochane, dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam dwie kreski i clear blue potwierdził.
W śroode kolejna , martwię sie czy nie jest za niska. Jaka u Was byla beta i w jakim dpo ? 😘😘😘 proszę trzymajcie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 19:09
Alis96 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Nunakala wrote:Dziewczyny przy jakiej becie słuchać bicie serca ? Ja mam 1500?19 dpo. Lekarza mam w pon? Nie będzie za wcześnie? Ostatnim razem się wybrałam za wcześnie nie nie potrzebnie się stresowałam
Przy becie ponad 10 tyś
Wcześnie bardzo idziesz, zobaczysz najwyżej pęcherzykNunakala lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Alis96 wrote:Kochane, dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam dwie kreski i clear blue potwierdził.
W śroode kolejna , martwię sie czy nie jest za niska. Jaka u Was byla beta i w jakim dpo ? 😘😘😘 proszę trzymajcie kciuki.
U mnie 14 dpo 467
Ale to indywidualna sprawa, gratulujeAlis96 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Hej Dziewczyny
Dawno mnie nie było i mam mnóstwo nadrabiania Was, ale niestety z czterolatkiem w domu ciężko znaleźć czas na forum
Jutro wizyta i powiem szczeze że przez ostatnie epidemie przedszkolne mam niezłego stracha
Alis gratulacje Beta Ok na pewno będzie rosła pięknieAlis96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis96 wrote:Kochane, dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłam dwie kreski i clear blue potwierdził.
W śroode kolejna , martwię sie czy nie jest za niska. Jaka u Was byla beta i w jakim dpo ? 😘😘😘 proszę trzymajcie kciuki.
U mnie 14dpo była 160. Ale to nie ma znaczenia, ważne żeby rosła odpowiednio.Alis96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPojedyncze badanie nie powie Ci, czy jest ok, dopiero przyrost po 48h. Musisz być cierpliwa 😛
U mnie 12 dpo było 47.
Nunakala, ja czytałam, że przy becie 15tys, przy 1500 będzie sam pęcherzyk. Serduszko będzie widoczne w 6-7 tygodniu i wtedy zobaczysz jak prscuje, a posłuchasz dopiero prawdopodobnie w 9-10 tygodniu. Zobaczysz, szybko zleci 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 20:54
Nunakala lubi tę wiadomość
-
U mnie w 13dpo bylo 21,5, trzy dni pozniej juz 131, wiecej nie sprawdzalam nudnosci mam juz caly dzien, wiec musiala duuuuzo urosnac. Gratulacje! Widzisz, tez szybko poszlo trzymam kciuki, rosnijcie zdrowo, duzo odpoczynku i nie stresuj sie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2021, 21:39
Alis96 lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:U mnie w 13dpo bylo 21,5, trzy dni pozniej juz 131, wiecej nie sprawdzalam nudnosci mam juz caly dzien, wiec musiala duuuuzo urosnac. Gratulacje! Widzisz, tez szybko poszlo trzymam kciuki, rosnijcie zdrowo, duzo odpoczynku i nie stresuj sie!
Czyli beta normalna, tylko czekać do środy. Ale wierzę , że urośnie. Muszę wierzyć ♥️ jak nie ja to kto 💪♥️
Ja miałam narazie humory 😂 co ewidentnie bylo widać po grupie. A jak odpuscilam w weekend i w poniedziałek testowałam to odruchowo aa biało.. ale patrzę a tu cien myślałam , że już w głowie coś mi sie miesza. Nie dowierzalam. I w sumie jeszcze nie dotarlo. Tymbardziej , że oprócz piersi zero objawów. Tylko szyjke jak chciałam zbadać to jakas dziwna byla dluuuuga mega i az nie dotykalam za bardzo bo sie przestraszylam co to sie dzieje.Belie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis96 wrote:Jejku super ♥️ a jaka aplikacje ciążowa macie ?
Alis naprawdę cieszę się bardzo i gratuluję 😘 rosnijcie zdrowo ☺️
Ja w cyklu w którym się udało miałam mega doła. Płakałam chyba średnio co 2 dni.Alis96 lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Ja ma preglife i flo ☺️
Alis naprawdę cieszę się bardzo i gratuluję 😘 rosnijcie zdrowo ☺️
Ja w cyklu w którym się udało miałam mega doła. Płakałam chyba średnio co 2 dni.
No właśnie ja mialam to samo 😬
Dziękuję Wam wszystkim , ale narazie przydadzą sie kciuki do środy 🤞🤞Belie lubi tę wiadomość
-
Alis grarulacje:) a jako że jesteś pesymistką to dam Ci radę, z której ja musiałam skorzystać na forum naczytałaś się wielu smutnych historii, to sprawia że od razu i Ty masz poczucie że to pewnie biochem, że coś nie pójdzie tak jak powinno, że pójdziesz do toalety a tam okres. Nie daj się temu porwać (ja niestety dałam). Moje pierwsze testy były tak blade że mój mąż mi nie wierzył że coś jest - Twój przy moim to gruba krecha. Dwa dni po pierwszym cieniu poszłam na bete a tam 104. Nadal nie wierzyłam. Dopiero po wizycie u lekarza gdzie nie miałam nawet usg a jedynie rozmowę stwierdziłam że mam złe podejście. Nie ma okresu to znaczy że jest ciąża i mam się nią cieszyć a nie szukać nieszczęść które mogą nas spotkać. A stres też nie jest wskazany. Dlatego, idź w środę na bete, a później ciesz się z ciąży ile wlezie! Bedziesz miała chwilę paniki tak jak my wszystkie - bo objawy znikną, bo boli, bo ciągnie, ale dla Ciebie podobnie jak dla mnie to pierwsza ciąża więc skąd mamy wiedzieć jakie są objawy i co się czuje? Trzeba zaufać maleństu i się cieszyć a że jesteś niecierpliwa to aż się zapytam, jak planujesz wytrzymać 9 miesięcy do rozwiązania? i tego pytania nie zrozum źle, po prostu też należę do osób niecierpliwych i mam wrażenie że te tygodnie się ciągną i ciągną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 08:11
Rosalie, Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNulka, dobrze prawisz, ja właśnie wpadłam w to, co Ty miałaś ostatnio. Ale mądra byłam, jak Ci pisałam, że nie masz się o co martwić. Objawy minęły, włącznie z bólem piersi dopiero wczoraj, a ja wieczorem i dzisiaj od rana już panikuję, że na pewno coś jest nie tak. Nawet mi się śniło, że poroniłam. Do tego jestem w stanie baaardzo przekonująco sobie wmówić, że brak krwawienia to tylko zasługa luteiny. No to zrobiłam sobie dzień 🙄
Mnie też się strasznie dłuży wszystko. Nawet mówię do czasami do męża, że chciałabym, żeby maleństwo było już z nami. Ale wtedy od razu łapię się na "uważaj, czego sobie życzysz" i że jednak nie chciałabym, żeby na etapie rozwoju z 9 tygodnia było już poza brzuchem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 08:21
-
Kasiekkk wrote:Nulka, dobrze prawisz, ja właśnie wpadłam w to, co Ty miałaś ostatnio. Ale mądra byłam, jak Ci pisałam, że nie masz się o co martwić. Objawy minęły, włącznie z bólem piersi dopiero wczoraj, a ja wieczorem i dzisiaj od rana już panikuję, że na pewno coś jest nie tak. Nawet mi się śniło, że poroniłam. Do tego jestem w stanie baaardzo przekonująco sobie wmówić, że brak krwawienia to tylko zasługa luteiny. No to zrobiłam sobie dzień 🙄
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny