Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ola_45 wrote:Tyle sie naczytalam o tym Hsg ze chyba moj organizm sam blokuje okres. A ja cytologie ostatnia to chyba robilam w 2019 roku na poczatku roku.
-
nick nieaktualnyAnulka1992 wrote:Mam ciążę pozamaciczna i w macicy wszystko trzeba usunac
Bardzo mi przykro, aż mnie coś skręciło w żołądku, jak to przeczytałam, ale na ból i smutek zapewne przyjdzie czas później. Teraz ratuj siebie dziewczyno. Jaki plan działania przedstawił Ci lekarz? Jedziesz do szpitala? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualnyDip88 wrote:Zawsze jak coś to możesz pisać i pytać 😉 Mi w poprzedniej ciąży tutaj też ciężko było się odnaleźć 😅 No i trzymam kciuki żeby jednak HSG nie było konieczne ✊💚
Kasiekk o której jutro masz wizytę ? Ja jutro na 9:20 jadę do Belgii do Pl gin na pierwszą wizytę, też nie wiem czego się spodziewać itd usg napewno zrobi, choć bardziej zależy mi na jakiś badaniach, bo póki co w NL badali mi tylko proga na początku ciąży i nic pozatym 🤦🏼♀️ Dopiero w lipcu sprawdzą mi jedynie żelazo i poziom cukru, różyczki, tokso, tsh czy innych powiedziała że nie ma potrzeby badać 😕 Zresztą w poprzedniej ciąży tu też przez całą ciąże miałam tylko raz krew badaną w 11 tc i nic pozatym 🤷🏻♀️ Także może tam mi się uda coś ogarnąć.
Ja standardowo wieczorem, na 19:40. Trzymam kciuki też za Twoją wizytę, oby udało Ci się wywalczyć jakieś badania dla spokoju duchaAriadne002 lubi tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Mam ciążę pozamaciczna i w macicy wszystko trzeba usunac
-
nick nieaktualnyAnulka1992 wrote:Nawet nie pozwolił mi wyjść ale go poprosiłam chciałam jeszcze przytulić synka i dopiero mogę iść do szpitala. Dał mi 2 godziny i muszę być spowrotem. Będzie usuwany jajowód laparoskopowo
-
Anulka1992 wrote:Nawet nie pozwolił mi wyjść ale go poprosiłam chciałam jeszcze przytulić synka i dopiero mogę iść do szpitala. Dał mi 2 godziny i muszę być spowrotem. Będzie usuwany jajowód laparoskopowo
Czyli wycinanie jajowodu a nie macicy... bo już się przestraszyłam...
Pamiętaj ze jeden jajowod to nie koniec świata kochana... jeszcze będzie dobrze
Kurczę a jak pisałaś o tych bólach to mi przez myśl przeszła pozamaciczna, No ale myśle No nie będę dziewczyny straszyć bo się okaże ze wszystko ok i mnie znienawidzi... na początku ciąży ciężko odróżnić bóle fizjologiczne od tych niekoniecznie...
mocno Cię przytulam25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Anulka1992 wrote:Tak bardzo mi przykro. Tak się cieszyłam... Byłam po pierwszym USG było ok
A teraz nagle takie coś.
Właśnie, a jak to możliwe ze po usg było ok? Czy ty masz dwie ciąże ? Jedną w macicy drugą w jajowodzie? No bo na usg pęcherzyk był w macicy prawda ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Anulka1992 wrote:Tak bardzo mi przykro. Tak się cieszyłam... Byłam po pierwszym USG było ok
A teraz nagle takie coś. -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Właśnie, a jak to możliwe ze po usg było ok? Czy ty masz dwie ciąże ? Jedną w macicy drugą w jajowodzie? No bo na usg pęcherzyk był w macicy prawda ?
-
nick nieaktualny