Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:Dziewczyny, zrobiłam test z ciekawości teraz z 2 moczu (9dpo). Miałam zrobić jutro bo mam dentystę ale nie przyszły mi jeszcze testy które zamówiłam 😔
Czy ja mam zwidy czy widzę cień??
https://zapodaj.net/e2a0db24a25e9.jpg.html
Nie będę oryginalna, jak napiszę, że też widzę, ale no kurczę widzę! Baaardzo się cieszę! Oby tylko ta kreseczka teraz ładnie ciemniała 🤞Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:To ja tez zaszaleję, po coś mam ten zapas testow 🤦🏻♀️😅
Dawaj znac 😁😁😁😁
Już mam mega stresa i czuje, że i tak będzie u mnie białooo🙈 -
Iskra444, Dip88 trzymam kciuki- ja też myślałam że będzie super biel 😁🤣
Iskra444, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam w domu 1 test żeby nie kusiło mnie później do testowania bo jak jeden jest to wiadomka (przez te dziwne przesunięcia jestem dopiero co po owu więc nie mam co sprawdzać) ale wczoraj byłam w rossmanie i mimochodem wzięłam jeszcze dwa także tak - pozdrawiam moją silną wolę xD
Iskra444, Blondyna.B, Kasiekkk, Dip88, Vivian, Ariadne002 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Ja miałam w domu 1 test żeby nie kusiło mnie później do testowania bo jak jeden jest to wiadomka (przez te dziwne przesunięcia jestem dopiero co po owu więc nie mam co sprawdzać) ale wczoraj byłam w rossmanie i mimochodem wzięłam jeszcze dwa także tak - pozdrawiam moją silną wolę xD
Izi, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja też mam tyle testów, że szkoda żeby leżały i się marnowały 😂😂
Już mam mega stresa i czuje, że i tak będzie u mnie białooo🙈 -
Dziewczyny dziekuje za wszystkie miłe słowa 😘
przychodzę z wynikiem bo skoro świt poleciałam na bete (nie pytajcie o noc bo z tych emocji nie wiem o której zasnęłam 😂 )
Wynik bety: 45,24 mIU/ml 🥰
To chyba dobry znak- dajcie mi proszę znać bo sie boje ze za mala może?
Za 2 dni powtórzę żeby zobaczyć czy jest przyrostIskra444, Izi, Blondyna.B, Kasiekkk, Dip88, Ulka86, Syla87, Vivian, Anettaa, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Mka wrote:Dziewczyny dziekuje za wszystkie miłe słowa 😘
przychodzę z wynikiem bo skoro świt poleciałam na bete (nie pytajcie o noc bo z tych emocji nie wiem o której zasnęłam 😂 )
Za 2 dni powtórzę żeby zobaczyć czy jest przyrost
Mka lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki proga 19,61 ng/ml 🤨
We wcześniejszym cyklu przy biochemie miałam 37ng/ml i to 6dpo, a dziś 8dpo czyli tymbardziej nastawiam się na biel na teście 🙈 Choć wiem, że to nie wyznacznik, ale czuje to już w moczu 😂😂😂 -
Za 2 dni powtórzę żeby zobaczyć czy jest przyrostMka lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Mam wyniki proga 19,61 ng/ml 🤨
We wcześniejszym cyklu przy biochemie miałam 37ng/ml i to 6dpo, a dziś 8dpo czyli tymbardziej nastawiam się na biel na teście 🙈 Choć wiem, że to nie wyznacznik, ale czuje to już w moczu 😂😂😂
Ja już mężowi powiedziałam ze w tym cyklu nic z tego 😂😂😂Dip88, Izi lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Coś widzę, ze starasz się nie nastawiać żeby potem się nie dołować
Ja już mężowi powiedziałam ze w tym cyklu nic z tego 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 15:10
Izi, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
Za 2 dni powtórzę żeby zobaczyć czy jest przyrost
Powtórz betę po upływie 48h (dla własnego spokoju)i rośnijcie zdrowo 😀😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 15:12
Mka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Mam wyniki proga 19,61 ng/ml 🤨
We wcześniejszym cyklu przy biochemie miałam 37ng/ml i to 6dpo, a dziś 8dpo czyli tymbardziej nastawiam się na biel na teście 🙈 Choć wiem, że to nie wyznacznik, ale czuje to już w moczu 😂😂😂
Przecież to ładny wynik! Ja ze swoim 9,67 się chowam 🙈 Zwłaszcza że te normy są bardzo szerokie. Nie żebym Cię chciała nakręcać... 😁Dip88 lubi tę wiadomość
-
A propos proga to badałam w zeszłym cyklu i wyszedł mi 26. Robiłam w lux medzie i lekarka dała mi komentarz "wysoki wynik jak na tą faze, wczesna ciąża?". Dobrze że jestem w tym obczytana i nie ze mną te numery, bo nieźle był się nakręciła czasami mam wrażenie że na forum mamy większą wiedzę niż niektórzy lekarze
Izi lubi tę wiadomość
Ona: 34, podejrzenie enodmetriozy, trombofilia
On: 36, morfo 2%, zbyt wysoka fragmentacja
Eurofertil Ostrava
Listopad 2021 start stymulacji
4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
Styczeń 2022 transfer
6 dpt - beta 40
10 dpt - beta 455
14 dpt - beta 2400
7+2 - 12mm, ❤️155
nifty - OK
prenatalne - OK
12+1 - 66mm, ❤️168
20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
26+3 - 960 g
30+2 - 1500 g
33+4 - 2100 g
36+3 - 2700 g
38+1 - 3000 g
38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣 -
Lena887 wrote:A propos proga to badałam w zeszłym cyklu i wyszedł mi 26. Robiłam w lux medzie i lekarka dała mi komentarz "wysoki wynik jak na tą faze, wczesna ciąża?". Dobrze że jestem w tym obczytana i nie ze mną te numery, bo nieźle był się nakręciła czasami mam wrażenie że na forum mamy większą wiedzę niż niektórzy lekarze
Kasiekkk, Izi lubią tę wiadomość
-
Cześć, powiedzcie mi, bo się już nakręcam. Odebrałam wczoraj wyniki progesteronu 9.71, wysoki a był zrobiony 3dpo. Jutro podjadę rano i zrobię powtórkę, ale się nakręcam, że to może coś z tego będzie. Sprowadzcie mnie na ziemię.
Proszę przepiście mnie na 18 maja, bo dopiero wtedy będę testować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 16:06
Iskra444, Izi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Lekarze to akurat potrafią albo niepotrzebnie nakręcić albo przestraszyć 🤦🏼♀️
Dip88, Izi lubią tę wiadomość