Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Sendi94 wrote:U mnie tez biel i plamienie sie rozkręca wiec wpiszcie 🐒🐒
-
Iskra444 wrote:U mnie biało, jak u Was? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Rano zrobiłam ale o czułości 20 i jest bledsza kreska niż wczoraj ale na szczęście dziś mi przyjdą testy które zamówiłam sobie na zapas to będę codziennie robić (one są o czułości 10) 😁
https://zapodaj.net/da6d271354065.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 07:18
Iskra444, Dip88, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Ja dziś spać nie mogłam po wczorajszym teście 🤣
Rano zrobiłam ale o czułości 20 i jest bledsza kreska niż wczoraj ale na szczęście dziś mi przyjdą testy które zamówiłam sobie na zapas to będę codziennie robić (one są o czułości 10) 😁Izi lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Haha to wysikaj tez jeden za mnie 😂😂😁
A tak serio to poczekaj chwilkę, jeszcze może wyjść ⏸️Iskra444 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Przykro mi dziewczyny:(
Blondyna trzymam kciuki! Wiem co znaczy bladość testu miałam ich zapas a i tak musiałam dokupić 😂😂
U mnie to raczej nie kciuki żeby się udało tylko żeby dziecko było zdrowe ❤️Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Ja dziś spać nie mogłam po wczorajszym teście 🤣
Rano zrobiłam ale o czułości 20 i jest bledsza kreska niż wczoraj ale na szczęście dziś mi przyjdą testy które zamówiłam sobie na zapas to będę codziennie robić (one są o czułości 10) 😁
https://zapodaj.net/da6d271354065.jpg.htmlBlondyna.B, Izi lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:To pięknie dzień się zaczął 🙄
... u mnie też biało 😬 -
Dziewczyny i siadło mi na głowę 🤦🏼♀️ Wiem, że po czasie się nie patrzy na testy, ale kto mnie zrozumie jak nie wy 😂😂 Po 10 min od zrobienia coś jakby świtało na teście, że mało co wytrzeszczu oczu nie dostałam i tak stoję na tym testem już pół godz i oglądam pod każdym kątem 🙈 Już wysechł i lepiej chyba widać, ale to też jest coś tak delikatnego że nawet na zdjęciu nie mogę złapać.
Także ogłaszam po południu ponowne sikanie, bo przecież do jutra nie wytrzymam, a muszę wiedzieć czy to wina testu i taki efekt 🤷🏻♀️ -
Iskra444 wrote:Robisz jutro?
Pani Miśka, Vivian, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Dziewczyny i siadło mi na głowę 🤦🏼♀️ Wiem, że po czasie się nie patrzy na testy, ale kto mnie zrozumie jak nie wy 😂😂 Po 10 min od zrobienia coś jakby świtało na teście, że mało co wytrzeszczu oczu nie dostałam i tak stoję na tym testem już pół godz i oglądam pod każdym kątem 🙈 Już wysechł i lepiej chyba widać, ale to też jest coś tak delikatnego że nawet na zdjęciu nie mogę złapać.
Także ogłaszam po południu ponowne sikanie, bo przecież do jutra nie wytrzymam, a muszę wiedzieć czy to wina testu i taki efekt 🤷🏻♀️Dip88 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Oho witam w klubie, ale ja już kilka razy sobie tak zrobiłam wiec dziś na spokojnie podchodze
Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy mi został widok mojego bladziocha ale jak też tam coś widzę 😁
-
Ja ecIraj tak miałam, też się cały dzień zastanawiałam.... Wieczorem ból brzucha typowo na @ więc czekam i testów już nie robię. Oby u Ciebie było inaczej
QUOTE=Dip88]Nie wiem czy coś zobaczycie, może to nadal moje urojenia 😂😂 Próbowałam w rożnym świetle, ale ciężko na zdjęciu złapać 🤷🏻♀️
I jak tu się nie nakręcać 🙄
[/QUOTE]
-
Blondyna.B wrote:Nie wiem czy mi został widok mojego bladziocha ale jak też tam coś widzę 😁
-
Dip88 wrote:Na tym drugim zdjęciu coś tam widać, ale wydaje mi się, że to poprostu taki ślad na teście a nie kreska 🙈
Dip88 lubi tę wiadomość