Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zrobiłam inny test 🙈 ... i też pokazał się mega mega bladzioch, tyle że odrazu, ale też ledwo widoczny. Wrzucę wam foto, ale czy coś zobaczycie to nie wiem 😅
Żeby to była prawda i żeby ta kreska tym razem ciemniała 😭🙏🏼
Lena887, Pani Miśka, Kasiekkk, Ladinola, Izi, Morgana, Milkana, Ola_45, Ariadne002, Gosiak123, Niebieska Gwiazda, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Możemy sobie zbić piątkę, też mam zawsze inne objawy na zbliżającą się małpę 😬
W tym cyklu też zdycham od 3dpo, ale to bez sensu, wmawiam sobie wszystkie objawy, bo to ani na @ ani na ciążę nie czas. Ale przynajmniej mąż bardziej wyrozumiały, jak dom nieogarnięty, bo przecież się źle czuję 😁Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:
Tez widzę!!! Kciuki mocno!
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Robiliśmy dokładnie tak samo przed rozpoczęciem oficjalnych starań tylko aplikacja do zabezpieczania się i teraz dopiero zaczynamy starania na poważnie, a ja już mam z tyłu głowy, że może być coś z nami nie tak, skoro jeszcze nie wpadliśmy...
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:
To razem czekamy na ciemienie 😁Dip88 lubi tę wiadomość
-
Ja w gacie ze strachu robię 🤦🏼♀️ A serce mi tak wali ze stresu, że zaraz na zawał zejdę 🙈
Za was też mocno trzymam kciuki !!! -
nick nieaktualnyDip88 wrote:
Trzymam mocno kciuki !💚🤞Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:
Tu widać od razu! Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby ciemniała i żeby wszystko było cudownie 🤞❤️Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate1811 wrote:Dziewczyny jako ekspertki jakie testy polecacie? Żeby nie pokazywały cienia drugiej kreski przy braku ciąży. Ostatnio żółte bobo testy zawiodły 🙄
Kate1811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Nie nakręcaj się negatywnie u mnie takie myśli się pojawiły i nic dobrego z tego nie wynikło. Teraz mam dwie kreski a ciągle mi się wydaje że to niemożliwe. Bolał mnie brzuch to myślałam że okres, od dwóch dni nie boli i też się martwię 😂 tak już chyba będę miała na zawsze 😂😂
Niektórzy ludzie po prostu są tacy, że zawsze muszą się czymś martwić. Tak się składa, że do nich należę, ale pracuję nad tym 😁
Pewnie objawy jeszcze wrócą ze zdwojoną siłą i będziesz mogła się zastanawiać, kiedy w końcu miną 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 15:37
-
Ja na tym teście również widzę 🤩
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Oby Wasze bladziochy stały się mocnymi, zdrowymi krechami!
Dip88, Blondyna.B, Iskra444 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Iskra444 wrote:Ja mam to samo ze staraniami. Wcześniej co do dnia okres przewidziałam, wyliczyłam, a teraz objawy w każdym cyklu inne! W poprzednim w ogóle mnie brzuch na okres nie bolał (owu było ) a w tym od 3dpo już mnie boli! I to albo boli, albo ciągnie albo kłuje już nawet nie mam ochoty się domyślać czy to coś znaczy czy nie. W jeszcze poprzednim bolał mnie 5-8dpo potem przestał i 12dpo przyszła małpa...
Pomiary temperatur tez zupełnie inne, ten wykres mój to jest mój pierwszy z takim spadkiem ale co mi po takim wykresie jak testy nie wychodząIskra444 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:
Super 💚 Teraz niech tylko ładnie ciemnieje. ✊
Ja dzisiaj zaczęłam lamettę i mam nadzieję, że owu będzie szybciej niż w zeszłym miesiącu. Strasznie dłużył mi się tamten cykl, 47dni to zdecydowanie za długo 🙄Teraz mam inaczej rozpisaną stymulację, więc liczę, że będzie owulacja o normalnej porze. Zapisałam się też na monitoring na wtorek. Oby już coś tam wyrosło ✊🤞Kasiekkk lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Super 💚 Teraz niech tylko ładnie ciemnieje. ✊
Ja dzisiaj zaczęłam lamettę i mam nadzieję, że owu będzie szybciej niż w zeszłym miesiącu. Strasznie dłużył mi się tamten cykl, 47dni to zdecydowanie za długo 🙄Teraz mam inaczej rozpisaną stymulację, więc liczę, że będzie owulacja o normalnej porze. Zapisałam się też na monitoring na wtorek. Oby już coś tam wyrosło ✊🤞Morgana lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Niektórzy ludzie po prostu są tacy, że zawsze muszą się czymś martwić. Tak się składa, że do nich należę, ale pracuję nad tym 😁
Pewnie objawy jeszcze wrócą ze zdwojoną siłą i będziesz mogła się zastanawiać, kiedy w końcu miną 😂 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:07
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ola_45 wrote:Widze❤️ I trzymam kciuki ❤️
Oby okazalo sie ze faktycznie to ciąża ❤️
Ja mialam dwa testy takie i niestety lipa.
Zrob moze za dwa dni jeszcze z rana
Ale w sensie, że konkretnie te testy tak ci wychodziły? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:07
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)