Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:Nie nie, w sensie ze mialam dwa testy z takimi kreskami. Sory zle sformulowalam zdanie 😉
-
Dip88 wrote:Aaa ok 😅 Ja się boje nawet nastawiać i że będę miała powtórkę z przed miesiąca 😒 Tymbardziej, że dziś dopiero 9 dpo i w sumie wszystko może się jeszcze zdarzyć 🤷🏻♀️
Trzymam kciuki! Trzeba myśleć pozytywnie a nie się na zapas zamartwiać ☺️
Moje cykle też się wydłużyły, @ miała być dzisiaj ale owulacja była jakiś tydzień później niż powinna (a cykle i tak były 32-33dni, także wychodzi że ten będzie koło 40) 😮 we wtorek mam wizytę i gin, zobaczymy czy coś na to zaradzi czy powie że to normalne... Do tej pory chodziłam tylko na wizyty w ciąży i kontrole raz na rok.Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Aaa ok 😅 Ja się boje nawet nastawiać i że będę miała powtórkę z przed miesiąca 😒 Tymbardziej, że dziś dopiero 9 dpo i w sumie wszystko może się jeszcze zdarzyć 🤷🏻♀️
I właśnie dlatego, że to dopiero 9 dpo to kreska ma jeszcze mnóstwo czasu, żeby ciemnieć. Głowa do góry, bądź dobrej myśli! 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 19:38
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorgana wrote:Super 💚 Teraz niech tylko ładnie ciemnieje. ✊
Ja dzisiaj zaczęłam lamettę i mam nadzieję, że owu będzie szybciej niż w zeszłym miesiącu. Strasznie dłużył mi się tamten cykl, 47dni to zdecydowanie za długo 🙄Teraz mam inaczej rozpisaną stymulację, więc liczę, że będzie owulacja o normalnej porze. Zapisałam się też na monitoring na wtorek. Oby już coś tam wyrosło ✊🤞
Trzymam kciuki za wtorkową wizytę i piękną owulację już niedługo! 🤞Morgana lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:I właśnie dlatego, że to dopiero 9 dpo to kreska ma jeszcze mnóstwo czasu, żeby ciemnieć. Głowa do góry, bądź dobrej myśli! 😊
-
Dip88 wrote:Ej no jest wcześnie i jeszcze masz chwile czasu żeby test wyszedł 🙂 Jak dla mnie twój wykres wygląda bardzo obiecująco. Trzymam mocno kciuki za ⏸ !!!! 🤞🍀
Sprawdzasz jutro kolejnym? -
nick nieaktualnyDip88 wrote:Oj ciężko myśleć pozytywnie. Tak czekałam na drugą kreskę, a nie potrafię nawet się jeszcze cieszyć 🤷🏻♀️
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iskra444 wrote:Niby tak, ale nie chce się znowu rozczarować... No nic, jutro też sikam, chyba ze temp rano spadnie to nie będzie sensu testu marnować.
Sprawdzasz jutro kolejnym?Iskra444 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:07
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dip88 wrote:No muszę, bo bym chyba zwariowała z nie wiedzy 🙈 I trzymam kciuki z całych sił za twoje jutrzejsze testowanie ✊✊✊ Oczywiście daj znać rano 😉
Będę rano czekać na Twój i Iskry wynik ❤️Dip88 lubi tę wiadomość
-
Piękny bladzioch ☺️ za dwa dni już na pewno będzie ciemniejszy ✊✊ doskonale rozumiem Twój strach, ja kiedyś na widok dwóch kresek bym skakała z radości a teraz zwyczajnie się boje zobaczyć te dwie kreski żeby się znów nie rozczarować 😔
Dip88 lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Ola_45 wrote:Kurcze dziewczyny martwi mnie to wyzsze FSH, tyle sie juz naczytalam że glowa mi już pęka, a z lekarzem bede miala dopiero kontakt w przyszlym tygodniu bo urlop ma.
Myslicie ze taki wynik (15UI/l) moze utrudniac zajscie w ciaze? No i ten stosunek LH do FSH - 0,60 nie za niski?
Ja wiem Dip88 ze moze nie ma wedlug lekarzy naszych tragedii ale jestem troche zrażona do lekarzy w NL i ich podejscia i sie martwie czy nie oleje tematu :xWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 21:20
-
Blondyna.B wrote:Ja też będę robić, będę sprawdzać póki nie będzie drugiej widocznej od razu kreski 😁
Będę rano czekać na Twój i Iskry wynik ❤️Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 10:07
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dip88 wrote:Aaa ok 😅 Ja się boje nawet nastawiać i że będę miała powtórkę z przed miesiąca 😒 Tymbardziej, że dziś dopiero 9 dpo i w sumie wszystko może się jeszcze zdarzyć 🤷🏻♀️
Widzę, ze my na podobnym etapie 🙈 ja 10dpo, ale testuje dopiero w wtorek najwcześniej, o ile @ nie przyjdzie.
Wczoraj znów zrobiłam test owulacyjny i znów wyszła ciemna krecha, ale nie zaprawiam się bo nie u każdej dziewczyny testy owu potwierdziły ciąże. Wiec pozostaje mi czekać 🙈 przez to wszystko uczę się cierpliwości, choć nie ukrywam ze jest ciężko 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Mam ochotę sama się wysłać na księżyc.
Zrobiłam test, coś tam mi się wydawało ze delikatnie widać, ale nawet na foto nie można było uchwycić, wiec test rozebrałam i złożyłam. Wczoraj pojawiła się taka wędrująca plama która przeszła przez całe okienko, a dziś pojawiła się również tylko że zatrzymała się w tym miejscu i ten mój cień „wzmocniła” na całej długości. To jest foto po 20min bo czekałam czy nie zniknie jednak!
Teraz nie wiem czy mam wadliwa partie... chyba podjade potem do rossmana i kupię facelle i będę sikać dalej...Blondyna.B, Sparky, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Jest ciemniej!!! ❤️😍