Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozatym przed chwilą znów test zrobiłam 🤦🏼♀️ To już jest paranoja, no ale musiałam sprawdzić czy kreska jest nadal na swoim miejscu 🙈
-
Dip88 wrote:Pozatym przed chwilą znów test zrobiłam 🤦🏼♀️ To już jest paranoja, no ale musiałam sprawdzić czy kreska jest nadal na swoim miejscu 🙈
-
Paulina1106, Atena37, Vivian, Mka, Kasiekkk, Morgana, Ariadne002, Gravity, Sylllwa, Ola_45, weronika_weronika, Izi lubią tę wiadomość
-
Ale ładnie wyraźna się robi 😁
mam nadzieję że i moja taka będzie bo tylko zaczynam się martwić 😔 -
Blondyna.B wrote:Ale ładnie wyraźna się robi 😁
mam nadzieję że i moja taka będzie bo tylko zaczynam się martwić 😔 -
Dip88 wrote:Następnym razem jak zrobisz to pewnie będzie wyraźniejsza ✊ Przecież u ciebie też ciemnieje ... tylko nie sikaj 10 razy dziennie na testy żeby sprawdzić 🙈😂😂😂
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Niee tylko rano 😁 i na te 4 dni odstawiam B-kompleks żeby lepiej było widać 🤭🙈
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny jaki piękny kreseczkowy maj! Gratuluję! ♥
Ja dzisiaj miałam mdłości takie konkretne, ale☝️ mdłości miewam na okres więc dalej nie są wykluczone obie kwestie. 🙃 Więc albo jedno albo drugie, ale mówię, żeby się w pracy na szkoleniach nie skupiać na teście zrobionym z rana przed pracą, zrobię go w sobotę, i serio nie mogę się doczekać tej soboty, chce mieć już jakiś widok na sytuację. A i przystępuje do opieki medycznej z pracy z PZU więc zaraz będę mogła sobie pochodzić do lekarzy. 👍Iskra444, Kasiekkk, Dip88, Izi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyla87 wrote:Mi niestety Ovitrelle zrobiło psikusa i bardzooo sugerowało ciąże i spanie i bolące jak nigdy same sutki, i jajniki naprzemiennie kłujące...oczywiście życzę Ci żeby to był objaw ciąży u mnie niestety przyszła 🐒
Też myślę że to wina zastrzyku bo jednak to za szybko na objawy 🙈 no ale nadzieja się tli, zobaczymy 🤦♀️ -
Czyli niby coś takiego jest jak ból implantacyjny. A pytam, bo w pracy w pewnym momencie tak mnie zaczął bolec dół brzucha ze aż nie mogłam się wyprostować. Taki przypominający ból miesiączkowy w pierwszy dzień, ale słabszy i jakiś taki... dziwny. Minął po jakiś 20 minutach 🤨
-
Tuskafka18 wrote:Czyli niby coś takiego jest jak ból implantacyjny. A pytam, bo w pracy w pewnym momencie tak mnie zaczął bolec dół brzucha ze aż nie mogłam się wyprostować. Taki przypominający ból miesiączkowy w pierwszy dzień, ale słabszy i jakiś taki... dziwny. Minął po jakiś 20 minutach 🤨
-
Ladinola wrote:No dziewczyny jaki piękny kreseczkowy maj! Gratuluję! ♥
Ja dzisiaj miałam mdłości takie konkretne, ale☝️ mdłości miewam na okres więc dalej nie są wykluczone obie kwestie. 🙃 Więc albo jedno albo drugie, ale mówię, żeby się w pracy na szkoleniach nie skupiać na teście zrobionym z rana przed pracą, zrobię go w sobotę, i serio nie mogę się doczekać tej soboty, chce mieć już jakiś widok na sytuację. A i przystępuje do opieki medycznej z pracy z PZU więc zaraz będę mogła sobie pochodzić do lekarzy. 👍
-
O wooooow! Wchodzę na forum a tu ile nowych kreseczek! Gratuluje wszystkim ! ❤
Ja melduje przyrost bety:
Beta nr 1: 45,24 mlU/ml
Beta nr 2: 153,45 mlU/ml
Przyrost 240% 🥰🥰 to sie dzieje naprawdę, a serio nie mogę w to uwierzyć
Z objawów ciążowych mam teraz lekkie zawroty głowy jak za szybko wstanę, mdlosci na razie brak a poza tym chyba nic więcej, czekam na rozwój sytuacji 😂
Pozdrawiam Was wszystkie i wysyłam ciążowe wiruskiiii 🦠🦠🦠Vivian, Laura25, Blondyna.B, Kasiekkk, Dip88, Iskra444, Anettaa, Gosiak123, Sparky, Niebieska Gwiazda, Ola_45, Izi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMka wrote:O wooooow! Wchodzę na forum a tu ile nowych kreseczek! Gratuluje wszystkim ! ❤
Ja melduje przyrost bety:
Beta nr 1: 45,24 mlU/ml
Beta nr 2: 153,45 mlU/ml
Przyrost 240% 🥰🥰 to sie dzieje naprawdę, a serio nie mogę w to uwierzyć
Z objawów ciążowych mam teraz lekkie zawroty głowy jak za szybko wstanę, mdlosci na razie brak a poza tym chyba nic więcej, czekam na rozwój sytuacji 😂
Pozdrawiam Was wszystkie i wysyłam ciążowe wiruskiiii 🦠🦠🦠
Śliczny przyrost! ❤️ W którym cyklu się udało jeśli można wiedzieć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 20:10
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:No dziewczyny jaki piękny kreseczkowy maj! Gratuluję! ♥
Ja dzisiaj miałam mdłości takie konkretne, ale☝️ mdłości miewam na okres więc dalej nie są wykluczone obie kwestie. 🙃 Więc albo jedno albo drugie, ale mówię, żeby się w pracy na szkoleniach nie skupiać na teście zrobionym z rana przed pracą, zrobię go w sobotę, i serio nie mogę się doczekać tej soboty, chce mieć już jakiś widok na sytuację. A i przystępuje do opieki medycznej z pracy z PZU więc zaraz będę mogła sobie pochodzić do lekarzy. 👍
Wszystkie chyba już teraz wyczekujemy soboty i Twojego testu 😁
A jak szkolenia? Podoba Ci się? -
nick nieaktualnyKasiekkk wrote:Wszystkie chyba już teraz wyczekujemy soboty i Twojego testu 😁
A jak szkolenia? Podoba Ci się?Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadinola wrote:Bardzo mi się podobają! Myślałam, ze windykacja nie będzie dla mnie ale świetnie sobie radzę jak na pierwszą styczność z tematem, i mam wielką nadzieję, ze ugrzeje miejsce w tej firmie.
Rewelacja! Podziwiam, bo wydaje się to być bardzo trudną i stresującą pracą 😊