Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna.B wrote:Ale pięknie ciemnieje! 😊
U mnie dużo wolniej dlatego cieszę się że cały czas jest na miejscu i powoli trochę mocniejsza - ważne żebym do poniedziałku do bety wytrzymała 🙈Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Super dziewczyny, że pięknie ciemnieją!
Przy tej pogodzie chciałabym tylko położyć się w łóżku z herbatą... Czuję, że jestem przemęczona już, do tego spadek ciśnienia i senność z zawrotami głowy więc wyczekuję tylko końca dnia..
Blondyna.B, Dip88 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Super dziewczyny, że pięknie ciemnieją!
Przy tej pogodzie chciałabym tylko położyć się w łóżku z herbatą... Czuję, że jestem przemęczona już, do tego spadek ciśnienia i senność z zawrotami głowy więc wyczekuję tylko końca dnia..
O tak, mam identycznie, ta pogoda mnie dobija 😴Izi lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:
Ale widać tam cień 😀 -
Iskra444 wrote:
Kreska wyglada jak u mnie przedwczoraj, może później zagnieżdżanie było 🤞😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2021, 07:40
-
Iskra - macham w pracy monitorem do przodu i do tyłu bo mi światło się odbija ciągle od zdjęcia i nagle widzę ewidentnie ten cień!
Trzymamy kciuki za betę!Iskra444 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Dzięki dziewczyny ❤️ Już się bałam ze zwariowałam a to albo ciaza albo test oszukuje
Izi, Dip88, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Dzięki dziewczyny ❤️ Już się bałam ze zwariowałam a to albo ciaza albo test oszukuje
Czekamy na wynik bety 🍀🍀🍀 Wygląda to obiecująco 🥰Izi, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIskra444 wrote:
Matko, jakie emocje 😱 Pędź na betę i daj koniecznie znać, jak będą wyniki 🤞Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Hej 🙂 co to są za testy? Bo wydaje mi się że się całkiem fajnie wybarwiają
Iskra444 lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Aż miło wejść z rana i popatrzeć na te piękne kreski 😍 gratulacje dla Was dziewczyny ❤️
Iskra444 lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
O kurcze co tu się dzieje!
Człowiek zaczyna urlop, wraca po kilku dniach nieobecności na forum a tu taki "pozytywny" wysyp 😄
Gratuluję kochane! Trzymam mocno kciuki za rosnąca betę ♥️Dip88, Blondyna.B, Iskra444, Izi lubią tę wiadomość
-
Gosiak123 wrote:Hej 🙂 co to są za testy? Bo wydaje mi się że się całkiem fajnie wybarwiają
-
Vivian, Izi lubią tę wiadomość
-
Ja już po becie, teraz tylko czekanie 🙈
Wojcinka, Vivian, Blondyna.B, Dip88, Kasiekkk, Ariadne002, Kate1811, Mka lubią tę wiadomość
-
Ariadne ciemnieje 💚
Iskra mocne kciuki ✊✊🍀🍀Iskra444, Ariadne002 lubią tę wiadomość