Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja miałam podobne,i to była ciąża, ciche gratki a kiedy Ci wyszedl ten Cień? Tzn po jakim czasie? Pytam bo z tego co wiem jak cień dopiero widać jak wyschnie test to często jest tak ze to reakcja tego testu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 08:35
-
zwei_kresken wrote:Taaaa, kosmetyczka lekiem na całe zło...
Nigdy nie byłam u kosmetyczki, dziwne, że mimo to tryskam humorem i jestem zadowolona z życia
Fatim, wpisz mnie proszę na piątek 13tego, obniżę Wam trochę statystyki, bo za dobrze idzie w tych marcówkach
Fatim, ja również poproszę o wpisanie na piątek 13-go.
Zwei, co Ty mądrujesz o statystykach bejbe? Się okaże dopiero
A co do kosmetyczki, to czasem przyjemnie iść żeby ktoś odwalił "czarną robotę" np. z pedicure
Edit: Kaja, ja podglądam forum na lapku i przykro mi, ale nie widzę drugiej kreski. Nie masz udostępnionego wykresu, więc nie wiem który to dpo, może jeszcze trochę za wcześnie?? Wysikaj jutro kolejny test, a jak bardzo mocno się niecierpliwisz, to chyba jedynie beta rozwieje Twoje wątpliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 08:55
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
Kaja,na pierwszym zdjęciu widzę cień słabo widocznej kreski. Mi czasami takie wychodziły jak odczekałam z testem za długo. Ile czekałaś zanim zrobilaś fotkę? Na tym drugim nic nie widzę. Poczekaj jeszcze dzień i zrób następny, albo najlepiej beta.
-
nick nieaktualny