Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Co to za marudzenie tutaj! Cycki do przodu i nie smucić się!! Najlepiej zająć się tym co się lubi i odrazu humor się poprawia. Proszę, bez żadnego szlochania i użalania się nad sobą !!! to jest forum dla staraczek, a nie dla żałobnic
Cierpliwość można nazwać ekspresem ku pokorze. Pokora zaś jest przedostatnią stacją na drodze ku doskonałości.
Nikt nie jest mądry jeżeli nie jest cierpliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 20:50
Paolala, Asia1987, Tooskawka, antea lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Fatim możesz wpisać mnie na 13 marca, bo będę wtedy wstępnie sikać na test;) jak oczywiście @ nie odwiedzi mnie wcześniej :p odebrałam dziś progesteron i chyba owu u mnie była -przynajmniej mam taką nadzieję
Z góry dziękuję za dopisanie do listy :* pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim :*
to będziemy razem robić sikańca trzymam kciuki!!!Morwa lubi tę wiadomość
-
myssss wrote:Fatim możesz wpisać mi @ bo powoli się zaczyna...
malgo86 święte słowa, ale Tobie się już udało więc też łatwiej Ci powiedzieć żebyśmy patrzyły przez różowe okulary. Długo się starałaś?
Myssss napisałaś, że mi łatwiej jest pisać, bo mi się udało ale pomyśl sobie że byłam przecież w takiej samej sytuacji jak Ty i wiele tu dziewczyn. Też miałam chwile załamania, nawet pojawiła sie kłótnia na forum o to. Dlatego nie możesz mi pisać, że patrze przez różowe okulary, bo to nie prawda. I wiem, w jakiej jesteś sytuacjianja83 lubi tę wiadomość
-
Lips, chyba źle to odebrałaś. Przepraszam że chciałam pomóc...
Chodzi o to, że NIE MOŻNA WIECZNIE SIĘ DOŁOWAĆ. Liczy się podejście do tego. Czy to złe że proponuję byście zrobiły cos dla siebie? Skoro nie kosmetyczka to róbcie sobie przyjemności w domu. Też miałam te momenty, ale doszłam do wniosku ze nawet w lustro nie moge spojrzeć gdy wyglądam jak skrzywione czupiradło wiecznie plujące jadem do wszystkich, bo znowu sie nie udało. No i co!? Mam męża. Skupcie się na tym, mówiłam-na tym co jest, a nie na tym czego nie ma. W płaczu nie ma nic złego, ja też płaczę gdy nadchodzi @, bo ro*pierdalają mnie hormony. Nie zamieniajcie tylko tego w rytuał. -
Cześć dziewczynki;-) jak spędzacie niedzielę? Ja niestety cały dzień w pracy, ale co chwila dostaję od klientów albo czekoladę albo tulipanka;-) @ nadal nie mam, za to uderzenia gorąca okropne... Żadnych plamień, dół brzucha tylko pobolewa:-/ wszystkiego najlepszego z okazji naszego świętaPaolka _25
-
Cześć dziewczyny
Testowałam i negatywny, ale @ nie dostałam ..Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna)