Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, poradźcie. Jest sens starać się w tym cyklu, kiedy mam katar, gorączkę i ból gardła? Co prawda, dziś wspomogłam się lekami, ale nie wiem jakby to odbiło się na przyszłość. Wrrrr, choroba przed owulacją, coś takiego! :[
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
Miałam testować 7go w sobotę, ale choroba położyła mnie do łóżka, nie miałam testu, i nie miałam jak po niego jechac, a do tego strasznie jestem nafaszerowana różnymi lekami i czy taki test bedzie wiarygodny? Poza tym miałam późną owulację w tym cyklu i nie wiem czy nie jest za wcześnie? Nie wiem co mam robić od trzech dni też bolą mnie jajniki w sumie to nawalają na maksa
-
Owulacja 19 dc dziś mam 11 dp. Jak @ nie przyjdzie do jutra to może się jakoś wymkne z domu po test. Mam zapalenie zatok mąż i teściowa trzymają mnie pod kluczem ;/ a nie chce żeby mąż kupował mi test bo się jeszcze nakręci za bardzo ehh tak to jest nie mieć zapasu w domu grr
-
mój 1 test też odczytałam po 30 min, bo po 5 min nic nie było i go wywaliłam. Coś mnie tchnęło i buch - dwie kreski. Następnego dnia tylko się utwierdziłam i pobiegłam na bete, także jeśli linia druga jest cieniem ale o odpowiedniej szerokości to ciąża. Jeśli kreska jest jasna i cieniutka to błąd testu. Po dwóch latach starań znam te testy na pamięć także również po cichu gratuluję
u mnie wczoraj ból podbrzusza a dziś różowy śluz, oby to było zagnieżdżenie a nie zapowiedź przedwczesnej @ bo zawsze miałam jak w zegarku więc sporo za wcześnie by zawitała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi Kaja trzymam kciuki za następny cykl :* ja test też negatywny, ale @ spóźnia mi się 5 dni, nie ukrywam, że mam jeszcze nadzieje, że ovu była późno i może się uda.. albo znowu się choro naręcam .. ;/Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Planuje iść do pracy i nie chce po miesiącu czy dwóch zrezygnować albo wystawić pracodawcy jak zajdę w ciążę. Poczekam, aż dostanę umowę w miarę stałą. Poza tym doszliśmy do wniosku, że nie czas dla nas na dziecko.
-
Hej dziewczynki trzymam mocno kciuki za Was:*. I gratuluję tym którym się udało. Ja mam 3 dni do @ i nie wytrzymałam testowałam dzisiaj. Niestety negatywny, ale chyba się pośpieszyłam z tym testowaniem co?
Możecie mnie wpisać na listę jeśli @ nie przyjdzie do środy powtarzam testowanie.
Ściskam;*