Marcowe Groszki
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też długo smoka ciągnęłam i wady zgryzu czy wypchniętych zębów nie mam, wiec pewnie też zależy od przypadku, ale uważam, że im wcześniej się dziecko odzwyczai tym lepiej, dlatego ja nam daje czas do 1 roku życia a poradniki poradnikami a życie życiem najlepsze rady są od inny matek i od własnej matki taka jest prawda
co do bakteri i wyparzania smoczka, to ja już od 2 miesięcy nie wyparzam, chyba że naprawdę w błoto wpadnie. Z podłogi zdejmuje, jak czysty to sama obliże i do dzioba a jak brudny to pod kran i do dzioba. Nie mamy żadnych problemów z pleśniawkami czy czymkolwiek. Wyparzam tylko butelki po mm, bo nie zawsze mam czas od razu je umyć po posiłku, a potem to to mleko śmierdzi jak postoi więc wyparzam. -
jak nauczyć dziecko zasypiać samemu w łóżeczku? Bo ja moje 8,3 kg usypiam na rękach bo inaczej nie chce i nie wiem jak go przestawić. Już wytrzymałam kiedyś 2 dni darcia się, płaczu i krzyków , usypiał po 20-40 min ale w koncu się poddałam bo ile można. Znacie jakiś łagodniejszy sposób? no i tak, sama nauczyłam to teraz mam , ale 1 dziecko i ciężko takiego malutkiego nie nosić, a potem szybkoooo rośnie:)
-
hej, kobitki nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie test i jest bladzioch. Kreseczka pojawiła się niemal odrazu. Z rana zabolał mnie brzuch okresowo ale przeszło i do tej pory cisza... Fatim nie wpisuj mnie jeszcze na listę zatestuję za parę dni i wtedy będzie jaśniejsza sytuacja. Nie chciałabym żeby powtórzyło się to samo co w styczniu. Pozdrawiam was serdecznie.
Molcia, Izoleccc, Fatim, gusiek85, anja83, mirka14, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna a próbowałaś położyć go na swoim łóżku i położyć się koło niego i tak usypiać przytulając. Bo 8,3 kg to jednak dużo. Możesz spróbowac tez kołysać go na poduszce, tzn jak będzie lezał to kołysz lekko poduszką.
Ja mojego nigdy nie usypiałam na rękach, tylko kładłam go na łożku i leżałam koło niego. -
nick nieaktualnyJusWik wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fcb5dcde1c99fd2.html
nie potrafię dodać zdjęcia tak żeby się tu bezpośrednio pokazało... Może ktoś podpowie???JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juswik widzę 2 kreskę i nie muszę obracać monitora na 50 różnych sposobów, żeby ją wyłapać. Jeśli dzisiaj jest 13dpo idź dzisiaj po test apteczny i siknij jutro rano Nie wiem jak długą masz 2 fazę, ale wygląda bardzo optymistycznie
Jak chcesz wkleić zdjęcie bezpośrednio na forum wybierz na fotosiku linka zJusWik lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Juswik widzę 2 kreskę i nie muszę obracać monitora na 50 różnych sposobów, żeby ją wyłapać. Jeśli dzisiaj jest 13dpo idź dzisiaj po test apteczny i siknij jutro rano Nie wiem jak długą masz 2 fazę, ale wygląda bardzo optymistycznie
Jak chcesz wkleić zdjęcie bezpośrednio na forum wybierz na fotosiku linka z
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gusiek85 wrote:JusWik tez uwazam, ze u Ciebie i dla Ciebie rozsadniej bedzie poczekac te 2 dni na bete, choc pewnie tez nie moglabym wytrzymac na Twoim miejscu kciukam! I tez u Ciebie widze kreske