Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczynki:) u mnie dzis test owulacyjny pozytywny, staranka w tym cyklu rozpoczete- prosze o kciukasy:) i ja za was trzymam:)
basiulkaa_89, aniczka lubią tę wiadomość
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
nick nieaktualnyYvone termin do gina masz w moje urodzinki strasznie dlugo czeka sie u ciebie na wizyte Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa nowy ginekolog nowe nadzieje napisze wam pozniej co mi poowie na to ze prawie 2 lata nie potrafie zajsc w ciaze
Aha z detektora wyszlo mi ze owulacja zostala przesunieta z 9 na 10 dc. -
Właśnie zauważyłam (ale jestem spostrzegawcza), że jeśli nie wyjdzie tera to nowy cykl zacznie się jeszcze w marcu - to nazywa się szczęście 2 cykle w 1 m-cu hehe. Miłego dnia kobietki! Ja do pracy na 15.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 10:51
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Yvone termin do gina masz w moje urodzinki strasznie dlugo czeka sie u ciebie na wizyte Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa nowy ginekolog nowe nadzieje napisze wam pozniej co mi poowie na to ze prawie 2 lata nie potrafie zajsc w ciaze
Aha z detektora wyszlo mi ze owulacja zostala przesunieta z 9 na 10 dc.
ja po przebojach z moją panią gin stwierdziłam,z e więcej do niej nie pójdę i szukałam nowego lekarza. a że w tym momencie nie mogę sobie pozwolić na wizytę prywatną idę na nfz. najbliższy wolny termin to 8 kwietnia był, ale mi nie pasowało i wzięłam ten 11. czekam. wezmę moje papiery od tej wcześniejszej wariatki i zobaczymy co on powie mi.
dziewczyny skoro ja teraz mam to krwawienie, uznaję to za okres- dobrze?
zamykać ten cykl i zacząć nowy? -
yvone nie wiem kochana co mam ci powiedzieć.. jeśli czujesz że to @.. albo poczekaj do jutra, jak się rozkręci..
anula może tak być, mi mikroskop owulacyjny pokazywał dni płodne od 14.02, a owu miałam dopiero 21.02 -
hej dziewczynki witam wszystkie serdecznie jak to już stało się moją tradycją zaraz po pracy wpadam sprawdzić nowinki na ovufriend
P.S
Anula 81 o ile dobrze pamiętam to mamy te same testy i też miałam ten problem przez 5 dni wychodziły mi pozytywne,a potem to już nawet nie spr więc chyba z tymi testami jest coś nie tak -
Hmm a ja wam powiem,że wczoraj niby mi troszke a nawet sporo poleciało,a dzis cisza,tylko mała plamka na cały dzien,nie wiem co o tym myslec,brzuch mnie nie boli,głowa tez(a zawsze tak miałam)już sama nie wiem co o tym wszystki myslec.Wczoraj zmieniłam na wykresie ze to krwawienie ale dzis sama nie wiem,jak myślicie zmienic na plamienie?
miłego popołudnia:)kaaarola88 -
kaaarola88 wrote:Hmm a ja wam powiem,że wczoraj niby mi troszke a nawet sporo poleciało,a dzis cisza,tylko mała plamka na cały dzien,nie wiem co o tym myslec,brzuch mnie nie boli,głowa tez(a zawsze tak miałam)już sama nie wiem co o tym wszystki myslec.Wczoraj zmieniłam na wykresie ze to krwawienie ale dzis sama nie wiem,jak myślicie zmienic na plamienie?
miłego popołudnia:)
jeśli masz tylko plamienie to zmień,dużo może Ci tez powiedzieć aktualna temperatura no i jeśli juto i po jutrze będzie tak samo radzę zrobić test....jak udostępnisz wykres to może koleżanki które lepiej ode mnie się na tym znają podpowiedzą Ci coś jeszcze -
nick nieaktualnyJa chyba też już czekam tylko na @ bo z tego cyklu raczej nic nie wyszło. Szkoda. Zdziwiło mnie tylko,że miałam skok temperatur i niby miałam owulację a na kontrolnej wizycie i po rozmowie z lekarzem okazuje się,że do tej owulacji raczej nie doszło. Ech...