Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczynki. u mnie kolejny dzien- 2gi jak narazie z testem owu pozytywnym, jak co miesiac wychadza pozytywne przez pare dni:/ zaznaczam, ze w tym cyklu mam inne testy- innego producenta. W tamtym cyklu wyszlo z badania ze owulki prawdopodobie nie bylo i w tym pewnie bedzie to samo:/ tak, ze dziewczyny jak wam wychodza przez kilka dni pozytywne testy owu i nie udaje sie wam polecam badanie w 21-23 dc sprawdzic progesteron i sprawa jasna jak bedzie niski to owulacji nie bylo, ja w tym cyklu mam miec w 23dc.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartula wrote:sama_ja wrote:Dzień dobry odprawiłam właśnie męża do pracy, Małą do niani i wskoczyłam jeszcze do łóżka z nadzieją, że zasnę ale jednak się podniosłam i zajrzałam do Was pewnie za jakąś godzinę albo padnę na twarz, albo się rozbudzę
miłego dnia Dziewczyny
Sama_ja to już uzależnienie . Zamiast spać smacznie to na forum zagladasz . Eee ale my tak wszystkie mamy:)
Dzień dobry wszystkim!
Ja zmykam do pracy
Ps. Martula ja przestałam się łudzić, że jest inaczejmartula lubi tę wiadomość
-
moni_c wrote:Anula81 wrote:Gośiaczku, zerknęłam na Twój wykres i widzę że łykasz tran? i wiesiołk, czy to na śluz? Bo z moim jest kiepsko i zastanawiałam się co kupić. Kiedy można brać tego wiesiołka?
mi wiesiołek bardzo pomógł, nie miałam w ogóle śluzu po braniu tabletek a 4 m-ce z wiesiołkiem i piękny powrócił )) już go nie biorę,ale śluz pozostał
Czy można go brać przez cały cykl non stop??? -
zaba25 wrote:witajcie dziewczynki. u mnie kolejny dzien- 2gi jak narazie z testem owu pozytywnym, jak co miesiac wychadza pozytywne przez pare dni:/ zaznaczam, ze w tym cyklu mam inne testy- innego producenta. W tamtym cyklu wyszlo z badania ze owulki prawdopodobie nie bylo i w tym pewnie bedzie to samo:/ tak, ze dziewczyny jak wam wychodza przez kilka dni pozytywne testy owu i nie udaje sie wam polecam badanie w 21-23 dc sprawdzic progesteron i sprawa jasna jak bedzie niski to owulacji nie bylo, ja w tym cyklu mam miec w 23dc.
A wiesz czemu nie masz owu? nie chcesz iść na monitoring? może jakies tabsy by pomogły?Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Anula81 wrote:Ulala wrote:Dzień dobry! A raczej dobranoc
Yvone kurcze to jest jednak komp wiec bralabym mała rezerwę na to co pokazuje
Anula ja mojemu kupiłam specjalne witaminki dla panów, ale po 1,5 tyg brania odstawil bo mówił ze mu ciagle stoi a brał przez 2 mce wit b complex- dobrze działa na pojemniczki
Ubawiłaś mnie , a te witaminki nie były przypadkiem niebieskie
heheh nie niebieskie- czarne są
ja tu mu w uk kupiłam wellman conception- pisze,że są to witaminki na poprawę jakości płodności u mężczyzn- jest tam 19 standardowych witamin + 11 typowych dla mężczyzn jak maca, cały zestaw wit b, kas foliowy, likopen, ekstrakt z zenszenia itp.
http://www.feelunique.com/p/Vitabiotics-Wellman-Conception-30-Tabs -
Anula81 wrote:Gośiaczku, zerknęłam na Twój wykres i widzę że łykasz tran? i wiesiołk, czy to na śluz? Bo z moim jest kiepsko i zastanawiałam się co kupić. Kiedy można brać tego wiesiołka?
Anulka polecam wiesiołek,jak dla nie jest genialny różnicę widać diametralnie :)a tran jem bo na co dzień mieszkam w Norwegii, a tu bark słońca to norma,więc każdy go tu bierze by nie czuć się ospale -
nick nieaktualnyWitam wieczzorowo ależ ja jestem dziś zmęczona, miałam ciężki dzień najpierw zakupy, później jeszcze z Małą do dentysty pojechaliśmy, ale na szczęście grzecznie usiadła na fotelu i dała sobie zbadać ząbki dentystka śmiała się, że Mała ją gryzie a do tego boli mnie podbrzusze....
miłego wieczoru -
Tobie również miłego wieczoru i Wam Wszystkim. Dzięki za podpowiedzi z witaminkami i wiesiem, oby nie były potrzebne. Ja muszę Igora(tz. mojego syna) wysłać do wyrka, właśnie się kąpie, a Starszy mężczyzna musi zawieźć moją mamę na ostry dyżur okulistyczny bo biedna ma oko czerwone i worek pod jak balonik i boli biedną. Szybko nie wrócą.