Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem i Ja, moja towrzyszka @ pakuje już się więc zaczynam myśleć o starankach, które najowocniejsze będę w okolicy świąt Wielkanocnych. Powodzenia dla WSZYSTKICH![img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
Witam dziewczynki. Mi się chyba udało wczoraj zrobiłam dwa testy i pozytywne i dzisiaj tak samo 2 kreski. Oczywiscie z rana poleciałam na betę i o 16 bede miała wynik dokladny. Ale to nie cale 4 tyg ciazy wiec nie wiem jaka norma powinna byc. Mam nadzieje że to nie zadne trefne testy.
Kfjatus, aisa, agula, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smutas wrote:Witam dziewczynki. Mi się chyba udało wczoraj zrobiłam dwa testy i pozytywne i dzisiaj tak samo 2 kreski. Oczywiscie z rana poleciałam na betę i o 16 bede miała wynik dokladny. Ale to nie cale 4 tyg ciazy wiec nie wiem jaka norma powinna byc. Mam nadzieje że to nie zadne trefne testy.
Widziałam!!!! miałam przeczucie od początku jak zobaczyłam twój wykresik gratuluje słońce i dbajcie tam o siebie :* -
Gratulacje:)!
Miło się czyta takie newsy, człowiek od razu nabiera wiary,że i jemu się uda:)U mnie 2 dzień cyklu,ale rozczarowanie przyjęłam lepiej niż się sama spodziewałam. Myślę, że poprzedni cykl był "dziwny" też przez to ze trwał tylko 24 dni,i dlatego nic nie wyszło (dźwignęłam coś w pracy i ups niespodziewany okres)Jestem optymistycznie nastawiona to dopiero 2 miesiąc starań.Życzę wam dziewczynki,żebyscie były równie optymistycznie nastawione jak ja:)pozdrawiamkaaarola88 -
Dziewczynki wszystkim Wam się uda, ja też w to nie wierzyłam. Nawet nie bralam w tym cyklu tego pod uwage bo nie miałam żadnych objawów.
Mam wynik bety 113,21 to chyba dobrze jak na niecały 4 tydzień.
Za 2 dni powtórze ale w innym laboratorium bo tu zapłaciłam 50zł
Przesyłam ciążowe fluidy i zyczę powodzenia.
A i oczywiście dziękuje wszystkim za wsparcie bo to dzięki Wam było mi lepiejGośśśka, kokomonka, agula, aisa, martula, gocha04 lubią tę wiadomość
-
kaaarola88 wrote:Gratulacje:)!
Miło się czyta takie newsy, człowiek od razu nabiera wiary,że i jemu się uda:)U mnie 2 dzień cyklu,ale rozczarowanie przyjęłam lepiej niż się sama spodziewałam. Myślę, że poprzedni cykl był "dziwny" też przez to ze trwał tylko 24 dni,i dlatego nic nie wyszło (dźwignęłam coś w pracy i ups niespodziewany okres)Jestem optymistycznie nastawiona to dopiero 2 miesiąc starań.Życzę wam dziewczynki,żebyscie były równie optymistycznie nastawione jak ja:)pozdrawiam
no to zaczynamy w tym samym dniu powodzenia kaaarola88 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smutas wrote:Dziewczynki wszystkim Wam się uda, ja też w to nie wierzyłam. Nawet nie bralam w tym cyklu tego pod uwage bo nie miałam żadnych objawów.
Mam wynik bety 113,21 to chyba dobrze jak na niecały 4 tydzień.
Za 2 dni powtórze ale w innym laboratorium bo tu zapłaciłam 50zł
Przesyłam ciążowe fluidy i zyczę powodzenia.
A i oczywiście dziękuje wszystkim za wsparcie bo to dzięki Wam było mi lepiej
super gratulacje