Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutas wrote:Dziewczynki wszystkim Wam się uda, ja też w to nie wierzyłam. Nawet nie bralam w tym cyklu tego pod uwage bo nie miałam żadnych objawów.
Mam wynik bety 113,21 to chyba dobrze jak na niecały 4 tydzień.
Za 2 dni powtórze ale w innym laboratorium bo tu zapłaciłam 50zł
Przesyłam ciążowe fluidy i zyczę powodzenia.
A i oczywiście dziękuje wszystkim za wsparcie bo to dzięki Wam było mi lepiej
Gratuluję! Teraz to Ty jesteś Szczesciara ! -
GRATULACJE Smutas!! a ze zmianą Twojego nicka to dziewczyny wyjęły mi to z ust-czas na zmianę[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
nick nieaktualnyYvone wrote:basiulkaa_89 wrote:Yvone termin do gina masz w moje urodzinki strasznie dlugo czeka sie u ciebie na wizyte Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa nowy ginekolog nowe nadzieje napisze wam pozniej co mi poowie na to ze prawie 2 lata nie potrafie zajsc w ciaze
Aha z detektora wyszlo mi ze owulacja zostala przesunieta z 9 na 10 dc.
ja po przebojach z moją panią gin stwierdziłam,z e więcej do niej nie pójdę i szukałam nowego lekarza. a że w tym momencie nie mogę sobie pozwolić na wizytę prywatną idę na nfz. najbliższy wolny termin to 8 kwietnia był, ale mi nie pasowało i wzięłam ten 11. czekam. wezmę moje papiery od tej wcześniejszej wariatki i zobaczymy co on powie mi.
dziewczyny skoro ja teraz mam to krwawienie, uznaję to za okres- dobrze?
zamykać ten cykl i zacząć nowy?
tak w ogole to ja tez bylam na NFZ.Jeszcze nigdy nie bylam prywatnie. -
Smutas wrote:Dziewczynki wszystkim Wam się uda, ja też w to nie wierzyłam. Nawet nie bralam w tym cyklu tego pod uwage bo nie miałam żadnych objawów.
Mam wynik bety 113,21 to chyba dobrze jak na niecały 4 tydzień.
Za 2 dni powtórze ale w innym laboratorium bo tu zapłaciłam 50zł
Przesyłam ciążowe fluidy i zyczę powodzenia.
A i oczywiście dziękuje wszystkim za wsparcie bo to dzięki Wam było mi lepiej
no to teraz można oficjalnie Tobie pogratulować, praktycznie codziennie nowa fasolka super!!! życzę spokojnej ciązy -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki. Już raczej nie mam złudzeń. O 5 jak zawsze tempka - wzrosła. Sprawdzając szyjkę trochę krwi na palcu i to takiej żywej. Więc pewnie małpa się zbliża, chociaż nie mam takich objawów jak zawsze miałam już na tydzień przed czyli powiększone i obolałe piersi, dość mocne bóle w podbrzuszu. Tym razem przyatakuje mnie po cichu wredota jedna Idę do pracy, trzymajcie się.
-
adzia ja tez czekam aż mi pokarze owulację....ale tu niestety pokazuje juz po...mi sie zdaje że u ciebie już była więc trzymam kciuki!!
-
Cześć kochane, u mnie dzisiaj wszystko dobrze. A jeśli mogę dać jakąś rade to przytulanie co drugi dzień. 2 miesiące przytulalismy się codziennie i nic a w tym ostatnim cyklu co drugi dzień i wyszło. Jutro lecę znowu na betę. Naprawde jestem bardzo szczęśliwa
-
adzia wrote:Dzień dobry dziewczyny!!!!Mam pytanie staramy sie z mężem od 4 miesięcy o 2 dziecko.Jest to mój pierwszy cykl na ovu dzis mija 19 dzień cyklu kiedy na wykresie pokaże mi sie czy wystąpiła czy nie owulacja ?
W momencie gdy ovu odnotuje skok temperatury (3 wyzsze tempki wzgledem 6 poprzedzajacych- czy cos kolo tego ) -
Smutas wrote:Cześć kochane, u mnie dzisiaj wszystko dobrze. A jeśli mogę dać jakąś rade to przytulanie co drugi dzień. 2 miesiące przytulalismy się codziennie i nic a w tym ostatnim cyklu co drugi dzień i wyszło. Jutro lecę znowu na betę. Naprawde jestem bardzo szczęśliwa
No ja się właśnie zastanawiam czy nawet co 3 dzień nie spróbować...no ale na pewno nie codziennie- żołnierzyki nie dadzą rady się "odrodzić"