Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
no a jak - światowo ale niestety problemy wszędzie takie same.....
co tu mnie dobija że nie ma tak jak w pl prywatnych ginekologów żeby sobie pójść jak masz problemy....ja na wizytę czekałam 3 mce!!!! PORAZKA!!aniczka lubi tę wiadomość
-
Hejka. Ja dzisiaj wróciłam od gin. Miałam USG. Podejrzewano o mnie brak owulacji - mam hiperprolaktynemie czynnościową. Biorę lek na obniżenie prolaktyny. Lekarz powiedział, że owu była z prawego jajnika i pęcherzyk pękł. Jupi. Niestety nie wiem, czy wszystko OK po wycięciu polipa. Muszę przyjść w innym dc.
Mam takie głupie pytanko. W sumie zawsze chciałam je zadać, ale nie miałam komu. Jeżeli jest usg po owulacji, to nie przeszkodzi takie badanie w implantacji zarodka? -
Anula81 wrote:A tak w ogóle to proszę jakie mamy "światowe" koleżanki tu UK tam Norwegia...
oj ja bym chętnie wróciła do mojej ukochanej Polski.....jeszcze 2 może 3 latka jak wszystko pójdzie dobrze
Anulka a co do @ to wiem co czujesz u mnie wszystko wskazuje ze max za dwa dni się pojawi .....te same objawy co zawsze no nic,nowy cykl nowe nadzieje ale teraz mam Was to zawsze raźniej:)......mój mąż zaczyna chichotać że uzależniłam się od tego portalu i chyba ma rację -
Ja też. Nawet w autobusie odpalam ovu na telefonie Nie wiedziałam, że to tak pomaga. Co prawda nie miałam nigdy takich przeżyć jak niektóre z Was, ale inaczej jest jak możemy porozmawiać o tym wszystkim. Kobieta zrozumie kobietę. Ulala czytałam bloga i się poryczałam. Ok moje drogie dobrze mi z Wami, ale idę zerknąć do młodego bo denerwuje się o babcię i postaram się zasnąć. Muszę wstać rano, do roboty na 7. Gośiaczku trzymam kciuki.
aniczka lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:no a jak - światowo ale niestety problemy wszędzie takie same.....
co tu mnie dobija że nie ma tak jak w pl prywatnych ginekologów żeby sobie pójść jak masz problemy....ja na wizytę czekałam 3 mce!!!! PORAZKA!!
znam ten bol na wszystko trzeba czekac a ginekologa to u nas ze swieca szukac sa jakies polki ginekolozki ale bardziej szkodza niz pomagaja a kasuja jak za zloto jestem z IRL -
Konwalia wrote:Hejka. Ja dzisiaj wróciłam od gin. Miałam USG. Podejrzewano o mnie brak owulacji - mam hiperprolaktynemie czynnościową. Biorę lek na obniżenie prolaktyny. Lekarz powiedział, że owu była z prawego jajnika i pęcherzyk pękł. Jupi. Niestety nie wiem, czy wszystko OK po wycięciu polipa. Muszę przyjść w innym dc.
Mam takie głupie pytanko. W sumie zawsze chciałam je zadać, ale nie miałam komu. Jeżeli jest usg po owulacji, to nie przeszkodzi takie badanie w implantacji zarodka?
witam kolezanke z hiperprolaktynemia tez mam niestety co do usg to ja slyszalam ze jest bezpieczne nawet przy implantacji zarodka tak mi gin mowilaKonwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Gosssska no ja mogę jechać z 80 km do polskiej kliniki ale tam £100 za wizytę!!! Porażka normalnie.....u nas powrót do polski zalezy tylko od dziecka....moze śmiesznie to brzmi ale ja tu mam takie piękne macierzyńskie ze szkoda nie wykorzystać..,,,,i tak juz 3 lata czekamy.....a w pl nikt nie przyjemnie 27letniej zameznej kobiety bez dziecka.....wiec nie ma po co wracać...
Ania mnie tez boli brzuch....i sama sie zastanawiam co sie dzieje.....do @ 2 tygodnie.....gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Nareszcie podjęliśmy decyzje o rodzeństwie dla naszej niedobrotki
Dzisiaj 9dc Kozystając z innych portali od jutra zaczynamy staranka
Życze powodzenia i 3mam za wszystkie z Was mocno kciuki.i aby @ nie przyszłaaniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane staraczki
Moja dzisiejsza temperatura strasznie wysoka jest 37,6 az sie normalnie zdziwilam
Zima za oknem,miejmy nadzieje,ze ostatno tydzien jest z nami bo ilez mozna ? Ja lubie kazda pore roku ale ta zima zaczyna mnie juz pomalu irytowac
Milego popoludnia -
nick nieaktualny
-
Ulala wrote:Hej hej
Gosssska no ja mogę jechać z 80 km do polskiej kliniki ale tam £100 za wizytę!!! Porażka normalnie.....u nas powrót do polski zalezy tylko od dziecka....moze śmiesznie to brzmi ale ja tu mam takie piękne macierzyńskie ze szkoda nie wykorzystać..,,,,i tak juz 3 lata czekamy.....a w pl nikt nie przyjemnie 27letniej zameznej kobiety bez dziecka.....wiec nie ma po co wracać...
Ania mnie tez boli brzuch....i sama sie zastanawiam co sie dzieje.....do @ 2 tygodnie.....
znam ten bol u nas za wizyte tez kasuja 100e za usg 140e plus pobranie krwi 30e i wychodzi 270e za wizyte u polskiej niby pani gin ktora jest do duszy