Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam ponownie.
Ginekolog powiadomil mnie,ze mam isc sie zapisac do Kliniki Badan Nieplodnosci...Stwierdzil,ze w naszym przypadku to juz od roku powinnismy tam byc Mam nadzerke,zrobil cytologie i za miesiac beda dopiero wyniki... Dowiem sie co dalej z nadzerka jaki stopien papa 1,2 czy 3...mam nadzieje ze 1 ale bron boze 3 !!! Strasznie sie boje tego wszystkiego co nas czeka...moze nie boje tylko strasznie mnie to przeraza jakos niemam w ogole humorku ale przynajmniej wylozyl kawe na lawe a nie jak inni sie pierdolili i gadali byle ino mnie czyms zajac Buziole -
basiulkaa_89 wrote:Witam ponownie.
Ginekolog powiadomil mnie,ze mam isc sie zapisac do Kliniki Badan Nieplodnosci...Stwierdzil,ze w naszym przypadku to juz od roku powinnismy tam byc Mam nadzerke,zrobil cytologie i za miesiac beda dopiero wyniki... Dowiem sie co dalej z nadzerka jaki stopien papa 1,2 czy 3...mam nadzieje ze 1 ale bron boze 3 !!! Strasznie sie boje tego wszystkiego co nas czeka...moze nie boje tylko strasznie mnie to przeraza jakos niemam w ogole humorku ale przynajmniej wylozyl kawe na lawe a nie jak inni sie pierdolili i gadali byle ino mnie czyms zajac Buziole
nie ma sie czego bac, w klinice sa specjalisci, dla ktorych małe odchylenie od normy bedzie baaardzo waznym sygnałem- natomist zwykły gin moze tego nawet nie zauwazyc.
Oni sa tam po to by pomoc...skupia sie na Was...bedzie dobrze:-)
Powodzenia zycze! I trzymam kciuki!KaRa lubi tę wiadomość
http://lacf.lilypie.com/lLvIp2.png -
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:hej dziewczynki witam wszystkie serdecznie jak to już stało się moją tradycją zaraz po pracy wpadam sprawdzić nowinki na ovufriend
P.S
Anula 81 o ile dobrze pamiętam to mamy te same testy i też miałam ten problem przez 5 dni wychodziły mi pozytywne,a potem to już nawet nie spr więc chyba z tymi testami jest coś nie tak
tak myślisz. W aptece powiedziała że są bardzo dobre i dużo kobitek kupuje. 14 marca mam wizytę u gina to pogadam z nią na ten temat. Może coś poleci. W każdym razie, w pracy siedzę do 21 i jak wrócę to może namówię mojego nN na serdzuszkowanie tak w razie czego -
Anula81 wrote:Gośśśka wrote:hej dziewczynki witam wszystkie serdecznie jak to już stało się moją tradycją zaraz po pracy wpadam sprawdzić nowinki na ovufriend
P.S
Anula 81 o ile dobrze pamiętam to mamy te same testy i też miałam ten problem przez 5 dni wychodziły mi pozytywne,a potem to już nawet nie spr więc chyba z tymi testami jest coś nie tak
tak myślisz. W aptece powiedziała że są bardzo dobre i dużo kobitek kupuje. 14 marca mam wizytę u gina to pogadam z nią na ten temat. Może coś poleci. W każdym razie, w pracy siedzę do 21 i jak wrócę to może namówię mojego nN na serdzuszkowanie tak w razie czego
no wsumie to jest najlepsza metoda by sprawdzić czy są dobreAnula81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry odprawiłam właśnie męża do pracy, Małą do niani i wskoczyłam jeszcze do łóżka z nadzieją, że zasnę ale jednak się podniosłam i zajrzałam do Was pewnie za jakąś godzinę albo padnę na twarz, albo się rozbudzę
miłego dnia Dziewczynymartula lubi tę wiadomość
-
sama_ja wrote:Dzień dobry odprawiłam właśnie męża do pracy, Małą do niani i wskoczyłam jeszcze do łóżka z nadzieją, że zasnę ale jednak się podniosłam i zajrzałam do Was pewnie za jakąś godzinę albo padnę na twarz, albo się rozbudzę
miłego dnia Dziewczyny
Sama_ja to już uzależnienie . Zamiast spać smacznie to na forum zagladasz . Eee ale my tak wszystkie mamy:)
Dzień dobry wszystkim!
Ja zmykam do pracysama_ja lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Witam ponownie.
Ginekolog powiadomil mnie,ze mam isc sie zapisac do Kliniki Badan Nieplodnosci...Stwierdzil,ze w naszym przypadku to juz od roku powinnismy tam byc Mam nadzerke,zrobil cytologie i za miesiac beda dopiero wyniki... Dowiem sie co dalej z nadzerka jaki stopien papa 1,2 czy 3...mam nadzieje ze 1 ale bron boze 3 !!! Strasznie sie boje tego wszystkiego co nas czeka...moze nie boje tylko strasznie mnie to przeraza jakos niemam w ogole humorku ale przynajmniej wylozyl kawe na lawe a nie jak inni sie pierdolili i gadali byle ino mnie czyms zajac Buziole
Dzień dobry!
Basiulka to wbrew pozorom to dobre wieści. w końcu będziesz wiedzieć co się dzieje i zajmą się Tobą porządnie, a nie będą czekać albo zbywać! głowa do góry!
a ja nie wiem co i jak już. już przestałam już łapać się w tym wszystkim.
po wpisaniu dzisiejszej tempki zdjęło mi wyznaczenie owulacji, twierdzi , ze owulacja jeszcze nie wystąpiła... zerknijcie jak możecie i napiszcie co myślicie.
miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 06:57
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! A raczej dobranoc
Yvone kurcze to jest jednak komp wiec bralabym mała rezerwę na to co pokazuje
Anula ja mojemu kupiłam specjalne witaminki dla panów, ale po 1,5 tyg brania odstawil bo mówił ze mu ciagle stoi a brał przez 2 mce wit b complex- dobrze działa na pojemniczkiAnula81, 2 kreski, sama_ja, martula lubią tę wiadomość
-
Ulala wrote:Dzień dobry! A raczej dobranoc
Yvone kurcze to jest jednak komp wiec bralabym mała rezerwę na to co pokazuje
Anula ja mojemu kupiłam specjalne witaminki dla panów, ale po 1,5 tyg brania odstawil bo mówił ze mu ciagle stoi a brał przez 2 mce wit b complex- dobrze działa na pojemniczki
Ubawiłaś mnie , a te witaminki nie były przypadkiem niebieskie -
Anula81 wrote:Gośiaczku, zerknęłam na Twój wykres i widzę że łykasz tran? i wiesiołk, czy to na śluz? Bo z moim jest kiepsko i zastanawiałam się co kupić. Kiedy można brać tego wiesiołka?
mi wiesiołek bardzo pomógł, nie miałam w ogóle śluzu po braniu tabletek a 4 m-ce z wiesiołkiem i piękny powrócił )) już go nie biorę,ale śluz pozostał -
Ula a co to za witaminki, może mojemu polecę..;P hehe
zakończyłam tamten cykl. temperatury niskie , nie oszukujmy się owulacji nie było. nowy cykl, może będzie szczęśliwszy. odstawiłam tez już luteinę,kupię castagnus i olej z wiesiołka. no i czekam na wizytę u gina.
Smutas nie pozostaje nic innego niż czekać a się przekonasz jak będzie;) głowa do góry!