Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:Zuza trzymam kciuki
Zgredek ale niespodzianka! Fantastyczna wiadomosc. Gratulacje, rosnij zdrowo teraz
Suze, nie wiem dlaczego nie dziala, ale tak mi doktorzy powiedzieli. Nie wiem skad wiedza, ale ja sie nie znam.
Widze jakie masz wahania nastroju, kochana Clo pelna para idzie, mowie Ci. Ja mam taki balagan w glowie po nim, ze masakra. Stan z boku, przyjrzyj sie sobie, zobaczysz ;)Za kilka dni przejdzie. Ja moglam tulac ludzi na ulicy a za 5 minut mialam ochote glowy odgryzac. Fizycznie czulam wk**wa Zero koncentracji, pamiec do kitu. Jakies 3-4 dni po ostatnim Clo przeszlo.
Testerkom pozytywnym gratuluje!
Dziewczyny z @ pomyslcie ze to ostatnia na dlugi czas! Kolejny cykl jest wasz!allina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza91 wrote:O rany, dzięki! Już tak się nastawiłam. Wieczorem też zrobię test dla pewności, może kreseczka będzie nieco bardziej widoczna, jak sądzisz?
Pierwszy robiłam taki sam jak Ty, a drugi check&go też z rossmanna następnego dnia po poludniu. Trzeci trzy dni po pierwszym. Wszystkie sa pod moim wykresem. W ten sam dzień nie rób lepiej na następny rano lub nawet ze dwa dni poczekaj. Ale na pewno coś się juz zaczyna. -
nick nieaktualny
-
Iw-onka wrote:Pierwszy robiłam taki sam jak Ty, a drugi check&go też z rossmanna następnego dnia po poludniu. Trzeci trzy dni po pierwszym. Wszystkie sa pod moim wykresem. W ten sam dzień nie rób lepiej na następny rano lub nawet ze dwa dni poczekaj. Ale na pewno coś się juz zaczyna.
Dzięki za informacje, przejrzałam zdjęcia - faktycznie mój cień na teście wygląda jak Twój pierwszy! Nadziej rośnie, proszę o trzymanie kciuków za jutrzejszą betę -
nick nieaktualnyUff, stres opadł, test działa jednak! Wedle mojej wiedzy za 2-3 dni max będzie owu czyli 14 dc , czy przy clo to ok ? Jak sądzicie?
Kamień z serca, wczoraj biel na owulacyjnym dziś w kolorze połowy jasności kreski testowej, ja zatestuje jeszcze koło 21...bo nic nie wiadomo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza91 wrote:Dzięki za informacje, przejrzałam zdjęcia - faktycznie mój cień na teście wygląda jak Twój pierwszy! Nadziej rośnie, proszę o trzymanie kciuków za jutrzejszą betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 17:24
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
Gosia31 wrote:
Mnie się wydaje, że nie. Z zasady powinien być skok temperatury, a u Ciebie nie ma, jednak różnie to bywa w różnych cyklach - zdarza się, że niektóre dziewczyny mają ovu nawet, jak OF określi cykl jako bezowulacyjny. Testy owulacyjne nie są miarodajne. Czasem organizm ma skok LH, gdy szykuje się do ovu, ale potrafi się "rozmyślić" i zrobić ovu kiedy indziej albo w ogóle. Daj sobie jeszcze kilka dni. Czy zwykle masz późną owulację? Może w tym cyklu taka będzie? -
nick nieaktualny