Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dokladnie Tez bym tak chciala ehh. Kolezanka mnie ostatnio pocieszala, albo opieprzala, nie wiem ze w koncu mi sie uda, BO JEJ ZNAJOMA i tak dalej. I mam sie nie martwic, bo jak sie WYLUZUJE i zapomne, to nagle sie okaze, ze dwa miesiace (dwa miesiace haha) nie ma @ i zrobie test... i bam! ciaza Ja chromole60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:No dokladnie Tez bym tak chciala ehh. Kolezanka mnie ostatnio pocieszala, albo opieprzala, nie wiem ze w koncu mi sie uda, BO JEJ ZNAJOMA i tak dalej. I mam sie nie martwic, bo jak sie WYLUZUJE i zapomne, to nagle sie okaze, ze dwa miesiace (dwa miesiace haha) nie ma @ i zrobie test... i bam! ciaza Ja chromole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie - chyba bym bez Was oszalała. Mąż na delegacji w Luksemburgu, więc siedzę sama w domu i się nakręcam.
A powiedzcie mi, czy ja przy okazji bety powinnam jeszcze sobie coś od razu zbadać, jak już mam badanie krwi? Czy poczekać na wizytę u lekarza i zobaczyć, na jakie mnie skieruje badania?
Będę też wdzięczna za info, kiedy iśc na kolejną betę - gdzieś widziałam, że chyba 48h po pierwszej?
Dzięki raz jeszcze za pomoc :*Paulinaa26 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje !! a co do luzowania to faktycznie " nie da się" zapomnieć to samo a jak jeszcze masz kumpelkę w ciąży to już w ogóle świrujesz Bynajmniej ja tak mam Dzisiaj dopadł mnie jakiś głodek he he co chwilę chce mi się jeść Jakie plany dzisiaj na wieczór ?Paulinaa26
Szymonek 21.05.2013 -
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie - chyba bym bez Was oszalała. Mąż na delegacji w Luksemburgu, więc siedzę sama w domu i się nakręcam.
A powiedzcie mi, czy ja przy okazji bety powinnam jeszcze sobie coś od razu zbadać, jak już mam badanie krwi? Czy poczekać na wizytę u lekarza i zobaczyć, na jakie mnie skieruje badania?
Będę też wdzięczna za info, kiedy iśc na kolejną betę - gdzieś widziałam, że chyba 48h po pierwszej?
Dzięki raz jeszcze za pomoc :*
Ja bym jeszcze progesteron zrobiła na twoim miejscu, żeby w razie co móc wziąc dupka jakby był za niski -
SusannaDean wrote:Ja bym jeszcze progesteron zrobiła na twoim miejscu, żeby w razie co móc wziąc dupka jakby był za niski
Dzięki za podpowiedź! A myślisz, że do lekarza powinnam iść od razu z wynikami bety i progesteronu, czy odczekać do kolejnej bety i dopiero wtedy? -
Zuza91 wrote:Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie - chyba bym bez Was oszalała. Mąż na delegacji w Luksemburgu, więc siedzę sama w domu i się nakręcam.
Dzięki raz jeszcze za pomoc :*
Mi gin w poprzedniej ciąży na samym starcie z betą kazała też zrobić progesteron i estradiol.
A samą betę powtórz po 48h i jeżeli będzie min 60% przyrostu to jest ok. Ale podobno nawet jak tego przyrostu nie ma, wcale nie musi oznaczać, że coś z ciążą jest nie tak.
Trzymam kciuki jutro :*14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
SusannaDean wrote:Hej a jak u Ciebie?
Jak owu po stracie? Obserwowałaś u gina? U mnie już 5pp i nadal się nie udało, moze teraz, z clo, się uda
Po pierwszej @ byłam na podglądzie i wszystko było ok. Był ładny pecherzyk, nie byłam już później na monitorze ale z wykresu stwierdzam że pękł i ovu byla ale niestety się jeszcze nie udało jak teraz przylezie @ to pojde na podgląd zobaczyc czy mam z czym działać uda nam się!!! Zobaczysz :* -
nick nieaktualny