Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dokladnie
Tez bym tak chciala ehh. Kolezanka mnie ostatnio pocieszala, albo opieprzala, nie wiem
ze w koncu mi sie uda, BO JEJ ZNAJOMA
i tak dalej. I mam sie nie martwic, bo jak sie WYLUZUJE
i zapomne, to nagle sie okaze, ze dwa miesiace (dwa miesiace haha) nie ma @ i zrobie test... i bam! ciaza
Ja chromole
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sobie samym trzeba odnaleźć ten spokój, ktoś to sobie może gadać, nie lubię tego typu rad. Jak człowiek ma przeszkody zdrowotne, np ja mam niedobór proga, to co mi da "nie myślenie" ? No nic...spokój, owszem, ale mając ważne kwestie poukładane, jest łatwiejKat83 wrote:No dokladnie
Tez bym tak chciala ehh. Kolezanka mnie ostatnio pocieszala, albo opieprzala, nie wiem
ze w koncu mi sie uda, BO JEJ ZNAJOMA
i tak dalej. I mam sie nie martwic, bo jak sie WYLUZUJE
i zapomne, to nagle sie okaze, ze dwa miesiace (dwa miesiace haha) nie ma @ i zrobie test... i bam! ciaza
Ja chromole 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie - chyba bym bez Was oszalała. Mąż na delegacji w Luksemburgu, więc siedzę sama w domu i się nakręcam.
A powiedzcie mi, czy ja przy okazji bety powinnam jeszcze sobie coś od razu zbadać, jak już mam badanie krwi? Czy poczekać na wizytę u lekarza i zobaczyć, na jakie mnie skieruje badania?
Będę też wdzięczna za info, kiedy iśc na kolejną betę - gdzieś widziałam, że chyba 48h po pierwszej?
Dzięki raz jeszcze za pomoc :*
Paulinaa26 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje !!
a co do luzowania to faktycznie " nie da się" zapomnieć to samo
a jak jeszcze masz kumpelkę w ciąży to już w ogóle świrujesz
Bynajmniej ja tak mam
Dzisiaj dopadł mnie jakiś głodek he he co chwilę chce mi się jeść
Jakie plany dzisiaj na wieczór ?
Paulinaa26
Szymonek
21.05.2013 
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie - chyba bym bez Was oszalała. Mąż na delegacji w Luksemburgu, więc siedzę sama w domu i się nakręcam.
A powiedzcie mi, czy ja przy okazji bety powinnam jeszcze sobie coś od razu zbadać, jak już mam badanie krwi? Czy poczekać na wizytę u lekarza i zobaczyć, na jakie mnie skieruje badania?
Będę też wdzięczna za info, kiedy iśc na kolejną betę - gdzieś widziałam, że chyba 48h po pierwszej?
Ja bym jeszcze progesteron zrobiła na twoim miejscu, żeby w razie co móc wziąc dupka jakby był za niski -
SusannaDean wrote:Ja bym jeszcze progesteron zrobiła na twoim miejscu, żeby w razie co móc wziąc dupka jakby był za niski
Dzięki za podpowiedź! A myślisz, że do lekarza powinnam iść od razu z wynikami bety i progesteronu, czy odczekać do kolejnej bety i dopiero wtedy? -
Zuza91 wrote:Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie - chyba bym bez Was oszalała. Mąż na delegacji w Luksemburgu, więc siedzę sama w domu i się nakręcam.
Mi gin w poprzedniej ciąży na samym starcie z betą kazała też zrobić progesteron i estradiol.
A samą betę powtórz po 48h i jeżeli będzie min 60% przyrostu to jest ok. Ale podobno nawet jak tego przyrostu nie ma, wcale nie musi oznaczać, że coś z ciążą jest nie tak.
Trzymam kciuki jutro :*14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
SusannaDean wrote:Hej a jak u Ciebie?
Jak owu po stracie? Obserwowałaś u gina? U mnie już 5pp i nadal się nie udało, moze teraz, z clo, się uda
Po pierwszej @ byłam na podglądzie i wszystko było ok. Był ładny pecherzyk, nie byłam już później na monitorze ale z wykresu stwierdzam że pękł i ovu byla
ale niestety się jeszcze nie udało
jak teraz przylezie @ to pojde na podgląd zobaczyc czy mam z czym działać
uda nam się!!! Zobaczysz
:*
-
nick nieaktualny