Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
srebrzysta wrote:No właśnie nie mam testów o czułości 10 musze chyba kupić bo wczorajszy pink 25 w ogóle nie wyszedł
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Dziewczyny odebrałam betę 415,93
tak się cieszę!!! Jutro powtórka a wyniki w piątek ok 11. Nie puszczajcie jeszcze kciuków proszearia40, wszamanka, kate88:), kaka470, karola205, Jedna_z_Wielu, aciulka, Dag_Mara, sloneczkowa mama, Paulinaa26, Anna Stesia lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Naprawdę tez to widzicie??!, jakoś tak boje się tej bety jak ognia.a nie mam za bardzo jak iść bo jestem w pracy od 7 codziennie. Człowiek to czasem zachowuje się niedorzecznie, jeszcze zobacze czy @ nie przyjdzie dziś. Ale nie uważacie że tyle dni po ovu 12/13 to by już było widać mocno tak jak Zuzie w 11dpo
-
Zgredek Gratulacje Trzymamy cały czas kciuki
srebrzysta, najlepiej jednak zrobić bete, wtedy wszystko się robi jasne i ma się albo pewność, albo nie ma się złudnych nadziei i nie schizujesz.
Ja dzisiaj rano chciałam testować (11 dpo) ale niestety oba testy felerne, bo nawet kontrolna się nie pojawiła. Więc stwierdziłam, że nie ma co się katować w niepewności i poleciałam na bete. Wieczorem wynik. Trzymajcie kciuki14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
Zgredek 12 wrote:Dziewczyny odebrałam betę 415,93
tak się cieszę!!! Jutro powtórka a wyniki w piątek ok 11. Nie puszczajcie jeszcze kciuków prosze -
srebrzysta wrote:Naprawdę tez to widzicie??!, jakoś tak boje się tej bety jak ognia.a nie mam za bardzo jak iść bo jestem w pracy od 7 codziennie. Człowiek to czasem zachowuje się niedorzecznie, jeszcze zobacze czy @ nie przyjdzie dziś. Ale nie uważacie że tyle dni po ovu 12/13 to by już było widać mocno tak jak Zuzie w 11dpo
Kochana, jestem w szoku, że tak wcześnie cokolwiek mi wyszło. Mojej przyjaciółce, która urodziła miesiąc temu, test pozytywny wyszedł dopiero 4 dni po terminie spodziewanej @, a robiła codziennie od 11 dpo. Druga, teraz w 3 miesiącu, też zobaczyła dwie kreski dopiero 3 dni po terminie spodziewanej @. U mnie implantacja była najpewniej 6 dpo, a to szybciutko, więc pewnie dlatego na teście już widać. Robiłam pink test o czułości 10.
Ja w ogóle 10 dpo chciałam lecieć na betę, ale mnie dziewczyny przystopowały całkiem słusznie, bo mogłoby jeszcze nic nie wyjść. Daj sobie jeszcze szansę w tym cyklu Ściskam mocno i trzymam kciuki -
Zgredek 12 wrote:Dziewczyny odebrałam betę 415,93
tak się cieszę!!! Jutro powtórka a wyniki w piątek ok 11. Nie puszczajcie jeszcze kciuków prosze
Gratulacje, kciuki cały czas trzymam :* Czekam też niecierpliwie na wyniki mojej pierwszej bety, powinnam mieć je jeszcze dzisiaj. Rano miałam mega euforię, że test pokazał mocniejszą drugą kreseczkę, a teraz się czuję, jakby czołg po mnie przejechał Głowa boli, jestem zmęczona i jakaś przybita. Może wyniki bety mi poprawią humor -
Ja mam dzisiaj 15dc, trzeci dzień śluz rozciągliwy, jajniki raz jeden raz drugi co jakiś czas kłują, więc może Clo coś tam działa trochę ciekawe czy owu z tego będzie. Mam nadzieję że mąż nie będzie się migał wieczorem, ostatnio zmieniał pracę i stresów trochę ma do których nie bardzo chce się przyznać i wieczorami zmęczony. Nigdy mu nie mówię kiedy dni potencjalnie płodne, żeby go nie stresować tym niepotrzebnie
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
e.wela, przykro mi, tulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 12:38
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄