Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam wyniki!
Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci/czwarty tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml lub 9,5 – 750mIU/ml)
Estradiol - 166,80 pg/ml (norma dla pierwszego trymestru: 154-3243)
Progesteron - 22,68 ng/ml (norma dla pierwszego trymestru: 11,0 - 44,3 ng/ml)
Chyba nie mam się czym martwić, jak sądzicie? Załączam jeszcze rozpisane wyniki badań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:15
kaka470, Basik83, wszamanka, SusannaDean, kate88:), Nadia83 lubią tę wiadomość
-
Zuza91 wrote:Dziewczyny, mam wyniki!
Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml)
Chyba nie mam się czym martwić, jak sądzicie? Załączam jeszcze rozpisane wyniki badań.
Gratuluję
-
Zuza91 wrote:Dziewczyny, mam wyniki!
Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci/czwarty tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml lub 9,5 – 750mIU/ml)
super gratuluję, wszystkie wyniki w porządku !!! Nic się tylko cieszyć
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam z miasta. Sprawilam sobie nowe okulary (odbiór w przyszłym tyg) mąż kupił sobie zegarek na urodziny a corka obkupila się w pepco. Jesteśmy zadowolone. Jutro jeszcze tylko ginekolog. Zobaczymy co powie.niestety nie nastawiam się na ciążę. Takie mam przeczucie że znowu nie wyszło ale no cóż.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Zaczynam zauważać, że niektóre dziewczyny nie zapisują się, nie uczestniczą i wpadają tylko nam tu pokazać test jak im wyjdzie.. niezbyt mi się to podoba nie wiem jakie jest zdanie reszty, ale mnie to się nie podoba...
Wybacz......pracuje ciężko w zusie. Mam córkę 8letnia tańce basen angielski. Zrobić obiad pranie posprzątać pomoc w lekcjach, kościół bo komunia w tym roku. Jeszcze mam babcie której sprzątam w domu 30 km danej i swoich rodziców .
Przykro się czyta Twój post....
Zero zrozumienia.....
A tak u mnie ...bo z kilka dni milczalam. ... jestem ma clo i ovarinie. 6dc. Zbieram się do mierzenia tempki ale rano wstaje tak zmęczona ze zapominam. Na szczęście testy ovu jeszcze są. Owu zwykle z 24dc ale juz mogę powiedzieć że clo cos zadziałało. Skróciło okres
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyExistenz wrote:Wybacz......pracuje ciężko w zusie. Mam córkę 8letnia tańce basen angielski. Zrobić obiad pranie posprzątać pomoc w lekcjach, kościół bo komunia w tym roku. Jeszcze mam babcie której sprzątam w domu 30 km danej i swoich rodziców .
Przykro się czyta Twój post....
Zero zrozumienia.....
A tak u mnie ...bo z kilka dni milczalam. ... jestem ma clo i ovarinie. 6dc. Zbieram się do mierzenia tempki ale rano wstaje tak zmęczona ze zapominam. Na szczęście testy ovu jeszcze są. Owu zwykle z 24dc ale juz mogę powiedzieć że clo cos zadziałało. Skróciło okres
ale może się myle. nie wiem niech autorka posta się wypowieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 19:24
Meginka, SusannaDean, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Nie mowie ze o mnie chodziło. Ogólnie. Ale czułam potrzebę wypowiedzi. Ja się udzielam po ovu częściej (więcej pytan) a tak to nic się nie dzieje. Dziele się spostrzeżeniami od gina.
Czytam codziennie, przed snem.
A jeśli chodziło o innych (nawet) więcej empatii. Nie dziwota jak kobieta w ciąży zajdzie w ciążę chce się pochwalić i poczytać gratulacje10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Existenz oczywiście nie wiem co SusanneDean miała dokładnie na myśli, ale chyba nie chodziło jej o Ciebie. Ty się od czasu do czasu udzielasz tyle ile masz oczywiscie czasu. Wydaje mi się, że tu chodziło bardziej o dziewczyny ktore nigdy w watku nie były, nie mówiły ze się starają, ba nawet się mie przedstawiły. wpadają ni z gruchy ni z pietruchy i chwalą się ciążą. nawet bez dzien dobry. nawet bez zdania wstepu ... to trochę nie wyglada zbytnio.
ale może się myle. nie wiem niech autorka posta się wypowie
U mnie chyba owu w trakcie bo mam bóle moje jak zawsze...był blisko pozytywnego wczoraj test musiał by być w nocy np pozytywny no ale nie robiłam. Szybko poszło... Z dupkiem poczekam do 16 dc, dziś 12 dc -
Dziewczyny, mam wynik bety z dzisiaj i jest 7,86 !
Nie wiem jeszcze czy się cieszyć, bo akurat jestem chora na antybiotyku i wczoraj miałam rtg płuc, więc boje się czy to jakoś nie zaszkodziło. W piątek powtórzę i mam nadzieję, że będzie przyrostsloneczkowa mama, karolinams lubią tę wiadomość
14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
nick nieaktualny
-
Wróciłam od gina. Niestety nie mam dobrych wieści. @ na usg nie widać. Wszystko się rozjechało. Dostałam pregnyl i jeszcze jakiś środek z progesteronem. Do tego Duphaston na 3-4 msc, żeby wyregulować cykle. I skierowanie na hormony. Mam je zrobić w 5 dc.
Cóż wprost mi lekarz też powiedział, że dopóki nie uregulujemy tego to małe szanse na fasolkę. Także najbliższe miesiące upłyną mi chyba bez nerwów
Susanna póki nie ma dwóch równych kresek na teście ovu test uznaje się za negatywny. To, że miałaś drugą bladą kreskę nie oznacza kompletnie nic, prócz tego, że owulacji nie było.