Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie
Odpowiedz

Marcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 14:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny
    Gratulacje nowym mamusiom;*

    Tule z serca te,ktore zakonczyly cykl @
    Uda sie dziewczyny wkrotce!

    Ja mam jutro rozmowe o prace wow!

  • srebrzysta Autorytet
    Postów: 1965 1079

    Wysłany: 15 marca 2017, 14:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powodzenia kochana będziemy trzymać kciuki ;)

    hchypc0zgq8syrex.png
  • Basik83 Autorytet
    Postów: 2715 1108

    Wysłany: 15 marca 2017, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela przykro mi

    dziewczynom gratuluje

    ja dzis w 26 dc robilam test i tez nic :( okres powinnam dostac jutro najpozniej pojutrze ...no trudno w nastepnym,cyklu wroce do mierzenia moze tempki albo zaczne uzywac testy na ovu

    iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Zuza91 Autorytet
    Postów: 793 290

    Wysłany: 15 marca 2017, 15:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam wyniki! :)

    Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci/czwarty tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml lub 9,5 – 750mIU/ml)

    Estradiol - 166,80 pg/ml (norma dla pierwszego trymestru: 154-3243)

    Progesteron - 22,68 ng/ml (norma dla pierwszego trymestru: 11,0 - 44,3 ng/ml)


    Chyba nie mam się czym martwić, jak sądzicie? Załączam jeszcze rozpisane wyniki badań.

    1.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 15:15

    kaka470, Basik83, wszamanka, SusannaDean, kate88:), Nadia83 lubią tę wiadomość

    klz9hdgefsr87l0p.png
  • kaka470 Autorytet
    Postów: 1210 959

    Wysłany: 15 marca 2017, 15:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Dziewczyny, mam wyniki! :)

    Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml)

    Estradiol - 166,80 pg/ml (norma dla pierwszego trymestru: 154-3243)

    Progesteron - 22,68 ng/ml (norma dla pierwszego trymestru: 11,0 - 44,3 ng/ml)


    Chyba nie mam się czym martwić, jak sądzicie? Załączam jeszcze rozpisane wyniki badań.

    1.jpg


    Gratuluję

    30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

    201511304980.png

    201801011678.png
  • guziczekm Koleżanka
    Postów: 45 28

    Wysłany: 15 marca 2017, 16:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91, no to nic tylko gratulować <3 Wszystko w normie, wiec możesz się cieszyć :)
    Za 2 dni powtórz bete!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 16:15

    14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja

    20160409610123.png
  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 15 marca 2017, 16:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam testować wczoraj albo dziś, ale jednak czekam. Poczekam do poniedziałku i zobaczymy co będzie. Boję się znowu rozczarować. Fuck!

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • ktosiowa Autorytet
    Postów: 1837 1530

    Wysłany: 15 marca 2017, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poproszę o wpisanie @ i idę na kwiecień :)

    2r7Ip1.png

    jVVIp2.png
  • srebrzysta Autorytet
    Postów: 1965 1079

    Wysłany: 15 marca 2017, 17:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Dziewczyny, mam wyniki! :)

    Beta HCG - 42,90 mIU/ml (wg informacji załączonych do wyników, to trzeci/czwarty tydzień ciąży, czyli w widełkach 5,8 – 71,2 mIU/ml lub 9,5 – 750mIU/ml)

    Estradiol - 166,80 pg/ml (norma dla pierwszego trymestru: 154-3243)

    Progesteron - 22,68 ng/ml (norma dla pierwszego trymestru: 11,0 - 44,3 ng/ml)


    Chyba nie mam się czym martwić, jak sądzicie? Załączam jeszcze rozpisane wyniki badań.

    1.jpg

    super gratuluję, wszystkie wyniki w porządku !!! Nic się tylko cieszyć ;)

    hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 17:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z miasta. Sprawilam sobie nowe okulary (odbiór w przyszłym tyg) mąż kupił sobie zegarek na urodziny a corka obkupila się w pepco. Jesteśmy zadowolone. Jutro jeszcze tylko ginekolog. Zobaczymy co powie.niestety nie nastawiam się na ciążę. Takie mam przeczucie że znowu nie wyszło ale no cóż. :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 19:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z wczoraj test owu widoczny a dzis juz wcale kreski nie widac...myslicie ze umknal mi np w nocy mocny pozytyw??? Bo dziwne te testy serio.... A bok mnie kluje to moze cos sie zadzialo lub zamierza

  • Existenz Autorytet
    Postów: 997 880

    Wysłany: 15 marca 2017, 19:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Zaczynam zauważać, że niektóre dziewczyny nie zapisują się, nie uczestniczą i wpadają tylko nam tu pokazać test jak im wyjdzie.. niezbyt mi się to podoba nie wiem jakie jest zdanie reszty, ale mnie to się nie podoba...

    Wybacz......pracuje ciężko w zusie. Mam córkę 8letnia tańce basen angielski. Zrobić obiad pranie posprzątać pomoc w lekcjach, kościół bo komunia w tym roku. Jeszcze mam babcie której sprzątam w domu 30 km danej i swoich rodziców .
    Przykro się czyta Twój post....
    Zero zrozumienia.....
    A tak u mnie ...bo z kilka dni milczalam. ... jestem ma clo i ovarinie. 6dc. Zbieram się do mierzenia tempki ale rano wstaje tak zmęczona ze zapominam. Na szczęście testy ovu jeszcze są. Owu zwykle z 24dc ale juz mogę powiedzieć że clo cos zadziałało. Skróciło okres ;)

    10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 19:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean może jajniki się przygotowywały coś poszło nie tak i bedzie drugie podejście.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 19:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Existenz wrote:
    Wybacz......pracuje ciężko w zusie. Mam córkę 8letnia tańce basen angielski. Zrobić obiad pranie posprzątać pomoc w lekcjach, kościół bo komunia w tym roku. Jeszcze mam babcie której sprzątam w domu 30 km danej i swoich rodziców .
    Przykro się czyta Twój post....
    Zero zrozumienia.....
    A tak u mnie ...bo z kilka dni milczalam. ... jestem ma clo i ovarinie. 6dc. Zbieram się do mierzenia tempki ale rano wstaje tak zmęczona ze zapominam. Na szczęście testy ovu jeszcze są. Owu zwykle z 24dc ale juz mogę powiedzieć że clo cos zadziałało. Skróciło okres ;)
    Existenz oczywiście nie wiem co SusanneDean miała dokładnie na myśli, ale chyba nie chodziło jej o Ciebie. :) Ty się od czasu do czasu udzielasz tyle ile masz oczywiscie czasu. Wydaje mi się, że tu chodziło bardziej o dziewczyny ktore nigdy w watku nie były, nie mówiły ze się starają, ba nawet się mie przedstawiły. wpadają ni z gruchy ni z pietruchy i chwalą się ciążą. nawet bez dzien dobry. nawet bez zdania wstepu ... to trochę nie wyglada zbytnio.
    ale może się myle. nie wiem niech autorka posta się wypowie :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 19:24

    Meginka, SusannaDean, Kat83 lubią tę wiadomość

  • Existenz Autorytet
    Postów: 997 880

    Wysłany: 15 marca 2017, 19:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mowie ze o mnie chodziło. Ogólnie. Ale czułam potrzebę wypowiedzi. Ja się udzielam po ovu częściej (więcej pytan) a tak to nic się nie dzieje. Dziele się spostrzeżeniami od gina.
    Czytam codziennie, przed snem.
    A jeśli chodziło o innych (nawet) więcej empatii. Nie dziwota jak kobieta w ciąży zajdzie w ciążę chce się pochwalić i poczytać gratulacje

    10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Existenz oczywiście nie wiem co SusanneDean miała dokładnie na myśli, ale chyba nie chodziło jej o Ciebie. :) Ty się od czasu do czasu udzielasz tyle ile masz oczywiscie czasu. Wydaje mi się, że tu chodziło bardziej o dziewczyny ktore nigdy w watku nie były, nie mówiły ze się starają, ba nawet się mie przedstawiły. wpadają ni z gruchy ni z pietruchy i chwalą się ciążą. nawet bez dzien dobry. nawet bez zdania wstepu ... to trochę nie wyglada zbytnio.
    ale może się myle. nie wiem niech autorka posta się wypowie :)
    Dokładnie to miałam na mysli. I podkreśle, że mam prawo się na ten temat wypowiedzieć..I nie musisz się tłumaczyć mi, aboslutnie, nie do tego zmierzała moja wypowiedź abym zbierała wyjaśnienia. Po prostu nie jest to fajne dla nas, że ktoś się nawet nie zapisuję nie napisze cześć co u was tylko bach ciąża i już później też nie odpisuje. To tylko forum, nie bierzcie tego tak do siebie. Pozdrawiam

    U mnie chyba owu w trakcie bo mam bóle moje jak zawsze...był blisko pozytywnego wczoraj test musiał by być w nocy np pozytywny no ale nie robiłam. Szybko poszło... Z dupkiem poczekam do 16 dc, dziś 12 dc

  • guziczekm Koleżanka
    Postów: 45 28

    Wysłany: 15 marca 2017, 20:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam wynik bety z dzisiaj i jest 7,86 !
    Nie wiem jeszcze czy się cieszyć, bo akurat jestem chora na antybiotyku i wczoraj miałam rtg płuc, więc boje się czy to jakoś nie zaszkodziło. W piątek powtórzę i mam nadzieję, że będzie przyrost :)

    sloneczkowa mama, karolinams lubią tę wiadomość

    14.09.2016 r. [*] Aniołek
    15.10.2017 r. Maja

    20160409610123.png
  • Paulinaa26 Koleżanka
    Postów: 35 8

    Wysłany: 15 marca 2017, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza GRATULACJE!! :) Ja dzisiaj ciężki dzień w pracy :( Do tego synek pomagał się zrelaksować ;) jutro rano spróbuję już potestować i zobaczymy co się wydarzy ;) we wtorek mam urodziny więc to byłby cudowny prezencik :D :D Pozdrawiam

    Paulinaa26
    Szymonek <3 21.05.2013 <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 15 marca 2017, 21:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    guziczek trzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwój sytuacji :)

    Mnie właśnie cos zaczeło boleć po lewej stronie. nie wiem teraz czy to boli mnie jajnik czy rwie mnie w pachwinach ;/

  • Doma90 Autorytet
    Postów: 724 222

    Wysłany: 15 marca 2017, 21:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od gina. Niestety nie mam dobrych wieści. @ na usg nie widać. Wszystko się rozjechało. Dostałam pregnyl i jeszcze jakiś środek z progesteronem. Do tego Duphaston na 3-4 msc, żeby wyregulować cykle. I skierowanie na hormony. Mam je zrobić w 5 dc.

    Cóż wprost mi lekarz też powiedział, że dopóki nie uregulujemy tego to małe szanse na fasolkę. Także najbliższe miesiące upłyną mi chyba bez nerwów :)

    Susanna póki nie ma dwóch równych kresek na teście ovu test uznaje się za negatywny. To, że miałaś drugą bladą kreskę nie oznacza kompletnie nic, prócz tego, że owulacji nie było.

‹‹ 63 64 65 66 67 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego