Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
guziczekm wrote:Dziewczyny, mam wynik bety z dzisiaj i jest 7,86 !
Nie wiem jeszcze czy się cieszyć, bo akurat jestem chora na antybiotyku i wczoraj miałam rtg płuc, więc boje się czy to jakoś nie zaszkodziło. W piątek powtórzę i mam nadzieję, że będzie przyrost
Kochana, gratulacje! Czyli trzeci tydzień? U mnie dzisiaj 12 dpo beta ok. 42, też w piątek idę na powtórkę. Trzymam kciuki za Ciebie, żeby beta pięknie rosłaGagarek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Wróciłam od gina. Niestety nie mam dobrych wieści. @ na usg nie widać. Wszystko się rozjechało. Dostałam pregnyl i jeszcze jakiś środek z progesteronem. Do tego Duphaston na 3-4 msc, żeby wyregulować cykle. I skierowanie na hormony. Mam je zrobić w 5 dc.
Cóż wprost mi lekarz też powiedział, że dopóki nie uregulujemy tego to małe szanse na fasolkę. Także najbliższe miesiące upłyną mi chyba bez nerwów
Susanna póki nie ma dwóch równych kresek na teście ovu test uznaje się za negatywny. To, że miałaś drugą bladą kreskę nie oznacza kompletnie nic, prócz tego, że owulacji nie było. -
SusannaDean wrote:No albo nie bylo albo byla sorry ale znam swoj organizm jesli te bole co zawsze mam przy owu (potwierdzanej monitoringiem wielokrotnie) nie byly owu to jestem glupia juz, a testy mam inne niz zawsze wiec nie ufam im na 100% same wiecie ze to nie jest miarodajne a jedynie usg wiec mam to w nosie bedzie co bedzie ale mojej wiedzy na temat swojego organizmu mi nie odbierze nic prawdopodobnie dzis owu. Tyle
Jeju ja to dziś wyglądam masakrycznie. Cała twarz w pryszczach i czerwonych plamach. no jeszcze nigdy mnie aż tak nie wysypało przed @. Niech już przyjdzie i zacznę w spokoju nowy cykl bo już mnie dziś tak brzuch boli że rozkurczowe wzięłam.
Zapisałam się już na kwiecień ale jeszcze troszkę z wami zostanę -
dziewczyny gratuluję nowym mamom
u reszty trzymam kciuki za owu
ja Was czytam, ale trochę podupadłam jutro 5dc, zaczynam brać clo. tracę powoli nadzieję, że zobaczę jeszcze kiedyś dwie kreseczki. zaraz będzie 2 lata starań, jak ten czas leci...
trzymam kciuki za Was dziewczynyZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualny
-
Susanna po co te nerwy? Ostatnio jesteś bardzo niemiła. Pytasz, więc odpowiadam co j ja kiedyś usłyszałam. Kreska na teście ovu ma być równa bądź ciemniejsza od testowej.
Oczywiście testy ovu nie są wyrocznia i pewnie że to ty znasz swój organizm. Wyluzuj się trochę, bo mam wrażenie że normalne życzliwe wypowiedzi odbierasz jako atak na siebie. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No albo nie bylo albo byla sorry ale znam swoj organizm jesli te bole co zawsze mam przy owu (potwierdzanej monitoringiem wielokrotnie) nie byly owu to jestem glupia juz, a testy mam inne niz zawsze wiec nie ufam im na 100% same wiecie ze to nie jest miarodajne a jedynie usg wiec mam to w nosie bedzie co bedzie ale mojej wiedzy na temat swojego organizmu mi nie odbierze nic prawdopodobnie dzis owu. Tyle
Susanna, a probowalas robić kilka testów w ciągu 1 dnia? Ja zanim zaczęłam starania to przez kilka miesiecy obserwowałam cykle i nigdy mi nie wychodziły:(
Aż się wkurzylam i robiłam po kilka- teraz robie o 12 i 18, może faktycznie pik wypada Ci na pory nocne:)
Ale jesli inne sygnały są to masz rację, żeby się nie martwic:) ,ja też mam tyle objawów, że testy robie tylko dla spokoju:) -
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Susanna po co te nerwy? Ostatnio jesteś bardzo niemiła. Pytasz, więc odpowiadam co j ja kiedyś usłyszałam. Kreska na teście ovu ma być równa bądź ciemniejsza od testowej.
Oczywiście testy ovu nie są wyrocznia i pewnie że to ty znasz swój organizm. Wyluzuj się trochę, bo mam wrażenie że normalne życzliwe wypowiedzi odbierasz jako atak na siebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Susanna, a probowalas robić kilka testów w ciągu 1 dnia? Ja zanim zaczęłam starania to przez kilka miesiecy obserwowałam cykle i nigdy mi nie wychodziły:(
Aż się wkurzylam i robiłam po kilka- teraz robie o 12 i 18, może faktycznie pik wypada Ci na pory nocne:)
Ale jesli inne sygnały są to masz rację, żeby się nie martwic:) ,ja też mam tyle objawów, że testy robie tylko dla spokoju:) -
nick nieaktualny
-
za dużo kombinowania zeby sie z pracy wyrwac a wyniki były by i tak na dzien nastepny lub nawet za 2 dni. wiec czekam dalej, bądźmy szczere nie ma ciąży bo by testy juz wyszły i tyle. tylko niepokoi mnie co to za bóle miesiaczkowe 5 dni, zawsze był ból w momencie jak dostawałam i koniec.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czasem czuje sie już jak staruszka 90 letnia jestem tak wypalona i zmęczona tymi wszystkimi sytuacjami i huśtawkami nastrojów i zwrotów akcji.Coraz częściej wydaje mi sie że to wszystko bez sensu. Tak przychodzimy na ten zasrany świat i ciągle za czymś biegamy, dążymy do czegoś jak takie głupie marionetki a za chwile nas może nie być,i na co to wszystko?
Naprawde lepiej sie nie zastanawiać bo sie rano z łózka nie chce wstać i brac udziału w tej farsie..........