Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczynam zauważać, że niektóre dziewczyny nie zapisują się, nie uczestniczą i wpadają tylko nam tu pokazać test jak im wyjdzie.. niezbyt mi się to podoba nie wiem jakie jest zdanie reszty, ale mnie to się nie podoba...
Meginka, Kat83 lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Zaczynam zauważać, że niektóre dziewczyny nie zapisują się, nie uczestniczą i wpadają tylko nam tu pokazać test jak im wyjdzie.. niezbyt mi się to podoba nie wiem jakie jest zdanie reszty, ale mnie to się nie podoba...
bo moze dopiero znalazłam ta grupe?Ania
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanko bo było na lutowym wątku ale nie mogę znaleźć , a mianowicie chodzi o to że idę jutro zobaczyć jak moje tsh i prolaktyna i dziewczyny pisały że trzeba jakieś warunki spełnić ale nie wiem jakie ????? Ja osobiście nigdy wcześniej nie słyszałam że coś takiego jest.
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:Dziewczyny mam pytanko bo było na lutowym wątku ale nie mogę znaleźć , a mianowicie chodzi o to że idę jutro zobaczyć jak moje tsh i prolaktyna i dziewczyny pisały że trzeba jakieś warunki spełnić ale nie wiem jakie ????? Ja osobiście nigdy wcześniej nie słyszałam że coś takiego jest.
kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:tsh na czczo, bez przyjęcia euthyroxu, jeśli zażywasz, i innych leków. Co do prolaktyny, nie można uprawiać seksu, dzień przed. Ani pić alkoholu dzień przed badaniem.
-
nick nieaktualny