Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykornelka38 wrote:Słoneczkowa mama Testowałaś już?Ja robie od 8 dnia po owulacji co drugi dzień i same negatywy. Mąż krzyczy, że szkoda kasy na testy. Ze trzeba robić dopiero jak nie będzie okresu, ale ja tak nie mogę się doczekać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanne nie ma co płakać. Jak już mówiłam. Wkradla się obojętność także luz. Na spokojnie to przyjmuje. Skoro się nie udawało przez dłuższy czas gdzie serduszkowanoe było co dwa dni to dlaczego miałoby się udać w cyklu gdzie serduchowanie było tylko teraz w dniach plodnych. Bez sensu by to było. Także luz.
-
Dziewczyny, mam wyniki drugiej bety!
15.03 (10/11 dpo) 7,86 mIU/ml
17.03 (12/13 dpo) 37,81 mIU/ml
Czyli przyrost x4 !!!!
Więc chyba jest dobrze i mogę już zacząć się cieszyćsloneczkowa mama, kaka470, wszamanka, Nadia83, Raven lubią tę wiadomość
14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Susanne nie ma co płakać. Jak już mówiłam. Wkradla się obojętność także luz. Na spokojnie to przyjmuje. Skoro się nie udawało przez dłuższy czas gdzie serduszkowanoe było co dwa dni to dlaczego miałoby się udać w cyklu gdzie serduchowanie było tylko teraz w dniach plodnych. Bez sensu by to było. Także luz.
-
sloneczkowa mama wrote:No możliwe i tak. Musisz czekać na rozwój sytuacji.
Czy was dziewczyny też wysypuje na twarzy przed @? Ja mam tak dopiero drugi raz w życiu a do @ jeszcze 4 dni około -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:No możliwe i tak. Musisz czekać na rozwój sytuacji.
Czy was dziewczyny też wysypuje na twarzy przed @? Ja mam tak dopiero drugi raz w życiu a do @ jeszcze 4 dni około
Mnie tak wysypało w tym cyklu i do tej pory mnie trzyma trądzik na twarzy.... Może i Tobie się udało?Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Mnie tak wysypało w tym cyklu i do tej pory mnie trzyma trądzik na twarzy.... Może i Tobie się udało?
Nikłe szanse. Już mi się plamienie trochę pokazało takie brązowe delikatne latte więc nie tym razem.przynajmniej tak myślę chociaż plamienie 6 dni po owulacji? No nic. Okaże się . Naczytałam się w necie o takich plamieniach i zaczynam robić sobie nadzieję. Oj niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 07:24
-
nick nieaktualny