X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie
Odpowiedz

Marcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis w 29 dc negatywny wiec czekam na @ takie mnie nery bola i jajnik ze zaraz umre z bólu poki co @nie ma ale podejrzewam ze to kwestia kilku godzin

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Raven Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Masz jakieś przeczucia???
    Sama nie wiem... Piersi są bardziej wrażliwe i bolące niz kiedyś ale żadnych innych specjalnych objawów nie mam.

<3 Zosia
    tt1d7b8c.pngtt1d80fd.jpgcravings-2017-12-30.jpg
    Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Wszystkim nowym mamusiom ogromne gratulacje❤

Tym, którym się nie udało, życzę powodzenia w kolejnym cyklu :-)

A za Te, które będą dopiero testować, bardzo mocno trzymam kciuki.

Ja chyba w końcu muszę uwierzyć i zacząć się cieszyć, bo wygląda na to, że wszystko idzie ku dobremu.
    Beta z poniedziałku 341.03
    Beta ze środy 692.40
    No i z wczoraj 1542.48!

wszamanka, karola205, kaka470, SusannaDean lubią tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aciulka musisz się już cieszyć nie masz wyjścia :) bardzo się cieszę że beta taka ładna .

aciulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera. niepotrzebnie powiedziałam mezowi o tym plamieniu wczorajszym. dzisiaj jest spokoj a mąż za mną chodzi a moze w ciazy jesteś, a może jesteś w ciazy.. no nie dość ze ja sobie sama zrobiłam nadzieje, bo przewertowałam internet to jeszcze on mnie nakreca... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Cholera. niepotrzebnie powiedziałam mezowi o tym plamieniu wczorajszym. dzisiaj jest spokoj a mąż za mną chodzi a moze w ciazy jesteś, a może jesteś w ciazy.. no nie dość ze ja sobie sama zrobiłam nadzieje, bo przewertowałam internet to jeszcze on mnie nakreca... :(
    Ale 6dpo miałaś plamienie? Ja też miałam w cyklu gdzie zaszłam...także nie mów hop, ale poczekaj do 11-12 dpo na test. Jesli znikną te plamienia już to nadzieja jest

sloneczkowa mama, aciulka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ale 6dpo miałaś plamienie? Ja też miałam w cyklu gdzie zaszłam...także nie mów hop, ale poczekaj do 11-12 dpo na test. Jesli znikną te plamienia już to nadzieja jest
    no wczoraj miałam 6 dpo i wczoraj jeden raz taki brazowy sluz taka kawa z mlekiem na papierze była. dzisiaj do tej pory spokój. tylko brzuch mnie boli. nie chce sobie robić nadziei wiesz jak jest. napewno nie bede szybko testować - no chyba ze jakieś dolegliwości mnie zaczną męczyć to wtedy się zastanowie

SusanneDean ile u Ciebie trwało to plamienie?

ja mialam juz takie plamienia ale były najwczesniej 11 dpo i trwały jeden dzien potem przerwa (jeden dzien) i dwa dni znów plamienia i potem okres. Miałam też tak ze dzien wczesniej miałam plamienie ale to zazwyczaj 12-13 dpo a nie 6 dpo. Chyba troche to za wczesie na @...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 11:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    no wczoraj miałam 6 dpo i wczoraj jeden raz taki brazowy sluz taka kawa z mlekiem na papierze była. dzisiaj do tej pory spokój. tylko brzuch mnie boli. nie chce sobie robić nadziei wiesz jak jest. napewno nie bede szybko testować - no chyba ze jakieś dolegliwości mnie zaczną męczyć to wtedy się zastanowie

SusanneDean ile u Ciebie trwało to plamienie? ja mialam juz takie plamienia ale były najwczesniej 11 dpo i trwały jeden dzien potem przerwa i dwa dni o okres i zwiastowały miesiaczkę zawsze ale 6 dpo to troche za wczesnie na zwiastuny @
    No miałam 6 dpo jednorazowo, na wkładce została taka plamka kawa z mlekiem inna niż dotychczas zdarzało się, tez miewałam plamienia dopiero 11-12 dpo jak szła @, wcześniej miałam takie co było próbą zagnieżdżenia jestem pewna. I własnie miało miejsce 6dpo i nie bolało nic

A mnie dziś lekko kłują cycki, a raczej sutki..hAHA

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj SusanneDean rozbudzilas jeszcze bardziej we mnie nadzieję :)

Matko klucie sutków? Oj nie miałam jeszcze. Ciekawe zjawisko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Oj SusanneDean rozbudzilas jeszcze bardziej we mnie nadzieję :)

Matko klucie sutków? Oj nie miałam jeszcze. Ciekawe zjawisko :D
    Na wkładce obserwuj, moze implantacja, bardzo bym chciała, aby ci się udało :) No i mnie :)

Jakoś było takie kłucie a teraz power mam, muza na full i sprzątanie :D :D :D

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam spokojnie. Bedzie co ma byc. Ja w poprzednim cyklu mialam plamienie 5-6 dpo, skoki tempki dziwne i dalej nic. Jak zobacze dwie kreski tydzien po spodziewanej @ to moze uwierze :P No ale marne szanse, wiec luzuje sobie. Stres mnie zje :P
    W tym cyklu zero testow, mierzenia temperatury, sluzow itd. Jestem zmeczona.

sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Oj tam spokojnie. Bedzie co ma byc. Ja w poprzednim cyklu mialam plamienie 5-6 dpo, skoki tempki dziwne i dalej nic. Jak zobacze dwie kreski tydzien po spodziewanej @ to moze uwierze :P No ale marne szanse, wiec luzuje sobie. Stres mnie zje :P
    W tym cyklu zero testow, mierzenia temperatury, sluzow itd. Jestem zmeczona.
    No także ja wolę się przygotować że nic nie wyszło. Będę zdrowsza. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    No także ja wolę się przygotować że nic nie wyszło. Będę zdrowsza. :)
    Dobre podejście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie zawsze mam niskie ciśnienie ale od czego są dzieci... moja córka właśnie pomalowała ściane w naszym pokoju ;/ kawa mi nie potrzebna teraz :D

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    ogólnie zawsze mam niskie ciśnienie ale od czego są dzieci... moja córka właśnie pomalowała ściane w naszym pokoju ;/ kawa mi nie potrzebna teraz :D
    Ojojo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ojojo :D
    no i to moim zakreślaczem :D dzięki Bogu mąż mój wyrozumiały. jeszcze nas nie zabił :D "pomaluje się przecież"- jego słowa... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 13:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    no i to moim zakreślaczem :D dzięki Bogu mąż mój wyrozumiały. jeszcze nas nie zabił :D "pomaluje się przecież"- jego słowa... ;)
    Tak naprawdę nic się nie stało, dokładnie, pomaluje się :) Dziecko macie kreatywne, trzeba się cieszyć :D

• Meginka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) weszłam właśnie na naszą pierwszą stronę a tam tak dużo wózeczków <3 pięknie <3 ja niby jestem na liście na dziś ale jutro rano zatestuję bo już się nie raz przejechałam na za wczesnywm testowaniu. Chciałabym dołączyć tam swój wózek :)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka to trzymam kciuki :)
    też ostanio podglądałam listę na pierwszej stronie. ładnie to wyglada w marcu :)

to prawda córka kreatywnością potrafi się popisać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 14:06

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:

SusanneDean ile u Ciebie trwało to plamienie?

ja mialam juz takie plamienia ale były najwczesniej 11 dpo i trwały jeden dzien potem przerwa (jeden dzien) i dwa dni znów plamienia i potem okres. Miałam też tak ze dzien wczesniej miałam plamienie ale to zazwyczaj 12-13 dpo a nie 6 dpo. Chyba troche to za wczesie na @...

Ja miałam najpewniej implantację 6 dpo (jednodniowy spadek temperatury), więc u Ciebie też mogło tak być. Trzymam kciuki mocno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 15:09

klz9hdgefsr87l0p.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ