Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny.
Wszystkim nowym mamusiom ogromne gratulacje❤
Tym, którym się nie udało, życzę powodzenia w kolejnym cyklu
A za Te, które będą dopiero testować, bardzo mocno trzymam kciuki.
Ja chyba w końcu muszę uwierzyć i zacząć się cieszyć, bo wygląda na to, że wszystko idzie ku dobremu.
Beta z poniedziałku 341.03
Beta ze środy 692.40
No i z wczoraj 1542.48!wszamanka, karola205, kaka470, SusannaDean lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCholera. niepotrzebnie powiedziałam mezowi o tym plamieniu wczorajszym. dzisiaj jest spokoj a mąż za mną chodzi a moze w ciazy jesteś, a może jesteś w ciazy.. no nie dość ze ja sobie sama zrobiłam nadzieje, bo przewertowałam internet to jeszcze on mnie nakreca...
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Cholera. niepotrzebnie powiedziałam mezowi o tym plamieniu wczorajszym. dzisiaj jest spokoj a mąż za mną chodzi a moze w ciazy jesteś, a może jesteś w ciazy.. no nie dość ze ja sobie sama zrobiłam nadzieje, bo przewertowałam internet to jeszcze on mnie nakreca...
sloneczkowa mama, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Ale 6dpo miałaś plamienie? Ja też miałam w cyklu gdzie zaszłam...także nie mów hop, ale poczekaj do 11-12 dpo na test. Jesli znikną te plamienia już to nadzieja jest
SusanneDean ile u Ciebie trwało to plamienie?
ja mialam juz takie plamienia ale były najwczesniej 11 dpo i trwały jeden dzien potem przerwa (jeden dzien) i dwa dni znów plamienia i potem okres. Miałam też tak ze dzien wczesniej miałam plamienie ale to zazwyczaj 12-13 dpo a nie 6 dpo. Chyba troche to za wczesie na @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 11:50
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:no wczoraj miałam 6 dpo i wczoraj jeden raz taki brazowy sluz taka kawa z mlekiem na papierze była. dzisiaj do tej pory spokój. tylko brzuch mnie boli. nie chce sobie robić nadziei wiesz jak jest. napewno nie bede szybko testować - no chyba ze jakieś dolegliwości mnie zaczną męczyć to wtedy się zastanowie
SusanneDean ile u Ciebie trwało to plamienie? ja mialam juz takie plamienia ale były najwczesniej 11 dpo i trwały jeden dzien potem przerwa i dwa dni o okres i zwiastowały miesiaczkę zawsze ale 6 dpo to troche za wczesnie na zwiastuny @
A mnie dziś lekko kłują cycki, a raczej sutki..hAHA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Oj SusanneDean rozbudzilas jeszcze bardziej we mnie nadzieję
Matko klucie sutków? Oj nie miałam jeszcze. Ciekawe zjawisko
Jakoś było takie kłucie a teraz power mam, muza na full i sprzątaniesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Oj tam spokojnie. Bedzie co ma byc. Ja w poprzednim cyklu mialam plamienie 5-6 dpo, skoki tempki dziwne i dalej nic. Jak zobacze dwie kreski tydzien po spodziewanej @ to moze uwierze No ale marne szanse, wiec luzuje sobie. Stres mnie zje
W tym cyklu zero testow, mierzenia temperatury, sluzow itd. Jestem zmeczona.
sloneczkowa mama, SusannaDean lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Oj tam spokojnie. Bedzie co ma byc. Ja w poprzednim cyklu mialam plamienie 5-6 dpo, skoki tempki dziwne i dalej nic. Jak zobacze dwie kreski tydzien po spodziewanej @ to moze uwierze No ale marne szanse, wiec luzuje sobie. Stres mnie zje
W tym cyklu zero testow, mierzenia temperatury, sluzow itd. Jestem zmeczona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:no i to moim zakreślaczem dzięki Bogu mąż mój wyrozumiały. jeszcze nas nie zabił "pomaluje się przecież"- jego słowa...
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
Hej weszłam właśnie na naszą pierwszą stronę a tam tak dużo wózeczków pięknie ja niby jestem na liście na dziś ale jutro rano zatestuję bo już się nie raz przejechałam na za wczesnywm testowaniu. Chciałabym dołączyć tam swój wózek
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:no wczoraj miałam 6 dpo i wczoraj jeden raz taki brazowy sluz taka kawa z mlekiem na papierze była. dzisiaj do tej pory spokój. tylko brzuch mnie boli. nie chce sobie robić nadziei wiesz jak jest. napewno nie bede szybko testować - no chyba ze jakieś dolegliwości mnie zaczną męczyć to wtedy się zastanowie
SusanneDean ile u Ciebie trwało to plamienie?
ja mialam juz takie plamienia ale były najwczesniej 11 dpo i trwały jeden dzien potem przerwa (jeden dzien) i dwa dni znów plamienia i potem okres. Miałam też tak ze dzien wczesniej miałam plamienie ale to zazwyczaj 12-13 dpo a nie 6 dpo. Chyba troche to za wczesie na @...
Ja miałam najpewniej implantację 6 dpo (jednodniowy spadek temperatury), więc u Ciebie też mogło tak być. Trzymam kciuki mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 15:09