Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Ja miałam najpewniej implantację 6 dpo (jednodniowy spadek temperatury), więc u Ciebie też mogło tak być. Trzymam kciuki mocno
-
aciulka wrote:Witajcie dziewczyny.
Wszystkim nowym mamusiom ogromne gratulacje❤
Tym, którym się nie udało, życzę powodzenia w kolejnym cyklu
A za Te, które będą dopiero testować, bardzo mocno trzymam kciuki.
Ja chyba w końcu muszę uwierzyć i zacząć się cieszyć, bo wygląda na to, że wszystko idzie ku dobremu.
Beta z poniedziałku 341.03
Beta ze środy 692.40
No i z wczoraj 1542.48!
Gratulacje kochana, beta rośnie wzorowoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 16:16
aciulka lubi tę wiadomość
-
sloneczkowa mama wrote:Dziękuję chociaż u mnie spadku nie ma, ale zobaczymy. a nóż widelec coś się udało. Chociaż nie chce się nastawiać na pozytyw bo różnie jest. wolę być mile zaskoczona.
Nie ma reguły, spadku być nie musi - ja za to nie miałam żadnego plamienia. Życzę Ci, żebyś się miło zaskoczyła w takim raziesloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
sloneczkowa mama wrote:Meginka to trzymam kciuki
też ostanio podglądałam listę na pierwszej stronie. ładnie to wyglada w marcu
to prawda córka kreatywnością potrafi się popisaćsloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie 18dc A temp nadal na normalnym niższym poziomie, więc owu zapewne nie było, i nie zdążę testować w marcu :'(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 15:28
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Słoneczkowa, do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemniki, więc to że w cyklu było mało seksu nic nie musi znaczyć, ważne żeby w owu trafić, więc trzymam kciuki żeby to była ciąża:)
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
nick nieaktualnywszamanka wrote:A u mnie 18dc A temp nadal na normalnym niższym poziomie, więc owu zapewne nie było, i nie zdążę testować w marcu :'(
co do tego plemnika to wiem, ale no wolę się nie łudzić bo miałam już bardzo ładne wykresy i nic z tego nie wychodziło. także wiesz
-
Wiem wiem... To Ty się nie nastawiaj, czekaj na @, my tu będziemy za Ciebie się niecierpliwić i dopatrywać się objawów
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:ja w pierwszej ciązy też plamienia zadnego nie miałam. a pamiętam dokladnie ten cykl. no nic. okaże się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 17:12
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Ja teraz jestem w piątej ciąży (włącznie z aniołkami) i też nie miałam w żadnej poprzedniej ciąży plamień. A teraz były. Każda ciąża jest inna. I taka będzie właśnie Twoja. Ja w to wierzę
-
Nie ma co nakręcać dziewczyny. Każda z nas życzy jej groszka, ale błagam nie nakrecajmy się tak wzajemnie bo bardzo ciężko się z tego podnieść. Sama tak miałam że wszyscy pewni że u mnie ciąża a tu nie i jak człowiek się nastawi to potem trudno jest.
SusannaDean, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz Doma90 u mnie to nie nakręcanie. ja się nie nastawiam w tym cyklu naprawdę. przynajmniej do chwili obecnej. Dziecko było chore wiec przytulanki były raz wiec wątpliwa szansa. nawet męża sprowadziłam do poziomu spokojnie. jak zaczne fiksować to wam powiem i wtedy wy mnie ogarniecie ok ???
aciulka, wszamanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Dziewczyny co mniej szkodliwe na ból brzucha w ew. Ciazy nospa czy termofor z ciepłą woda ? Pamiętam że w ciąży lekarz mi odradzal gorące kąpiele ale teraz brzuch mnie boli a nawet nie wiem czy w ciąży czy jestem czy nie.Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny