Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie
Odpowiedz

Marcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Ja miałam najpewniej implantację 6 dpo (jednodniowy spadek temperatury), więc u Ciebie też mogło tak być. Trzymam kciuki mocno
    Dziękuję chociaż u mnie spadku nie ma, ale zobaczymy. a nóż widelec coś się udało. Chociaż nie chce się nastawiać na pozytyw bo różnie jest. wolę być mile zaskoczona.:)

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    Witajcie dziewczyny.
    Wszystkim nowym mamusiom ogromne gratulacje❤

Tym, którym się nie udało, życzę powodzenia w kolejnym cyklu :-)

A za Te, które będą dopiero testować, bardzo mocno trzymam kciuki.

Ja chyba w końcu muszę uwierzyć i zacząć się cieszyć, bo wygląda na to, że wszystko idzie ku dobremu.
    Beta z poniedziałku 341.03
    Beta ze środy 692.40
    No i z wczoraj 1542.48!

Gratulacje kochana, beta rośnie wzorowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 16:16

aciulka lubi tę wiadomość

klz9hdgefsr87l0p.png
  • Zuza91 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Dziękuję chociaż u mnie spadku nie ma, ale zobaczymy. a nóż widelec coś się udało. Chociaż nie chce się nastawiać na pozytyw bo różnie jest. wolę być mile zaskoczona.:)

Nie ma reguły, spadku być nie musi - ja za to nie miałam żadnego plamienia. Życzę Ci, żebyś się miło zaskoczyła w takim razie

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

klz9hdgefsr87l0p.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Meginka to trzymam kciuki :)
    też ostanio podglądałam listę na pierwszej stronie. ładnie to wyglada w marcu :)

to prawda córka kreatywnością potrafi się popisać:)
    No mój Gagatek ostatnio zrobił koło swojego łóżka na ścianie bardzo artystyczne dzieło. Wykorzystał do tego... Kozy z nosa! Chyba przez kilka dni to robił bo trochę tego było ;)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    No mój Gagatek ostatnio zrobił koło swojego łóżka na ścianie bardzo artystyczne dzieło. Wykorzystał do tego... Kozy z nosa! Chyba przez kilka dni to robił bo trochę tego było ;)
    ha ha ha :D no nie mogę :) Ha ha ha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Nie ma reguły, spadku być nie musi - ja za to nie miałam żadnego plamienia. Życzę Ci, żebyś się miło zaskoczyła w takim razie
    ja w pierwszej ciązy też plamienia zadnego nie miałam. a pamiętam dokladnie ten cykl. no nic. okaże się

• wszamanka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie 18dc A temp nadal na normalnym niższym poziomie, więc owu zapewne nie było, i nie zdążę testować w marcu :'(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 15:28

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.
    Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]

jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
    kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
    7.05 transfer blastki 4AA😢
    7.08 crio blastki😢
    30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
    12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
    15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
    2 ❄❄
  • wszamanka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczkowa, do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemniki, więc to że w cyklu było mało seksu nic nie musi znaczyć, ważne żeby w owu trafić, więc trzymam kciuki żeby to była ciąża:)

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.

7.08 crio blastki😢
    30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
    2 ❄❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszamanka wrote:
    A u mnie 18dc A temp nadal na normalnym niższym poziomie, więc owu zapewne nie było, i nie zdążę testować w marcu :'(
    A może jeszcze się uda testować w marcu :)

co do tego plemnika to wiem, ale no wolę się nie łudzić :) bo miałam już bardzo ładne wykresy i nic z tego nie wychodziło. także wiesz :)

• wszamanka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem... To Ty się nie nastawiaj, czekaj na @, my tu będziemy za Ciebie się niecierpliwić i dopatrywać się objawów ;)

d201db57d4.png
    Starania od 10.2015.

7.08 crio blastki😢
    2 ❄❄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszamanka wrote:
    Wiem wiem... To Ty się nie nastawiaj, czekaj na @, my tu będziemy za Ciebie się niecierpliwić i dopatrywać się objawów ;)
    Jasne zgoda :)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Sloneczkowa kciuki.
    Dziękuje. Byłyby nieźle jaja jakby się udało :)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    ja w pierwszej ciązy też plamienia zadnego nie miałam. a pamiętam dokladnie ten cykl. no nic. okaże się
    Ja teraz jestem w piątej ciąży (włącznie z aniołkami) i też nie miałam w żadnej poprzedniej ciąży plamień. A teraz były. Każda ciąża jest inna. I taka będzie właśnie Twoja. Ja w to wierzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 17:12

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka wrote:
    Ja teraz jestem w piątej ciąży (włącznie z aniołkami) i też nie miałam w żadnej poprzedniej ciąży plamień. A teraz były. Każda ciąża jest inna. I taka będzie właśnie Twoja. Ja w to wierzę :-)
    Zobaczymy co będzie :) póki co brzuch mnie boli dosyć

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co nakręcać dziewczyny. Każda z nas życzy jej groszka, ale błagam nie nakrecajmy się tak wzajemnie bo bardzo ciężko się z tego podnieść. Sama tak miałam że wszyscy pewni że u mnie ciąża a tu nie i jak człowiek się nastawi to potem trudno jest.

SusannaDean, Karma88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Doma90 u mnie to nie nakręcanie. ja się nie nastawiam w tym cyklu naprawdę. przynajmniej do chwili obecnej. Dziecko było chore wiec przytulanki były raz wiec wątpliwa szansa. nawet męża sprowadziłam do poziomu :) spokojnie. jak zaczne fiksować to wam powiem i wtedy wy mnie ogarniecie ok ??? :)

aciulka, wszamanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co mniej szkodliwe na ból brzucha w ew. Ciazy nospa czy termofor z ciepłą woda ? Pamiętam że w ciąży lekarz mi odradzal gorące kąpiele ale teraz brzuch mnie boli a nawet nie wiem czy w ciąży czy jestem czy nie.

• aciulka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Dziewczyny co mniej szkodliwe na ból brzucha w ew. Ciazy nospa czy termofor z ciepłą woda ? Pamiętam że w ciąży lekarz mi odradzal gorące kąpiele ale teraz brzuch mnie boli a nawet nie wiem czy w ciąży czy jestem czy nie.
    Nospa, tylko czy ona Ci pomoże to nie wiem. Ja brałam też paracetamol w razie większego bólu.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze to coś. Brzuch mnie boli jak cholera.jakby mnie zaraz miało zalac i mokro w środku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 19:45

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ