MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi90 wiem wkurzająca ;/ ale grunt zeby owulacja była
U mnie dzisiaj słonecznie , ale mi jakos smutno
Ostatnio też słabo sypiam ... głupoty mi się śnią" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja myśle ze gorsze niz negatywny test jest brak owulacj. Bo wtedy to nawet nie ma szans na testowanie. Moj chyba taki jest
http://static.pokazywarka.pl/0/a/4/4876b89f93dae71b525e0543347cfc4d_orig.jpg
Myslicie czy rozbieżnosci w godzinach mierzenia i braku 6 godzin snu moze miec bardzo duzy wplyw na wykres? Ja mierze wtedy kiedy maly mi pozwoli
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Multiwitamina wrote:To ja mam zły termometr chyba. Z ciekawości zaczęłam mierzyć czekając na okres 4dni sprawdzam. Wiecie żeby mieć nadzieję no i tak rano mam 37.1. No dziś o6.30 tak samo. Ale poleżalam godzinkę i nie dawało mi spokoju bo mierzyłam zazwyczaj o6. Więc jeszcze raz sprawdziłam i to samo37.1
Wczoraj wieczorem też taka sama a chyba przed wczoraj wieczorem 37.6.
Ale wiecie to tylko pomiar z czystej ciekawości. Bo 4dni to mi raczej nic nie powiedzą.
Jutro testuje
Ja mam zwykły termometr elektroniczny. Też czasami mierzyłam z ciekawości o różnych godzinach ( np o 6h i 8h) ale nie wstając z łóżka i czasem są takie sama a czasem nie, dlatego wydaje mi się, że ważne jest mierzenie o tej samej godzinie ( chociaż ostatni mój pomiar z różnica tylko 20min mnie zastanawia).
Wieczorem temperatury się nie mierzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 11:24
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Kurcze dziewczyny tak myślałam ,żeby moze mierzyć tą tempke ale nie wiem czy jest sens przy monitoringu skoro i tak wiem kiedy ow i czy nie jest to za bardzo stresujące dodatkowe myślenie o staraniach" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Meridian nie znam się na wykresach bo sama nigdy nie mierzylam temp ale z tego co wiem i co piszą dziewczyny to wykresy nigdy nie dają 100 % pewności co do owu, tutaj aby mieć pewność trzeba się wybrac na monit.
Natomiast podpisuje się rękami i nogami pod tym ze chyba najgorszy jest brak owulacji, mój poprzedni cykl był właśnie bezowulacyjny (potwierdzony monitoringiem) i wtedy w ogole pozostaje tylko ręce rozłożyć. Wiec mimo ze w tym się nie udało ujrzeć II krech to cieszę się ze była na to chociaż szansa.
Ja postanowiłam wyslac meza na badania nasienia, już czas najwyższy czy któraś może polecić jakaś klinikę w Wawie i w ogole ma jakies zalecenia? Patrzyłam ze Bocian ma fajna ofertę z morfologia i -
Multiwitamina wrote:To ja mam zły termometr chyba. Z ciekawości zaczęłam mierzyć czekając na okres 4dni sprawdzam. Wiecie żeby mieć nadzieję no i tak rano mam 37.1. No dziś o6.30 tak samo. Ale poleżalam godzinkę i nie dawało mi spokoju bo mierzyłam zazwyczaj o6. Więc jeszcze raz sprawdziłam i to samo37.1
Wczoraj wieczorem też taka sama a chyba przed wczoraj wieczorem 37.6.
Ale wiecie to tylko pomiar z czystej ciekawości. Bo 4dni to mi raczej nic nie powiedzą.
Jutro testujeMarryy, Natalia91!, akarolina, patkaaxx90, Multiwitamina, usia89, pumka1990, JaKa, Tekana, Diamond92, kasiulka1082 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Kurcze dziewczyny tak myślałam ,żeby moze mierzyć tą tempke ale nie wiem czy jest sens przy monitoringu skoro i tak wiem kiedy ow i czy nie jest to za bardzo stresujące dodatkowe myślenie o staraniach
Właśnie tez się zastanawiam czy jest sens, codziennie rano się stresuje żeby czasem nie spadła
I patrząc na wykres za bardzo się nakręcam. Dzisiejszy test sprowadził mnie na ziemie ...2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Meridian wrote:Gratulacje Nova87 . ja taka temp.u siebie widzialam wczoraj wieczorem:-) , tak z ciekawosci sprawdzilam
-
A powiedzcie mi taka rzecz, gdyby mi sie udalo zajsc w ciaze. Pierwsza ciaze stracilam w 10 tyg., w drugiej przez cala ciaze bralam luteine. Zaczelam ja brac gdy po tescie na drugi dzien spadla mi temp. I czy w przypadku ciazy powinnam brac luteine zanim dostane sie do ginekologa? U mnie czasami czeka sie z miesiac na wizyte. Bo dobry jest a do innego nie pojde bo nie ufam
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Evli dlatego ja sobie odpuściłam... chce miec starania na luzie
Nova87 wow ! gratulacje
aKarolina prolaktyne się powinno spr na początku cyklu 4-6 dzień najlepiej
Można też zbadać po obciążeniu , ale skoro nie miałas problemów to ja bym nie szukała dziury w całym tylko próbowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 12:00
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny, nie mogę haha. Byłam u ginekologa powiedziała że owulka powinna być z lewego jajnika iii że mam w środę się bzykac a w czwartek kolejna wizyta uuuh byłoby cudownie gdyby się udało
Mordeczka, Multiwitamina, Evli, pumka1990, JaKa, Diamond92 lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko