MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj był termin @ i nie przyszła myślę że dobry znak ale potestuje jak trochę dłużej spóźni mi się miesiączka . jestem cierpliwa jak nigdy hehe
Co do bety ja pamiętam w 2 ciąży byłam w szpitalu bo okropnie bolał mnie brzuch nie mogłam funkcjonowac był to chyba nawet już 5tc zbadali mnie mówili że oni nie widzą żadnego objawu by ta ciąza była i ginekologiczne i dopochwowe USG (szybciej miałam blada kreskę w terminie @) zrobili więc betę beta wyniosła 72 zaczęli mówić o ciąży biochemicznej że jak na ten tydzień to jest strasznie niska Po 2 dniach się podwoiła i mnie wypisali zbadali o było tylko pęcherzyk lekarze mówili że na pewno nie utrzymam tej ciazy i że pewnie dostanę spóźnionej @ i ciąża poleci na wypisie nawet mam wpisana ciążę biochemiczna nie oczywiście się bardzo mylili ciąża była tydzień młodsza a dziecko właśnie obok mnie ładnie śpi
Kochane a testowalyscie w który dzień cyklu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 07:30
-
nick nieaktualny
-
Migotka24 wrote:Wczoraj był termin @ i nie przyszła myślę że dobry znak ale potestuje jak trochę dłużej spóźni mi się miesiączka . jestem cierpliwa jak nigdy hehe
Co do bety ja pamiętam w 2 ciąży byłam w szpitalu bo okropnie bolał mnie brzuch nie mogłam funkcjonowac był to chyba nawet już 5tc zbadali mnie mówili że oni nie widzą żadnego objawu by ta ciąza była i ginekologiczne i dopochwowe USG (szybciej miałam blada kreskę w terminie @) zrobili więc betę beta wyniosła 72 zaczęli mówić o ciąży biochemicznej że jak na ten tydzień to jest strasznie niska Po 2 dniach się podwoiła i mnie wypisali zbadali o było tylko pęcherzyk lekarze mówili że na pewno nie utrzymam tej ciazy i że pewnie dostanę spóźnionej @ i ciąża poleci na wypisie nawet mam wpisana ciążę biochemiczna nie oczywiście się bardzo mylili ciąża była tydzień młodsza a dziecko właśnie obok mnie ładnie śpi
Kochane a testowalyscie w który dzień cyklu ?https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Hugolina87 wrote:Ja mam termin @ na pon ale się nie ludze. Dziś 23dc. Owu była w 12 lub 13dc. Jeśli była w ogóle.
Hugolina sa szanse ze za wczesnie testowalas:)! W mojej 1szej ciazt 12 dpo test byl ujemny a 15 dpo II grube krechy:D
Ja tez mam termin na nd/pon:DHugolina87 lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Miarka się przebrała mojej lekarki kolejny raz kiedy mam wizyte ona odwolala, a ja po lamettcie potrzebuje wiedziecie czy pęcherzyki urosły, i wziac zastrzyk! chciałam skonsultować wyniki męża też.. jestem zapisana na 13 marca do prywatnej kliniki. 250 zł wizyta plus leki masakra... ale chyba nie mam wyjscia bo takie leczenie nie ma sensu
Chociaż tyle że tarczyca spadła z 4,9 do 2,63 po miesiącu czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 08:40
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
@MałaMi90dzwoń po lekarzach może Cię , który przyjmie żeby zobaczyć czy juz zastrzyk brac , szkoda owulacji ...
Przykro mi dziewczyny , że biało u Was ;/ będziemy testować w kwietniu:) ja nadal czekam na @ ...
Kciuki za bety
Najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet !
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:@MałaMi90dzwoń po lekarzach może Cię , który przyjmie żeby zobaczyć czy juz zastrzyk brac , szkoda owulacji ...
Przykro mi dziewczyny , że biało u Was ;/ będziemy testować w kwietniu:) ja nadal czekam na @ ...
Kciuki za bety
Najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet !
Dzowniłam do mamy i czekam, ona ma znajomą ginkę więc liczę że mnie przyjmie, ale kolejny raz mam tłumaczyć co jak dlaczego? nie chce mi się już naprawde! tracę siły!
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
A ja mialam straszny sen ze jakis kolega mmie calowal i ja nie chcialam a za jakis czas bylam w zzpitalu i rodzilam ale nie wiedzialam ze jestem w ciazy a bylam przed@ a dziecko juz bylo duze jak wychodzkilo ze mialo dluga glowe i ze chore bylo... masakra co to za sen dzis dzien@ czekam na nia o od 3 dni tempka spadla o 2 stopnie dzis o 3 stopien woec czekamy9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Evli wrote:Hej dziewczyny
Mi się śniły dwie kreski, wstałam szczęśliwa, zrobiłam test i jest jak zawsze biało
U mnie to samo- śniły się dwie piękne krechy a rano dupa, biało! I to już drugi raz mam taka akcje! Zawsze przed terminem testowania zle śpię i zawsze jedna krecha. No nic- na nas tez musi kiedys przyjść pora
Hugolina to Ty jeszcze masz czas i szanse, bardzo wcześnie zatestowalas wiec trzymam kciuki!
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki Synek zaprowadzony do przedszkola. A ja siedze teraz na forum i was podczytuje. No do mnie wczoraj @ zawitała. I dzisiaj od rana rozkreciła się na dobre. Brzuch mnie pobolewa od rana. Pogoda brzydka mglista i deszczowa. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Ja też źle spałam, ale jak przyśniły mi się te dwie kreski to bylam tak szczęśliwa że wstawać nie chciałam.. ja już nie wiem czemu się nie udaję.
Lekarz ostatnio nam zaproponował iui, bo już chyba nie ma innych pomysłów, no ale wydaje mi się że nie mamy aż tak złych wyników, powinno zaskoczyć naturalnie tylko kiedy
No nic cały czas pod górę
Wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta, przede wszystkim ujrzenia II kreseczek ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 10:09
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Ja też źle spałam, ale jak przyśniły mi się te dwie kreski to bylam tak szczęśliwa że wstawać nie chciałam.. ja już nie wiem czemu się nie udaję.
Lekarz ostatnio nam zaproponował iui, bo już chyba nie ma innych pomysłów, no ale wydaje mi się że nie mamy aż tak złych wyników, powinno zaskoczyć naturalnie tylko kiedy
No nic cały czas pod górę
Wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta, przede wszystkim ujrzenia II kreseczek ♥️
No wszystko u Was ok, nawet widzialam, ze morfologia Meza jest lepsza !!
Moze za bardzo chcesz...? Nie wiem, czasami mowia, ze duzo siedzi w glowie...
Tak mi przykro...
Ale do @ jeszcze chwila, takze jakis cien szansy jest :*Evli lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
nick nieaktualnyJa z córcią też synka zaprowadzilam do przedszkola i sobie siedze na forum.
Widzę że intensywnie myślicie o ciązach i 2 kreseczkach stąd wasze sny. Oby te dobre i pozytywne sny się nie długo sprawdziły w rzeczywistosci oczywiscie te złe sny niech w ogóle nie wychodzą zaa cienia grrr...
U mnie piękna pogoda słoneczna , bezchmurno ale zimny wiatr
Ja do testowania to mam jeszcze kawał czasu i jedyne co to mogę wam kibicować i podglądać wasze bety i testy.Evli, 1000 lubią tę wiadomość