Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 8 marca 2018, 06:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może pójdę dla świętego spokoju

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Natalia91! Autorytet
    Postów: 433 210

    Wysłany: 8 marca 2018, 06:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie testy negatywne, trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny! A mi pozostaje oczekiwanie na @...

    7u22ugpj8heetxf1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 marca 2018, 06:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też biało.. ;p

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 marca 2018, 07:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj był termin @ i nie przyszła myślę że dobry znak :D ale potestuje jak trochę dłużej spóźni mi się miesiączka . :D jestem cierpliwa jak nigdy hehe :D

    Co do bety ja pamiętam w 2 ciąży byłam w szpitalu bo okropnie bolał mnie brzuch nie mogłam funkcjonowac był to chyba nawet już 5tc zbadali mnie mówili że oni nie widzą żadnego objawu by ta ciąza była i ginekologiczne i dopochwowe USG (szybciej miałam blada kreskę w terminie @) zrobili więc betę beta wyniosła 72 zaczęli mówić o ciąży biochemicznej że jak na ten tydzień to jest strasznie niska Po 2 dniach się podwoiła i mnie wypisali zbadali o było tylko pęcherzyk lekarze mówili że na pewno nie utrzymam tej ciazy i że pewnie dostanę spóźnionej @ i ciąża poleci na wypisie nawet mam wpisana ciążę biochemiczna nie oczywiście się bardzo mylili ciąża była tydzień młodsza a dziecko właśnie obok mnie ładnie śpi :)

    Kochane a testowalyscie w który dzień cyklu ?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 07:30

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 marca 2018, 07:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin @ na pon ;) ale się nie ludze. Dziś 23dc. Owu była w 12 lub 13dc. Jeśli była w ogóle. :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 07:44

  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 8 marca 2018, 07:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp spada więc @lada dzień. :)

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 8 marca 2018, 07:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tule dziewczyny. Jeszcze będzie pięknie:-)

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 8 marca 2018, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka24 wrote:
    Wczoraj był termin @ i nie przyszła myślę że dobry znak :D ale potestuje jak trochę dłużej spóźni mi się miesiączka . :D jestem cierpliwa jak nigdy hehe :D

    Co do bety ja pamiętam w 2 ciąży byłam w szpitalu bo okropnie bolał mnie brzuch nie mogłam funkcjonowac był to chyba nawet już 5tc zbadali mnie mówili że oni nie widzą żadnego objawu by ta ciąza była i ginekologiczne i dopochwowe USG (szybciej miałam blada kreskę w terminie @) zrobili więc betę beta wyniosła 72 zaczęli mówić o ciąży biochemicznej że jak na ten tydzień to jest strasznie niska Po 2 dniach się podwoiła i mnie wypisali zbadali o było tylko pęcherzyk lekarze mówili że na pewno nie utrzymam tej ciazy i że pewnie dostanę spóźnionej @ i ciąża poleci na wypisie nawet mam wpisana ciążę biochemiczna nie oczywiście się bardzo mylili ciąża była tydzień młodsza a dziecko właśnie obok mnie ładnie śpi :)

    Kochane a testowalyscie w który dzień cyklu ?
    Wow to strach był, ale wszystko się dobrze skończyło

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • usia89 Autorytet
    Postów: 541 306

    Wysłany: 8 marca 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa do góry dziewczyny :) nowe cykle nowe szanse :)

    Skarpeta lubi tę wiadomość

    Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 8 marca 2018, 08:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Ja mam termin @ na pon ;) ale się nie ludze. Dziś 23dc. Owu była w 12 lub 13dc. Jeśli była w ogóle. :)


    Hugolina sa szanse ze za wczesnie testowalas:)! W mojej 1szej ciazt 12 dpo test byl ujemny a 15 dpo II grube krechy:D
    Ja tez mam termin na nd/pon:D

    Hugolina87 lubi tę wiadomość

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 marca 2018, 08:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny ;)

    Skarpeta lubi tę wiadomość

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2259 751

    Wysłany: 8 marca 2018, 08:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :)

    Miarka się przebrała mojej lekarki kolejny raz kiedy mam wizyte ona odwolala, a ja po lamettcie potrzebuje wiedziecie czy pęcherzyki urosły, i wziac zastrzyk! chciałam skonsultować wyniki męża też.. jestem zapisana na 13 marca do prywatnej kliniki. 250 zł wizyta plus leki masakra... ale chyba nie mam wyjscia bo takie leczenie nie ma sensu :(

    Chociaż tyle że tarczyca spadła z 4,9 do 2,63 po miesiącu czasu.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 08:40

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 8 marca 2018, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    @MałaMi90dzwoń po lekarzach może Cię , który przyjmie żeby zobaczyć czy juz zastrzyk brac , szkoda owulacji ...

    Przykro mi dziewczyny , że biało u Was ;/ będziemy testować w kwietniu:) ja nadal czekam na @ ...

    Kciuki za bety :)

    Najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet ! :)<3

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2259 751

    Wysłany: 8 marca 2018, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    @MałaMi90dzwoń po lekarzach może Cię , który przyjmie żeby zobaczyć czy juz zastrzyk brac , szkoda owulacji ...

    Przykro mi dziewczyny , że biało u Was ;/ będziemy testować w kwietniu:) ja nadal czekam na @ ...

    Kciuki za bety :)

    Najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet ! :)<3


    Dzowniłam do mamy i czekam, ona ma znajomą ginkę więc liczę że mnie przyjmie, ale kolejny raz mam tłumaczyć co jak dlaczego? nie chce mi się już naprawde! tracę siły!

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Evli Autorytet
    Postów: 3463 2353

    Wysłany: 8 marca 2018, 09:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Mi się śniły dwie kreski, wstałam szczęśliwa, zrobiłam test i jest jak zawsze biało :(

    2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
  • Martusia9 Przyjaciółka
    Postów: 264 25

    Wysłany: 8 marca 2018, 09:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mialam straszny sen ze jakis kolega mmie calowal i ja nie chcialam a za jakis czas bylam w zzpitalu i rodzilam ale nie wiedzialam ze jestem w ciazy a bylam [email protected] a dziecko juz bylo duze jak wychodzkilo ze mialo dluga glowe i ze chore bylo... masakra co to za sen dzis [email protected] czekam na nia o od 3 dni tempka spadla o 2 stopnie dzis o 3 stopien woec czekamy

    9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Natalia91! Autorytet
    Postów: 433 210

    Wysłany: 8 marca 2018, 09:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evli wrote:
    Hej dziewczyny
    Mi się śniły dwie kreski, wstałam szczęśliwa, zrobiłam test i jest jak zawsze biało :(

    U mnie to samo- śniły się dwie piękne krechy a rano dupa, biało! I to już drugi raz mam taka akcje! Zawsze przed terminem testowania zle śpię i zawsze jedna krecha. No nic- na nas tez musi kiedys przyjść pora :)

    Hugolina to Ty jeszcze masz czas i szanse, bardzo wcześnie zatestowalas wiec trzymam kciuki! :)

    Hugolina87 lubi tę wiadomość

    7u22ugpj8heetxf1.png
  • mindusia87 Autorytet
    Postów: 257 200

    Wysłany: 8 marca 2018, 09:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki :) Synek zaprowadzony do przedszkola. A ja siedze teraz na forum i was podczytuje. No do mnie wczoraj @ zawitała. I dzisiaj od rana rozkreciła się na dobre. Brzuch mnie pobolewa od rana. Pogoda brzydka mglista i deszczowa. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

    Skarpeta lubi tę wiadomość

    f2w3yx8dfotu0cc3.png
  • Evli Autorytet
    Postów: 3463 2353

    Wysłany: 8 marca 2018, 10:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Ja też źle spałam, ale jak przyśniły mi się te dwie kreski to bylam tak szczęśliwa że wstawać nie chciałam.. ja już nie wiem czemu się nie udaję.
    Lekarz ostatnio nam zaproponował iui, bo już chyba nie ma innych pomysłów, no ale wydaje mi się że nie mamy aż tak złych wyników, powinno zaskoczyć naturalnie tylko kiedy :(
    No nic cały czas pod górę :(

    Wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta, przede wszystkim ujrzenia II kreseczek ♥️

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 10:09

    2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
  • ams Autorytet
    Postów: 738 566

    Wysłany: 8 marca 2018, 10:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evli wrote:
    Ja też źle spałam, ale jak przyśniły mi się te dwie kreski to bylam tak szczęśliwa że wstawać nie chciałam.. ja już nie wiem czemu się nie udaję.
    Lekarz ostatnio nam zaproponował iui, bo już chyba nie ma innych pomysłów, no ale wydaje mi się że nie mamy aż tak złych wyników, powinno zaskoczyć naturalnie tylko kiedy :(
    No nic cały czas pod górę :(

    Wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta, przede wszystkim ujrzenia II kreseczek ♥️

    No wszystko u Was ok, nawet widzialam, ze morfologia Meza jest lepsza !!
    Moze za bardzo chcesz...? Nie wiem, czasami mowia, ze duzo siedzi w glowie...
    Tak mi przykro... :(
    Ale do @ jeszcze chwila, takze jakis cien szansy jest :*

    Evli lubi tę wiadomość

    Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte <3
‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego