Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Natalia91! Autorytet
    Postów: 433 210

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    Dziewczyny mam wyniki, beta z poniedzialku 265 z dzis 648 !! Czy przyrost 144% to nie za duzo????

    Wow!!! Ekstra przyrost! Nic tylko się cieszyć! :* może faktycznie będą dwie dzidzie :)

    7u22ugpj8heetxf1.png
  • Ffilpiek Przyjaciółka
    Postów: 95 52

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

    Ja dziś też odebrałam wynik bety z poniedziałku i kształtuje to się w następujący sposób:
    08.03 - 106
    10.03 - 266
    12.03 - 766
    Almond wychodzi na to, że mam jeszcze większy przyrost niż ty, z tym, że ten trzeci pomiar miałam robiony po południu stąd może tak wysoki poziom.

    usia89, OlivkowaMama, Tekana, Multiwitamina, Karmelkovaa, Almond, ams, Natalia91!, Luuna, Diamond92, pumka1990, 1000, Ikulinka29, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

    Modlitwa!
    3cs o pierwszego dzidziusia.
    PCOS stymulacja z clo + estrofem (suplementacja witamina D, olej z wiesiołka, witamina B12 i Inofem. On: Salfazin, kwas foliowy i witamina C)
    Insuliooporność - metformax SR 500
    Hiperprolaktynemia - bromergon
    Starania od lipiec 2017 (od grudnia ze wspomagaczami)
  • usia89 Autorytet
    Postów: 541 306

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ffilpiek super !! GRATULUJĘ :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 13:32

    Ffilpiek lubi tę wiadomość

    Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • Szimi Autorytet
    Postów: 290 203

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond!! Ffilpiek gratuluję pieknych przyrostow!!! Kolejne zafasolkowane!!juppi;)

    Ffilpiek lubi tę wiadomość

    31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • Multiwitamina Autorytet
    Postów: 6558 3770

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:02

    b9ec53f61f.png

    ♡♡♡ KORNEL ♡♡♡

    1a43acd3ca.png
    Czekamy na Ciebie Kruszynko , będzie dziewczynka (? )
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ffilipek jakie ładne bety :)

    Dziewczyny podzielcie się z nami! :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 13:43

    Ffilpiek lubi tę wiadomość

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • Ffilpiek Przyjaciółka
    Postów: 95 52

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze w piątek idę do gina i wtedy chyba dopiero uwierzę już tak na 100% :)
    Szimi kiedy ty usłyszałaś serduszko?

    Modlitwa!
    3cs o pierwszego dzidziusia.
    PCOS stymulacja z clo + estrofem (suplementacja witamina D, olej z wiesiołka, witamina B12 i Inofem. On: Salfazin, kwas foliowy i witamina C)
    Insuliooporność - metformax SR 500
    Hiperprolaktynemia - bromergon
    Starania od lipiec 2017 (od grudnia ze wspomagaczami)
  • ignite Autorytet
    Postów: 444 103

    Wysłany: 14 marca 2018, 13:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję.

    ignite
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2953 1173

    Wysłany: 14 marca 2018, 14:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje piękne przyrosty :) Zdarza się ze przy większych są bliźniaki, ale często tez i jedno zobaczymy co czas pokaże :))

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filipek piekna beta:):)!! Faktycznie Twoj przyrost jeszcze wiekszy :D

    Dzieki dziewczyny :** kazdej zycze II upragnionych kresek i zostawiam wieuski @()”€’!£><{%#*+•|£

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • Toczuszek Przyjaciółka
    Postów: 82 77

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w poniedziałek 448, dzisiaj 822. Prawie 100%, chyba nie ma czego się przyczepić.Robić jeszcze jedna betę?

    Multiwitamina, Almond, Karmelkovaa, pumka1990, 1000, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

    3 lata starań, 29 lat
    04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
    Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
    On: badania nasienia ok
    kilka cykli z Lamettą- bez efektu
    09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego?????
  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    Dziewczyny!

    Zrobiłam to, uzupełniłam tabelkę. Sprawdźcie, czy wszystko się zgadza, dziś przyjmuję reklamacje :D

    Nie rzucajcie datami kwietniowymi, skończy się marzec, na nowym wątku będzie koncert życzeń. Teraz cisza, nie śmiecić.

    Nie było mnie długo, bo byłam na wakacjach, odpoczęłam i przede mną pełny 1cs na lekach. Jestem dziś w 2dc i jestem też niezmiernie ciekawa co z tego wyniknie. Proszę, trzymajcie za mnie kciuki.

    Mam też APEL - nie dam rady zupełnie sama prowadzić tabelki. Jeśli jakaś dziewczyna albo kilka z Was chciałoby by prowadzić tabelkę, to piszcie mi tutaj w odpowiedzi, zaproszę Was do znajomych i wyślę @ z odstępem. Jak widzicie nic też się nie stanie, jak nie będziecie wchodzić i wypełniać tabelki codziennie, forum nie wybuchnie :P Czekam na zgłoszenia :)

    OGROMNE GRATULACJE dla WSZYSTKICH zafasolkowanych!
    Szczególne dla Almond, Diamond i Luuny. :*

    Za pozostałe trzymam kciuki, dacie radę :*

    Lisaveta, Multiwitamina, Migotka24, Was ogromnie tulę :*

    KAL, Hania, Karolcia27, SMag - wracać mi tu, a nie samą mnie zostawiać! :P

    No i witam się po urlopie, będę zaglądać częściej :)
    Dziękuję :-*
    A jak można ta tabelkę zobaczyć ? Wchodzę w lista testerek marzec 2018 i nie widzę ?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 15:43

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowo zafasolkowanym oby nas więcej
    A co do przyrostu bety to piękne macie dziewczyny
    Ja miałam przyrost najpierw 104% potem 89% co mnie już martwiło ale skoczyło do 133%

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 15:45

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toczuszek wrote:
    U mnie w poniedziałek 448, dzisiaj 822. Prawie 100%, chyba nie ma czego się przyczepić.Robić jeszcze jedna betę?
    Możesz zrobić dla świętego spokoju jeszcze jedna napewno ładnie przyrosnie, ale teraz też jest d0brze

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 15:47

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • ignite Autorytet
    Postów: 444 103

    Wysłany: 14 marca 2018, 15:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:
    Filipek piekna beta:):)!! Faktycznie Twoj przyrost jeszcze wiekszy :D

    Dzieki dziewczyny :** kazdej zycze II upragnionych kresek i zostawiam wieuski @()”€’!£><{%#*+•|£
    Dziękuję za wiruski.Spokoju życzę i oby wszystko było dobrze.

    ignite
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1807 569

    Wysłany: 14 marca 2018, 16:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczyny! tak bardzo się cieszę że Wam się udało :*

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • HopeandFaith Przyjaciółka
    Postów: 152 20

    Wysłany: 14 marca 2018, 16:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do dziewczyn które nie są w ciazy:

    Czy w tym tygodniu czujecie się senne w związku z pogoda? Ja śpię po 12-13h od niedzieli ( 8 w nocy, resztę po pracy).
    Deszczowo się nagle zrobiło, w sensie od soboty pogoda się zmieniła z suchej na deszczowa...

    18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
  • agniecha2101 Autorytet
    Postów: 3045 2058

    Wysłany: 14 marca 2018, 16:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Już dawno miałam zapisać się na marcowe testowanie, ale trochę mi się wszystko pokomplikowało :-/ :-( Dwa tygodnie temu zmarła moja teściowa, przegrała 3letnią walkę z rakiem :-( Mimo wszystko staraliśmy się z mężem nie zapominać o sobie i naszych planach powiększenia naszej dwuosobowej rodzinki :-) niestety raczej ten cykl i tak będzie kolejnym nieudanym :-( za dużo było stresów, a poza tym już drugi raz w ciągu tego cyklu jestem chora :-/ :-(
    Chciałabym pogratulować wszystkim nowym ciężarówkom :-) :-* Jeszcze jakiś czas temu, czułam się wręcz zazdrosna, że komuś się udało, a mi nadal nie, ale teraz naprawdę cieszę się z każdego Waszego pozytywnego testu, z każdego super przyrostu bety i w ogóle z każdej dobrej wiadomości :-) Wierzę, że kiedyś i na mnie przyjdzie kolej, a póki co cieszę się, że mogę zostać taką "forumową ciocią" ;-) Wszystkim tym, którym się udało, życzę spokojnej ciąży i dużo zdrówka dla maleńst :-* :-* :-* a tym które działają dalej, życzę powodzenia i dużo cierpliwości :-* Trzymam kciuki :-)

    Multiwitamina, Diamond92 lubią tę wiadomość

    qdkkx1hppzr9qlv8.png
    p19ucsqvh84pvyvi.png
  • agniecha2101 Autorytet
    Postów: 3045 2058

    Wysłany: 14 marca 2018, 16:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja matką głupich, ale jednak jest, więc mimo wszystko proszę o wpisanie mnie na 25 lutego (5cs).

    qdkkx1hppzr9qlv8.png
    p19ucsqvh84pvyvi.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1807 569

    Wysłany: 14 marca 2018, 16:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    Nadzieja matką głupich, ale jednak jest, więc mimo wszystko proszę o wpisanie mnie na 25 lutego (5cs).


    Ja też będę testowała 25 marca ale u mnie już 14 cykl :( ja również nie wierze że się uda

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego