Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika7 wrote:Nie ma mowy, żebym wpisała Ci 🐒 Czekam na Twój piękny test z ⏸
Miałyśmy testować razem w lutym, ale nam się rozjechały owulacje 😉 W tym miesiącu też nam testowanie na ten sam dzień wypada ❤️
Mam nadzieję ze obie zobaczymy⏸🤞🤞🤞Monika7 lubi tę wiadomość
-
Manioka wrote:A ja mam jeszcze takie pytanko, bo jestem po owu i boli mnie podbrzusze.. I na bieliźnie pojawił się śluz, ale przezroczysty😐 ktoś tak miał? 🤔
Ja tak mialam, ale powiem czy cos z tego wyszło za parę dni😂🤞
Jak narazie mam rozowo-brunatne plamienie- ale tylko przy podcieraniu nic na bieliznie a to 23 dc i 8-9 dp.......Manioka lubi tę wiadomość
-
U mnie nici z owulacji w 14dc, jestem pewna.
Owulaki nadal blade, sluzu zero, dupa dupa dupa.
Juz sie cos pochrzanilo, rozregulowalo, poprzestawialo... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:44
-
_Hania wrote:Zaszłam w ciąże dzięki lekarzowi, na którego trafiłam, który zaczął diagnozę od innej strony, zrobił mi histeroskopię. Gdybym od początku była u niego zaoszczędziłabym dużo czasu i pieniędzy.
Hej. Możesz napisać coś więcej o histeroskopi? Miałaś polip czy coś innego co utrudniało zajście?"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Ja mialam dokladnie taka historie jak Hania. Rok bladzenia, biegania od lekarza do lekarza i w koncu podczas histeroskopii okazalo sie, ze mialam polip, ktory utrudnial przeplyw plemnikow. Zaszlam w ciaze kilka dni pozniej.
-
Olenkaqx wrote:Liczę że jednak porodówka
Olenkaqx, Monika7, Magda_Lena, Gizmo 11 lubią tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Ja miałam niedawno robiona histeroskopie połączona z laparoskopia jak masz jakieś pytania śmiało pytaj 😊
Zastanawiam się, czy wielkość polipa ma duże znaczenie, czy po prostu jeśli jest, znacznie utrudnia zajście w ciążę?
Miałam wykonane tylko podstawowe usg we wrześniu i ginekolog oznajmił, że jest polip na 7mm. Chciałabym się dowiedzieć orientacyjnie jak duże decydują o usunięciu ich, bo może za bardzo przeżywam i jednocześnie się pocieszam..
Czytając na Internecie, jeśli był wstanie sprawdzić to podczas zwykłego usg, to polip jest na szyjce macicy a nie w macicy? 🤔
Ogólnie mówił, żebym na razie o tym nie myślała i starała się o dziecko..
Dopytuje, szukam a przede wszystkim dołuje się, bo mieszkam za granicą i prędko do Polski nie polecę przez covid. Z kolei tutaj albo nie doczekam się na badania albo ceny są z kosmosu w prywatnych klinikach..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 23:45
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Nikodemka wrote:Ja mialam dokladnie taka historie jak Hania. Rok bladzenia, biegania od lekarza do lekarza i w koncu podczas histeroskopii okazalo sie, ze mialam polip, ktory utrudnial przeplyw plemnikow. Zaszlam w ciaze kilka dni pozniej.
To był polip na szyjce macicy czy w macicy?
Nie ma zaleceń aby wstrzymać się po tym ze staraniem o dzidzie? Pytam, bo czytałam, że nawet 3 miesiące trzeba odczekać.. co mnie tylko dobiło. ☹"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Limonka26 wrote:Mnie właśnie najgorzej dobija to, jak jadę do rodziców i przy każdym spotkaniu wspominają, że chcieliby wnuka Nawet nie wiedzą, że się staramy, a nie chcę im narazie tego mówić. I tak słucham tych opowieści jak wszystkie koleżanki mamy kupują te małe ubranka i cholernie mi smutno wtedy
Moi rodzice widząc ilość supli na parapecie w kuchni (mieszkamy w jednym domu, ale na różnych piętrach) byliby ślepi gdyby nie zobaczyli i się nie domyślili.
Ale wiedzą rodzice, że o bobasa jest ciężko w dzisiejszych czasach i szczerze im kiedyś podziękuję za nie poruszanie tematu który jest drażliwyMonika7, Limonka26, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! 🌼
Dzisiaj czekamy na powtórny test sallvie🤞🏻
I testują dzisiaj też Bc_m i Agut 🍀
Czekamy na wieści od _Hani i wariancji oraz snw.
Powodzenia dziewczyny!! 🤞🏻🤞🏻Sendi94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alutka128 wrote:https://naforum.zapodaj.net/c7ef863e5081.jpg.html
I mi też ściemniał od wczoraj 🥰 górny wczorajszy a dolny dzisiejszy -
Moja tempka dzisiaj to sobie już jaja robi. Jak teraz są takie wysokie to co będzie po owu? 🤷♀️
Dzisiaj mam na 9.15 monitoring to się już pomału szykuję bo kawałek też drogi mam, żeby dojechać. Strasznie jestem ciekawa co się tam zadziało. Może ten dzisiejszy mały skok to jednak owu? Ale tak bez grama śluzu i mega białym owulaku? Chyba nie bardzo 🤔33l. ♀ ➥PCOS -
abrakadabra wrote:Mialas sikać jutro, nie dzisiaj 😋
Leć na bete!
Gratulacje
Jutro też sobie siknę, a co! Hahaha
Na betę niby mam możliwośc iść ale to bym musiała jechać 50km w jedną stronę autem do innego miasta żeby mieć wyniki dopiero na jutro....
Ja prawa jazdy nie mam, stary w robocie także no kiepsko bardzo
Będę powtarzać testy i za 2 tyg pójdę do lekarza :pAgut lubi tę wiadomość