Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! Niech się spełniają nasze marzenia! ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 11:13
Manioka, Sendi94, Limonka26, sallvie, Just, Monika7, Ewelina26, Vivian, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najpiekniejszego dla Was 🌷🌹🌷
Niech kwitną nam w brzuchach różowe bobaski! 🌸Limonka26, sallvie, Monika7, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś nasz dzień! Za testujące mocne kciuki Niech wam się dziś spełnią marzenia A pozostałym życzę, by cały marzec był tym miesiącem kiedy zobaczycie II kreseczki!
U mnie chyba biochem, kreska na teście słabnie, ale był roller coaster z tymi testami i nigdy więcej tak wcześnie nie sprawdzam
Mimo, że starań chyba nie podejmujemy w najbliższym czasie, to będę śledzić i mocno kibicować.syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dziewuszki!! 🌺🌺🌺
Co u Was słychać?
U mnie dzisiaj jakieś załamanie "depresyjne" 😔
Dopiero 21dc.
Bole podbrzusza utrzymują się od owulacji i jajniki dają raz na jakiś czas o sobie znać 🙂
Ale i tak wiem, że to jeszcze nie teraz.. Czuję to w środku 😔😢 -
nick nieaktualnyDorota gratulacje
Jeśli chodzi o testy horien to też korzystam z uwagi na niski koszt, ale zawsze pozytywny test sprawdzam dodatkowo testami clearblue (ogólnie stosuję je w okolicach spodziewanej owulacji).
Dla mnie są niezawodne-albo jest buźka bo jej nie ma ! Nie trzeba się doszukiwać czy kreski są tak samo ciemne.Dorota31 lubi tę wiadomość
-
Hania - czemu przerywacie starania? Pewnie przeoczylam
U mnie tez dzis depresyjnie przez ta niepewna owulacje. Na dodatek mam poczucie, ze goni nas czas, bo nie dosc, ze konczy mi sie za kilka dni macierzynski, to jeszcze bede musiala placic duzy ZUS, jestem na wlasnej dzialalnosci. Nie wiem jak to ogarniemy finansowo jesli nie zajde w ciaze w najblizszym czasie.
Zaluje, ze robilam te horieny. Teraz nie wiem czy przeoczylam pik, czy owu nie bylo, czy bedzie...
Tak to wyglada
-
Nikodemka wrote:Hania - czemu przerywacie starania? Pewnie przeoczylam
U mnie tez dzis depresyjnie przez ta niepewna owulacje. Na dodatek mam poczucie, ze goni nas czas, bo nie dosc, ze konczy mi sie za kilka dni macierzynski, to jeszcze bede musiala placic duzy ZUS, jestem na wlasnej dzialalnosci. Nie wiem jak to ogarniemy finansowo jesli nie zajde w ciaze w najblizszym czasie.
Zaluje, ze robilam te horieny. Teraz nie wiem czy przeoczylam pik, czy owu nie bylo, czy bedzie...
Tak to wyglada
Bo tak naprawdę ich nie zaczęliśmy oficjalnie, po prostu w trakcie kp miałam niespodziewanie owulacje po dłuugim czasie i to byłaby wpadka. Teraz po kolei wrócę do gin, zrobię sobie badania hormonów, morfologie, jak dostaniemy zielone światło to pewnie w wakacje pomyślimy o rodzeństwie Czas pokaże.
Może przegapiłaś pik, jeżeli masz możliwość to najlepiej po prostu regularnie się starać, co 2 dni i na pewno wtedy się trafisyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
SunnyMe wrote:U mnie 🐵 wczoraj przyszła także nie testuję. Lekka depresja dzisiaj 😭😭😭
Przytulam. To słaby dzień kobiet w takim razie. Mam nadzieję, że ten cykl będzie juz szczęśliwy!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Dziewuszki, melduję się!
11dpt - hcg 457, przyrost o 132% w 24h 🥳🍀Dorota31, Morgana, Nynka, Monika7, Ladinola, Vivian, Ewelina26, Sendi94, Ester, MartiWa, Limonka26, Nikodemka, wariancja, _Hania, Paulinaaa, Julkaaa, Gizmo 11, Magda_Lena, Niebieska Gwiazda, Anjucha, CestLaVie, jo_ana lubią tę wiadomość
🇫🇷
👩🏻 35, wszystkie wyniki w normie ✅
🧔🏻 41, OAT
IVF ICSI, pierwsze podejscie:
20.02 punkcja 🐣🐣🐣🐣
25.02 transfer B5AA 💚
9dpt - hcg 200
11dpt - hcg 457
19dpt - hcg 15020
28dpt - 1 USG - mamy serduszko! 💓 zarodek 7-8mm
20/04 - 2 USG - 3,6cm
04/05 - b.prenatalne - dzidzia 6.1cm, wszystko dobrze 🙏🏻
22/11/2021 - mamy córcię! 💓💓💓
17/11 - FET blastki 4.1.1 / 11 dpt beta <5 😞
20/12 - FET bl 3.1.1 cykl sztuczny + embryoglue + ananas
8dpt 23,1 hcg --- 10dpt 34,8 hcg
14 dpt 149,7 hcg --- 16dpt 385,9 hcg
18dpt 1015,8 hcg --- 22dpt - 3490 hcg
31dpt - 1 USG - jest serduszko !!!💓Kropcio ma 10,4mm 🥰
10w1d - 2 USG - 3,2cm 🥰
12w2d - prenatalne - wszystko w normie 🥳 bobo 6cm, prawdopodobnie dziewczynka 🎀
Została ❄️ B2 -
Wszystkiego dobrego i samych pozytywów!
A u mnie - po awanturze stulecia z mężem już dobrze (pogodzeni, wyprzytulani, dogadani). Poza tym - ja wiem, że obecnie na teście robionym o 6 rano to ma prawo nawet matka boska się ukazać, ale:
aktualnie są tam dwie kreski. Ta druga dość wyraźna, nie żaden duch.
I niby wiem swoje, ale i tak się cieszę
Natalia1992, Monika7, Ester, wariancja, Gizmo 11, Anjucha, jo_ana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer..86 wrote:u mnie w horienach pozytyw wygladał tak
https://zapodaj.net/0d74101f84ad4.jpg.html
Twój mega pozytywny. Nie trzeba się nawet zastanawiać. U mnie bym powiedziała, że te kreski są takie same, więc nie wiem, czy jeszcze będzie ciemnieć, czy to już jest max w moim przypadku 🤔33l. ♀ ➥PCOS -
Właśnie odebrałam wyniki z krwi beta 21mlu/ml 🤗
Dwa dni temu była 1,17mlu/ml
Chyba dobry przyrost?Nynka, Monika7, Natalia1992, Ladinola, Vivian, Morgana, Ewelina26, Sendi94, Ester, MartiWa, Limonka26, Nikodemka, wariancja, Paulinaaa, Julkaaa, sallvie, Magda_Lena, Niebieska Gwiazda, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorgana wrote:Twój mega pozytywny. Nie trzeba się nawet zastanawiać. U mnie bym powiedziała, że te kreski są takie same, więc nie wiem, czy jeszcze będzie ciemnieć, czy to już jest max w moim przypadku 🤔
Ten 14 dc to dzisiaj ? Jeśli tak to ja bym jeszcze spróbowała zrobić.
Mnie też te kreseczki denerwowały stąd dodatkowo używam clearblue i mam wtedy pewność 💁