Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Martyna33 - czyli u nas podobnie Moze obydwie przeoczylysmy pik?
Może 🤔
Jutro rano zmierzę tempke i będę wiedziała czy jest coś na rzeczy czy tez nie 🤷🏼♀️ Chciałabym już być po owu, w końcu 18dc25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Będę robiła dalej, jutro przychodzi 50szt owulakow horien😂
16dc nie robiłam. A ten dzisiejszy wydaje mi się najjaśniejszy...
dziwny ten cykl 🤔
Też mam te horieny, więc sikam na nie ile się da, bo kto zabroni jak się ma cały worek
Ale one są w moim odczuciu dużo mniej czułe niż te z domowego laboratorium, nie pokazują piku przez kilka dni pod rząd tylko na prawdę musi być porządny poziom LH, aby wyszedł pozytyw.
Dzisiaj z ciekawości też go zrobiłam sprawdzić jak się wybarwi. Jeden dzień po ovitrelle, dokładne 32 godziny po i jest wyraźna kreska, ale do pozytywu trochę brakuję. Żałuję, że wczoraj na to nie wpadłam i nie sprawdziłam parę godzin po zastrzyku jakby wyglądał.Martyna33 lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
_Hania wrote:O to ciekawe, rzeczywiście kreska widoczna, gratuluję Widocznie wczoraj beta wystartowała
To oznacza, że zagnieżdżenie było 8dpo? Spotykam się tu często z info, że od zagnieżdżenia mija 48 h do wystartowana beta HCG, czy liczy się, że zagnieżdżenie było 10 dpo, odkąd zaczęła rosnąć?
Rozmawiałam przez tel. ze swoim lekarzem, i powiedział, że pewnie dzień wcześniej (9dpo)doszło do zagniezdzenia dlatego beta jeszcze taka niska. Zobaczymy jutro czy rośnie😊Monika7 lubi tę wiadomość
-
O to tez masz plamienia jak ja przed miesiaczka. A ktory cykl staran?Sendi94 wrote:Hej kochane, nie odzywalam sie przez bo napiety grafik, u mnie nadal plamienia brazowe oczywiście tylko na papierze....... szyjki nigdy nie umiałam badac😂 ale dzis przed kąpielowa spróbowałam i tylko sluz kawa z mlekiem. Nic oprocz tych plamien i bolu piersi na zmianę nie mam. w piatek na wieczor zrobilam test babyvheck z krwi bo tylko taki mialam i po tych 10 min biało, lecz jak wróciliśmy ze starym po imprezie to wybarwilo sie ale juz na szaro wiec nawet nie biore tego pod uwagę. Dzis u mnie 27 dc. Jak ma przyjsc ta malpa to niech przychodzi, a nie zapowiada się tyle dni😂😂😂👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Dastiny wrote:Poradzę się was dziewczyny bo mam mętlik w głowie. Zacznę od tego że mój lekarz jest osobą specyficzna z zupełnie innym sposobem leczenia niz wszyscy o których tutaj piszecie, jednak ufam mu w 100% no może 99% bo teraz nie wiem co zrobić. Wszystkie z was jak dostają luteinę to biorą ja przez 10 dni, ja przez 7 dni. Przez moją niefomoge lutealna straciłam 2 ciążę i teraz już wiem że prawdopodobnie one były przyczyną zatkania jajowodów, które teraz są odblokowane. Lekarz stwierdził że jestem już zdrowa i mamy się starać ale żebym nie patrzyła pod lupą na testy tylko poszła na betę a przy okazji zbadała zawsze proga dzień po odstawieniu luteiny żeby wiedział o ile ewentualnie ja zwiększyć przy ciąży. Ten dzień wypada jutro a ja nie wiem. Iść czy nie iść. Jedyne objawy które mogłabym połączyć z ewentualną ciąża to ostatnie słabe samopoczucie zawroty głowy, piersi mnie pobolewają i dziś podbrzusze ale to chyba ze stresu. Jestem 8 dpo. Mąż rano powiedział żebym zrobiła jakiś tani test to może mi to rozwieje wątpliwości i dałam się namówić. Wyszła cieniutka kreseczka ale to north test więc nie biorę jej pod uwagę. Proszę podpowiedzcie, nie chce się niepotrzebnie kłuć moją żyła już jest na skraju wytrzymania
Przedłuż luteine do 10 dni.Następnego dnia rano zrób test i jeśli będą dwie krechy leć na betę i badanie proga.Luteina podnosi poziom,jeśli będzievza wysoki poziom lekarz zejdzie trochę z dawki i odwrotnie jeśli za niski to zleci więcej.Też mam niedomoge i też tak robiłam po zajściu.Nie rozumiem tylko czemu luteine masz na 7 dni a nie na 10. -
Ale dzisiaj tu cisza z rana wszystkie jeszcze śpią?
u mnie jakiegoś spektakularnego skoku nie ma, baa nawet nie wiem czy wzrost o 0,07 st można nazwać skokiem więc nie wiem czy jajko pękło 🤷♀️
Zaraz jadę na monitoring i wszystko będzie jasne33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Ale dzisiaj tu cisza z rana wszystkie jeszcze śpią?
u mnie jakiegoś spektakularnego skoku nie ma, baa nawet nie wiem czy wzrost o 0,07 st można nazwać skokiem więc nie wiem czy jajko pękło 🤷♀️
Zaraz jadę na monitoring i wszystko będzie jasne
Nie przejmuj się, temp może skoczyć do 2 dni po owu także trzymam kciuki za 🥚 ✊Morgana lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam Drogie Kobietki !!!!
Ja dziś 9 dc i od jutra startuje z owulakami 😂😂😂 w środę ide zbadac tarczycę.
Posiew nasienia męża ujemny 😁😁😁😁 także wyniki ładnie się poprawiły z morfologii, ruch nie jest rewelacyj y, ale też poprawionyLimonka26, Monika7, Olenkaqx, Ewelina26, Julkaaa lubią tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Agut wrote:O to tez masz plamienia jak ja przed miesiaczka. A ktory cykl staran?
3 cs, ale pierwszy raz mam plamienia przed malpa i to jeszcze tak dlugie......... juz trwa 4 lub 5 dzien a bólów okresowych zero, tylko piersi mnie bola.... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ -
Dzień dobry! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! Samych pozytywnych testów ciążowych
Dziś czekamy na wieści od Pomarańczy, Luusi i Gusta Blu ✊
Bc_m, Rozalusiaa, przedszkolanka:) i SunnyMe, jak tam u Was dziewczyny?
Limonka26, Sendi94, CestLaVie, Manioka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Dzisiaj miałam testować, ale testowałam wczoraj -biel. Miałam imprezkę i chciałam wiedzieć czy mogę % czy nie 😁 chyba że coś się wydarzy tzn jeśli okres w ciągu dwóch dni się nie pojawi to powtórzę test. Kto dzisiaj jeszcze miał testować? Jakieś ⏸️ na dzień kobiet?? 😻
-
No właśnie dziewczyny, dawajcie te kreseczki!
Monika7 lubi tę wiadomość
-
Dorota31 wrote:Hej dziewczyny, wyników Bety jeszcze nie mam, ale robilam test, i chyba jest wyraźniejsza kreska niż wczoraj 😊
https://naforum.zapodaj.net/8d8b1fbaf596.jpg.html