METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja Wam powiem śmieszną sytuację z wczorajszej wizyty u dr Wasilewskiego, pyta się mnie czy wszystko jem, czy mój organizm wszystko toleruje, mówię że tak, chwila zamyslenia i mówię "bo wie pan ja to taki tadek niejadek ale to co jem to mój organizm przyswaja", dopiero potem przypomniałam sobie że dr ma na imię Tadeusz a ja powiedziałam "tadek niejadek" tak a propo testów na nietolerancje
olencja lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:nie da sie nic z tym zrobic? jakies szczepienia?
a wogole co was podkusilo zrobic przeciwciala? bo ja sie caly czas waham czy warto je robic, robiliscie z krwi u obojga?
O szczepieniach czytałam ale tylko gdy kobieta ma te przeciwciała. U nas ma je mąż i jeden lekarz zaproponował nam leki immunosupresyjne, ale na razie czekamy, bo one bardzo wyniszczają organizm.
Przeciwciała wykryliśmy z nasienia męża, wykonaliśmy tzw. Mar Test i w sumie tylko dlatego, że w pakiecie było taniej niż gdybyśmy musieli to zrobić dodatkowo. Szczęście w nieszczęściu, bo mąż ma wszystkie wyniki w normie, tak więc gdyby nie moje skąpstwo to pewnie do dziś nie wiedzielibyśmy co jest przyczyną naszych niepowodzeń.25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny