METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mam pytanko mialam drugiego peaka i +3 wzielam lutke drugiego dnia brania lutki znow śluz peakowy...juz nie wiem zachamowalam sobie ovu ta lutka teraz???może mialyscie podobnie?1 iui- 01.2014
2 iui- 02.2014
3 iui- 04.2014
10.2015r.- Naprotechnologia -
Maczek... Miałam dziś siknac rano... Ale wstałam zaspana siklam i poszłam spać.. ZAPOMNIAŁAM!!!!! Sikne jutro... Brzuch boli jakbym miała zaraz dostać.. Biorę nospe bo wieczorkiem bardziej.. Dziś w sumie powinnam dostać.... Zobaczymy...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Riri, witaj w klubie mam takie same objawy jak ty, boli mnie brzuch i raz jeden, raz drugi jajnik, przeważnie boli mnie popołudniu i wieczorem, oraz spałabym ciągle jakbym tylko mogła, ciekawe co to jest, trzymam kciukiJeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
Tak kochana testowałam w sobotę ale wyszedł negatyw, pewnie jeszcze za wcześnie, następne testowanko w czwartek z rana, bo w sobotę robiłam popołudniu. Powodzenia kochana
Riri lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
Riri, archeolog trzymam kciuki
U mnie dalej negatywne nastawienie do wszystkiego chciałam wywalić kartkę ale mąż prosił, żebym dalej ja prowadziła bo w sumie i tak na razie oprócz napro nie mamy innej drogi na in vitro nas nie stać chwilowo.
Ten cykl zakończy wypełnianie mojej drugiej karty... masakra nie wiem kiedy to zleciało
Jedyna zmiana po laparo zniknęły mi plamienia przed i po @ prawdopodobnie endometrioza była winowajcą plamieńarcheolog, Riri lubią tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
Ja wczoraj miałam 13 dzień cyklu. Na monitoringu lekarz stwierdził ze była owulacja (chociaż testy owulacyjne były negatywne). W poniedziałek 18 mam kolejny monitoring czy została torbiel czy jest widoczne ciałko żółte. Mąż dostal moc działania i stwierdził ze będziemy próbować do skutku.
archeolog lubi tę wiadomość
Aneczka80
-
nick nieaktualnyDziewczyny korzystalyscie z pomocy dietetyka przy ukladaniu diety? Mozecie kogos polecic? Wolalabym kogos, kto ma doswiadczenie z "dietami plodnosci", ale i taki zwykly moze byc, jak dobry.
Biore sie za siebie, chce zdrowo przytyc i zapewnic jak najlepsze srodowisko tej mojej kruszynce, jak juz sie w koncu pojawi
A za te testujace niebawem trzymam kciuki, dlugo nic nie bylo na watku, czuje, ze zaraz beda nowe ciazearcheolog, Aneczka80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulkaa, jak siedziałam w poczekalni u lekarza napro to wzięłam ulotkę: Bożena Pawłowska dietetyk dyplomowany (nietolerancje pokarmowe, diety, dieta dla kobiet w ciąży, dieta, która wpływa na płodność) Tel.+ 48 693 586 320 [email protected] www.kmdietica.pl, możesz zadzwonić, lub zapytać gdzie przyjmuje, ale z tego co wiem to w powiecie krakowskim, chyba że też gdzieś indziej, pozdrawiam i trzymam kciuki
Anulkaa lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
nick nieaktualny
-
Iwonka 87 wrote:Dziewczynki witam!! Muszę zrobić obserwacje cyklu w jakich dniach chodzilyscie na usg jak pojawił się śluz peakowy?Aneczka80