METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Aishha wrote:dziewczyny dziekuje za dobre słowa ale pamietajcie, że to jest przed terminem miesiaczki i wiem jakie są realia...oby jednak test sie nie mylił. beta, progesteron i estradiol pobrane, z tego co pamietam TW dzis do 18, jesli bedzie wynik to dzwonie zapytac co dalej.
Aishha lubi tę wiadomość
Starania od 2016 r.
3 laparoskopie+ histeroskopia
Stwierdzona endometrioza 4 stopnia, liczne zrosty
Mąż zdrowy - 12% prawidłowych plemników
Naprotechnologia od 10.2018r.
In vitro- styczeń 2020
1 transfer- nieudany ( blastocysta 2AA)
2 transfer - ciąża biochemiczna (blastocysta 1AB)
II In vitro- wrzesień 2021 KRIOBANK
1 transfer - nieudany ( blastocysta 2AB)
brak zarodków...
III In vitro - czerwiec 2024 BOCIAN LUBLIN
1 transfer - świeży 3 dniowy zarodek - nieudany
2 transfer - październik -blastka 3BC- nieudany -
Aishha wrote:dziewczyny dziekuje za dobre słowa ale pamietajcie, że to jest przed terminem miesiaczki i wiem jakie są realia...oby jednak test sie nie mylił. beta, progesteron i estradiol pobrane, z tego co pamietam TW dzis do 18, jesli bedzie wynik to dzwonie zapytac co dalej.
dawaj znać Kochana co i jak!Aishha lubi tę wiadomość
starania od 2016
Oligaasthenozoospermia & PCOS
-
dziewczyny poryczałam się, dobrze, że nikogo nie ma w pracy...
Estradiol 180,20 pg/ml
Progesteron 42,47 ng/ml
Beta-HCG 72,43 mIU/ml
TW kazał przyjechać do czwartku z wynikami, jestem tak spanikowana, że chyba serce mi wyskoczy!Dzik, monijaaa, melba, Calypso, Sansivieria, niutek87, Babelki, aniołkowa_mama lubią tę wiadomość
-
Dzik wrote:REWELACJA!!!! Ja dzisiaj dziewczyno przez Ciebie nie mogę też się skupić w pracy. Co chwilę sprawdzałam czy coś już więcej napisałaś. Jejku tyle nadziei dzisiaj dostałam tą wiadomością! cudownie
Sansivieria, Calypso lubią tę wiadomość
-
Co za wiadomość! Ściskam mocno internetowo i z całego serca życzę spokojnej ciąży! Poza tym... Dajesz nadzieję Aishha !!!
Aishha wrote:dziewczyny poryczałam się, dobrze, że nikogo nie ma w pracy...
Estradiol 180,20 pg/ml
Progesteron 42,47 ng/ml
Beta-HCG 72,43 mIU/ml
TW kazał przyjechać do czwartku z wynikami, jestem tak spanikowana, że chyba serce mi wyskoczy!Aishha lubi tę wiadomość
-
Ja to się chyba porycze razem z Tobą AishhaStarania od 2016 r.
In vitro- styczeń 2020
brak zarodków...
Gratulacje w ogóle i dużo zdrówka dla WasStarania od 2016 r.
In vitro- styczeń 2020
brak zarodków...
nick nieaktualnyAishha wrote:Dzięki, aby teraz fasolka zdrowo rosła i będę szczęśliwa
Btw. Czy uważasz, że druga laparoskopia Ci pomogła? Bo ja się panicznie boję i wzdrygam na samą, odległa póki co, jej wizję. A może jednak warto...Aishha lubi tę wiadomość
-
Estradiol 180,20 pg/ml
Progesteron 42,47 ng/ml
Beta-HCG 72,43 mIU/ml
TW kazał przyjechać do czwartku z wynikami, jestem tak spanikowana, że chyba serce mi wyskoczy!Aishha lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, miło jak cieszycie się razem ze mną dodajecie nadziei bo póki co oboje z mężem przeżywamy.
Calypso, moja druga laparo była wybawieniem z endometriozy, zrostow i niedroznych ujsc jajowodow, bez tego nie miałam szans a odwlekalam bardzo długo.
Oczywiście poprawa wyników nasienia po leczeniu miała również ogromne znaczenie.
-
nick nieaktualnyAishha wrote:Dzięki dziewczyny, miło jak cieszycie się razem ze mną dodajecie nadziei bo póki co oboje z mężem przeżywamy.
Calypso, moja druga laparo była wybawieniem z endometriozy, zrostow i niedroznych ujsc jajowodow, bez tego nie miałam szans a odwlekalam bardzo długo.
Oczywiście poprawa wyników nasienia po leczeniu miała również ogromne znaczenie.
Ja się nie dziwię, że przeżywacie. Jakbym po moich 3,5r starań zobaczyła pierwszy raz 2kreski to pewnie byłoby to samo! Bądźcie dobrej myśli :* my tu wszystkie 3mamy kciukiAishha lubi tę wiadomość
-
Tak czekałam na tę informację Aishha, tak liczyłam, że ta druga laparo coś pomoże własnie i że się wreszcie 'ruszy' u Was no to kobieto powodzenia, zwłaszcza jeśli dopadną Cię mdłości ciążowe i inne
Ja Wam powiem, że też jestem w ciąży - drugiej i właśnie miałam straszne mdłości przez 2m-ce - zupełnie co innego niż w pierwszej, ale już powoli wracam do życia. Tak więc mamy skuteczny pogrom endomendy na forumniutek87, Aishha, Calypso, Dzik lubią tę wiadomość
-
Wow Babelki to super wieści! Ale jaja...dziś w Napromedice Panie pielęgniarki powiedziały że nie wiedzą co się dzieje bo to już 14 ciąża w lutym a doktor zadowolony że nie wiem!
No to tak, na usg widać jakiegoś kropka ale tak mały ze można tylko przypuszczać. Ale endometrium idealne, progesteron też więc nic na tą chwilę więcej zrobić się nie da tylko brać witaminy i za 3ctyg zrobić usg na którym wszystko będzie widać. Doktor powiedział żeby w ogóle bety nie robić, szkoda kasy i nerwów.
Rano miałam planienie, mówi żeby się nie martwić, może to ten termin okresu i tyle. Także jestem spokojniejsza. Za 3 tyg jedziemy ostatni raz.
Na dzisiejszym teście gruba krechaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 17:24
Calypso, aniołkowa_mama, Sansivieria, Babelki lubią tę wiadomość
-
Estradiol 180,20 pg/ml
Progesteron 42,47 ng/ml
Beta-HCG 72,43 mIU/ml
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
nick nieaktualnyBabelki wrote:Tak czekałam na tę informację Aishha, tak liczyłam, że ta druga laparo coś pomoże własnie i że się wreszcie 'ruszy' u Was no to kobieto powodzenia, zwłaszcza jeśli dopadną Cię mdłości ciążowe i inne
Ja Wam powiem, że też jestem w ciąży - drugiej i właśnie miałam straszne mdłości przez 2m-ce - zupełnie co innego niż w pierwszej, ale już powoli wracam do życia. Tak więc mamy skuteczny pogrom endomendy na forum
Gratulacje i nudnej ciąży życzę!!! No to teraz nic tylko pozostało mi się kłaść pod nóż ;P żeby dołączyć do WasBabelki lubi tę wiadomość
-
Aishha wrote:Wow Babelki to super wieści! Ale jaja...dziś w Napromedice Panie pielęgniarki powiedziały że nie wiedzą co się dzieje bo to już 14 ciąża w lutym a doktor zadowolony że nie wiem!
No to tak, na usg widać jakiegoś kropka ale tak mały ze można tylko przypuszczać. Ale endometrium idealne, progesteron też więc nic na tą chwilę więcej zrobić się nie da tylko brać witaminy i za 3ctyg zrobić usg na którym wszystko będzie widać. Doktor powiedział żeby w ogóle bety nie robić, szkoda kasy i nerwów.
Rano miałam planienie, mówi żeby się nie martwić, może to ten termin okresu i tyle. Także jestem spokojniejsza. Za 3 tyg jedziemy ostatni raz.
Na dzisiejszym teście gruba krecha
Ja mam termin@ na za tydzień, a w piątek mam urodziny- nie obrazilabym się na spóźniony prezentCalypso, Aishha, Babelki lubią tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Gratulacje
Ale super wiadomość!! Dużo dużo zdrówka dla Was
Jak tam tłusty czwartek? Ja zamówiłam sobie dwa pączki bezglutenowe i mąż ma mi je odebrać hihi jakoś trzeba sobie radzić2018- zaczynam przygodę z napro -PCOS, Hashimoto, helicobacter, nietolerancje pokarmowe
2019-06 - luteina + Etruzil przez 3 cykle, glucophage XR
2019-09 - Etruzil przez 3 cykle, duphaston od P+3, dostinex, wit D, wapno, glucophage XR
2019-12 - Etruzil i Ovitrelle przez dwa cykle, Glucophage XR, Dostinex, witaminy, dieta
2020-01 skierowanie na laparoskopię. 2020-03 laparoskopia i histeroskopia- niedrożne jajowody i zrosty w macicy -
Ja zjadłam pół, chyba w głowie siedzi swiadomosc ze tyle czasu czlowiek o siebie dbał z tym odżywianiem i powinno tak zostac. Jakoś nawet nie mam fazy na słodkie
W ogole to wyobrazcie sobie panike mojej szefowej jak sie dowiedziala o mojej ciazy...juz dzis dzwonila do dziewczyny, ktora kiedys tu pracowała i dogadały sie ze w kazdej chwili bedzie do dyspozycji.
Nie ma to jak czuc presje na plecach