METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem
W razie potrzeby są od kolejnego cyklu.
Ja się sama z siebie śmieję teraz bo mi się zdawało kiedyś, że mam tak dużo dni płodnych. I oczywiście byłam przekonana również o tym, że dokładnie wiem kiedy mam owulkę, potem się okazało, że jej nie miewam tzn. teraz juz mam. człowiek się uczy całe życie.
Czarnulka witamy w tym skromnym gronie. Jak idą obserwacje?
KMK lubi tę wiadomość
-
Mi siemię pomogło co do ilości śluzu ale niestety nie jakości. Odkąd biorę witaminę b6 w dużych dawkach mam przezroczysty, a i ilość tez się poprawiła. Choć na każdego działa co innego, warto na pewno spróbować, zresztą naprolekarz zapewne zaproponuje na początek witaminę b6"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl
-
nick nieaktualnyHej
Zadałam pytanie w wątku o letrozolu ale jeszcze Was zapytam.
Czy któraś z Was badała progesteron w P+7 w cyklu ze stymulacją aromkiem/letrozolem lub innym odpowiednikiem CLO ?
Chodzi mi o to czy to normalne że po takiej stymulacji poprawia się progesteron? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny muszę oznaczyć dzień peak i dlatego się pytam
byliśmy dzisiaj w Białymstoku, powtarzałam badanie na posiew bo nie wszystkie wyniki dało się odczytać, no i udało się oddać w końcu nasienie do badania
co do testów owu to czasami robię, w tym cyklu miałam robić ale zapomniałam, zrobiłam chyba z jeden, w przyszłym cyklu będę robić by zobaczyć jak to się ma do dnia peak -
Cześć Dziewczyny niestety nie mogę przeczytać wątku od deski do deski - czy mogłybyście mi napisać w jaki sposób można poprawić śluz szyjkowy zgodnie z metodą naprotechnologi? Z góry bardzo mocno dziękuję![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
dziewczyny jesteśmy po pierwszym spotkaniu z instruktorem
kilka lat się obserwuje a jak przyszło mi określić śluz na karcie to pojawił się problem gigant hehe
mam nadzieję, że z czasem da się to ogarnąć jakoś
malenaaa spotkanie spoko, tylko nie idź na wieczorne godziny w sobotę bo instruktorka cały dzień jest w klinice i już mocno zmęczona była i na dodatek - na samym śniadaniu... aż mi głupio było dopytywać o cokolwiek, żeby nie przedłużać poza tym ok
-
ara wrote:dziewczyny jesteśmy po pierwszym spotkaniu z instruktorem
kilka lat się obserwuje a jak przyszło mi określić śluz na karcie to pojawił się problem gigant hehe
mam nadzieję, że z czasem da się to ogarnąć jakoś
malenaaa spotkanie spoko, tylko nie idź na wieczorne godziny w sobotę bo instruktorka cały dzień jest w klinice i już mocno zmęczona była i na dodatek - na samym śniadaniu... aż mi głupio było dopytywać o cokolwiek, żeby nie przedłużać poza tym ok
To super, że spotkanie udane. A powiedz mi są jakieś koszty dodatkowe poza opłatą za spotkanie? Skierowałą już Was na jakieś badania czy na razie musisz się tylko obserwować?
Chcę mieć nadzieję...