X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • Suzi Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamay @😞😞😞 powiem Wam, że w tym miesiacu starałam sie nie myśleć, nie doszukiwać dziwnych objawów i na prawdę dobrze mi szło... nie stresowałam się, nie płakałam... ale jak zobaczyłam dzisiaj rano @ to pękłam. Wiem że 2 góra 3 dni i to minie, ale dzisiaj straciłam ochotę na wszystko. Ile jeszcze to potrwa? Jestem po prostu zmęczona.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    No i mamay @😞😞😞 powiem Wam, że w tym miesiacu starałam sie nie myśleć, nie doszukiwać dziwnych objawów i na prawdę dobrze mi szło... nie stresowałam się, nie płakałam... ale jak zobaczyłam dzisiaj rano @ to pękłam. Wiem że 2 góra 3 dni i to minie, ale dzisiaj straciłam ochotę na wszystko. Ile jeszcze to potrwa? Jestem po prostu zmęczona.
    Suzi... przykro mi bardzo... 😥
    Nie myślałaś jednak aby zapisać się do tego mojego profesora?
    Ostatnio znajomej poleciłam jeszcze przed świętami ma wizytę, mam nadzieje ze im pomoże...

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co robić. Po głowie chodzi mi milion pomysłów, ale do żadnego nie mam 100% przekonania... jak byłam u dietetyczki, do ktorej zawsze trafiają pacjentki od tej mojej prof. to ona powiedziała, że dziewczyny ktore nigdy nie zachodzily w ciążę potrzebuja więcej czasu. Że tak min 8 miesiecy. U mnie minęło 5... najgorsza ta bezradność. I to że co lekarz to inna diagnoza i inne leczenie. Boję się że zmiana lekarza znowu mi zrobi mętlik w glowie.

• Tuuusia Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi wrote:
    Nie wiem co robić. Po głowie chodzi mi milion pomysłów, ale do żadnego nie mam 100% przekonania... jak byłam u dietetyczki, do ktorej zawsze trafiają pacjentki od tej mojej prof. to ona powiedziała, że dziewczyny ktore nigdy nie zachodzily w ciążę potrzebuja więcej czasu. Że tak min 8 miesiecy. U mnie minęło 5... najgorsza ta bezradność. I to że co lekarz to inna diagnoza i inne leczenie. Boję się że zmiana lekarza znowu mi zrobi mętlik w glowie.
    Suzi, czasami zmiana lekarza może pomóc. Jeśli nie czujesz i nie widzisz poprawy po leczeniu u obecnego to strata czasu na niego.

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuuusia wrote:
    Suzi, czasami zmiana lekarza może pomóc. Jeśli nie czujesz i nie widzisz poprawy po leczeniu u obecnego to strata czasu na niego.
    Dopiero 5 miesiecy się u niej lecze... także chyba jeszcze nie czas na zmiany. Wczesniej leczyłam się prawie 3 lata u innego. Dzisiaj nie czas na podejmowanie decyzji bo kierują mną emocje... ochłonę i dopiero przemyślę. Ale dziekuję Wam za rady. Zawsze można na Was liczyć. 💛

• Żółwik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Suzi... przykro mi bardzo... 😥
    Nie myślałaś jednak aby zapisać się do tego mojego profesora?
    Ostatnio znajomej poleciłam jeszcze przed świętami ma wizytę, mam nadzieje ze im pomoże...
    A co za profesor ? Może ja się zapisze :)

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żółwik wrote:
    A co za profesor ? Może ja się zapisze :)
    Profesor Grzegorz Jakiel, przyjmuje w Wawie i w Lublinie.
    Nam z jego pomocą udało się w 3 cyklu.
    Naprawdę chce pomóc i nie bawi się w pol środki tylko konkretnie mierzy się z problemem.
    Ja długo tez nie byłam przekonana do zmiany lekarza ale teraz wiem że to była bardzo dobra decyzja 😊

• Żółwik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Naprawdę chce pomóc i nie bawi się w pol środki tylko konkretnie mierzy się z problemem.
    Ja długo tez nie byłam przekonana do zmiany lekarza ale teraz wiem że to była bardzo dobra decyzja 😊
    Jaki masz problem ? Jak cena wizyty.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żółwik wrote:
    Jaki masz problem ? Jak cena wizyty.
    IO i PCOS, pierwsza wizyta 350 zł kazda następna 270

• Żółwik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    IO i PCOS, pierwsza wizyta 350 zł kazda następna 270
    O to
    Myśle ze podobnie jak u mnie. A jakie zastosował leczenie ?

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żółwik wrote:
    O to
    Myśle ze podobnie jak u mnie. A jakie zastosował leczenie ?
    W tym szczęśliwym cyklu brałam cło, zastrzyki gonal i ovitrelle, estrofen i encorton...
    Na początku zaczęliśmy tylko od clo ale niestety nie reagowałam, potem doszły zastrzyki a jak się okazało że było cienkie endometrium dostałam dodatkowo estrofen i encorton no i zadziałało.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Zapowiada się dobrze 😉 a na serduszko jest jeszcze czas, może za 2 tygodnie zobaczysz 🥰
    Kredka kiedy teraz wizyta? Jak sie czujesz?
    Ja nie mam siły na nic 😪

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2020, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:
    Ja poszperałam troche o nim i był kiedyś w Pytaniu na śniadanie😆

• Asia1989 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2020, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Byłam u lekarza. Dowiedziałam się że z prawego jajnika będzie owulacja. Mogę się jej spodziewać ok piątek, sobota. Mam robić testy owulacyjne. Jak wyjdzie pozytywny to ovitrelle i następnego dnia dzialac. W poniedziałek kontrola.

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2020, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Hej. Byłam u lekarza. Dowiedziałam się że z prawego jajnika będzie owulacja. Mogę się jej spodziewać ok piątek, sobota. Mam robić testy owulacyjne. Jak wyjdzie pozytywny to ovitrelle i następnego dnia dzialac. W poniedziałek kontrola.
    Oo to bardzo dobra wiadomość 😊 💪

• k30 Debiutantka

Wysłany: 9 grudnia 2020, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia90 wrote:

Gdzie przyjmuje w Lublinie?

• Asia90 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2020, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k30 wrote:
    Gdzie przyjmuje w Lublinie?
    Trzeba sobie wygooglowac, ja chodzę do W-wy wiec gdzie konkretnie w Lublinie przyjmuje to nie wiem. Wiem ze przyjmuje w środy i soboty.

• k30 Debiutantka

Wysłany: 9 grudnia 2020, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, już mam:)

• Paula0408 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2020, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:

Hej a moge sie dowiedziec w jakim dniu cyklu bylas ?

• Suzi Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Super😁 trzymam kciuki. Z całych sił. I oczywiscie bawcie się przy tym dobrze🤭 💏

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ