Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
No i mamay @😞😞😞 powiem Wam, że w tym miesiacu starałam sie nie myśleć, nie doszukiwać dziwnych objawów i na prawdę dobrze mi szło... nie stresowałam się, nie płakałam... ale jak zobaczyłam dzisiaj rano @ to pękłam. Wiem że 2 góra 3 dni i to minie, ale dzisiaj straciłam ochotę na wszystko. Ile jeszcze to potrwa? Jestem po prostu zmęczona.
-
Suzi wrote:No i mamay @😞😞😞 powiem Wam, że w tym miesiacu starałam sie nie myśleć, nie doszukiwać dziwnych objawów i na prawdę dobrze mi szło... nie stresowałam się, nie płakałam... ale jak zobaczyłam dzisiaj rano @ to pękłam. Wiem że 2 góra 3 dni i to minie, ale dzisiaj straciłam ochotę na wszystko. Ile jeszcze to potrwa? Jestem po prostu zmęczona.
Nie myślałaś jednak aby zapisać się do tego mojego profesora?
Ostatnio znajomej poleciłam jeszcze przed świętami ma wizytę, mam nadzieje ze im pomoże...
-
Nie wiem co robić. Po głowie chodzi mi milion pomysłów, ale do żadnego nie mam 100% przekonania... jak byłam u dietetyczki, do ktorej zawsze trafiają pacjentki od tej mojej prof. to ona powiedziała, że dziewczyny ktore nigdy nie zachodzily w ciążę potrzebuja więcej czasu. Że tak min 8 miesiecy. U mnie minęło 5... najgorsza ta bezradność. I to że co lekarz to inna diagnoza i inne leczenie. Boję się że zmiana lekarza znowu mi zrobi mętlik w glowie.
-
Suzi wrote:Nie wiem co robić. Po głowie chodzi mi milion pomysłów, ale do żadnego nie mam 100% przekonania... jak byłam u dietetyczki, do ktorej zawsze trafiają pacjentki od tej mojej prof. to ona powiedziała, że dziewczyny ktore nigdy nie zachodzily w ciążę potrzebuja więcej czasu. Że tak min 8 miesiecy. U mnie minęło 5... najgorsza ta bezradność. I to że co lekarz to inna diagnoza i inne leczenie. Boję się że zmiana lekarza znowu mi zrobi mętlik w glowie.
-
Tuuusia wrote:Suzi, czasami zmiana lekarza może pomóc. Jeśli nie czujesz i nie widzisz poprawy po leczeniu u obecnego to strata czasu na niego.
-
Żółwik wrote:A co za profesor ? Może ja się zapisze
Nam z jego pomocą udało się w 3 cyklu.
Naprawdę chce pomóc i nie bawi się w pol środki tylko konkretnie mierzy się z problemem.
Ja długo tez nie byłam przekonana do zmiany lekarza ale teraz wiem że to była bardzo dobra decyzja 😊 -
Asia90 wrote:Profesor Grzegorz Jakiel, przyjmuje w Wawie i w Lublinie.
Naprawdę chce pomóc i nie bawi się w pol środki tylko konkretnie mierzy się z problemem.
Ja długo tez nie byłam przekonana do zmiany lekarza ale teraz wiem że to była bardzo dobra decyzja 😊 -
Żółwik wrote:O to
Myśle ze podobnie jak u mnie. A jakie zastosował leczenie ?
Na początku zaczęliśmy tylko od clo ale niestety nie reagowałam, potem doszły zastrzyki a jak się okazało że było cienkie endometrium dostałam dodatkowo estrofen i encorton no i zadziałało. -
Asia1989 wrote:Hej. Byłam u lekarza. Dowiedziałam się że z prawego jajnika będzie owulacja. Mogę się jej spodziewać ok piątek, sobota. Mam robić testy owulacyjne. Jak wyjdzie pozytywny to ovitrelle i następnego dnia dzialac. W poniedziałek kontrola.
-
Ja długo tez nie byłam przekonana do zmiany lekarza ale teraz wiem że to była bardzo dobra decyzja 😊
Gdzie przyjmuje w Lublinie? -
Asia1989 wrote:Hej. Byłam u lekarza. Dowiedziałam się że z prawego jajnika będzie owulacja. Mogę się jej spodziewać ok piątek, sobota. Mam robić testy owulacyjne. Jak wyjdzie pozytywny to ovitrelle i następnego dnia dzialac. W poniedziałek kontrola.
Hej a moge sie dowiedziec w jakim dniu cyklu bylas ? -