Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia90 wrote:A coś mowil o tych plamieniach? To z tego torbiela?
-
Magda1997 wrote:Powiedział, że to dobry znak bo przynajmniej jest pewność że była owulacja I że mam czekać jeszcze 2 dni. Plamienie na pewno nie spowodowane torbielem. Albo zwiastun miesiączki albo zagniezdzenie
A ja znowu miałam tylko taka skąpą plamkę na bieliźnie 🙂 -
Magda1997 wrote:Powiedział, że to dobry znak bo przynajmniej jest pewność że była owulacja I że mam czekać jeszcze 2 dni. Plamienie na pewno nie spowodowane torbielem. Albo zwiastun miesiączki albo zagniezdzenie
-
Asia90 wrote:No to oby było to zagnieżdżenie 😉 koleżanka tak miała 😉
A ja znowu miałam tylko taka skąpą plamkę na bieliźnie 🙂 -
Magda1997 wrote:A kiedy miałaś ? Krótko przed okresem?
Ale ja to byłam juz tak zrezygnowana ze nie dopuszczałam do siebie takiej możliwości 😅
Wlasnie koleżanka tez miala tak ze myslala ze ma krew w moczu i chciala się przebadać a wkoncu to wyszło co wyszło 😉 -
Hej, owulacje mam 11-12dc, myślicie że jest sens brania Nac? Na ostatnim USG z peknietym jajeczkiem mialam dosyć endometrium 6.8mm, co zaniepokoiło nieco gina. Nac wspomaga rozrost endometrium?
Widziałam że nawet na allegro pojawiła się miovelia -
Olenkaqx wrote:Hej, owulacje mam 11-12dc, myślicie że jest sens brania Nac? Na ostatnim USG z peknietym jajeczkiem mialam dosyć endometrium 6.8mm, co zaniepokoiło nieco gina. Nac wspomaga rozrost endometrium?
Widziałam że nawet na allegro pojawiła się miovelia
Niedawno był straszny problem dostać Miovelię Nac... teraz widzę że się ruszyło. -
Gdzieś przeczytałam, że pomaga przy grubości endometrium, ale niestety nie doszukam się gdzie to było napisane... Zdecydowanie wcześniej niż 11-12dc nie chcę żeby owu się pojawiło to i tak wydaje mi się być nieco za wcześnie...
-
A czy ktoś bierze Nac cały miesiąc?👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Co słychać dziewczyny? Jak u Was? Ja dostałam dodatkową porcję leków... majątek wydam, ale co tam🤷♀️ Lametta, ovitrale, duphaston, alanerv, laktoferyna... 🤯
Mam 8 miesięcy a jak to nie zadziała to albo laparoskopia jajników, albo in vitro... albo zmiana lekarza... ale chyba zdecyduję się na in vitro. 😔 Brak sił!