Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki, będzie dobrze ! Musi być dobrze! Ja żeby nie myśleć zabrałam się za ogród, taras, wycieczki rowerowe i czuje się wymęczona fizycznie ale trochę mi lżej psychicznie. Widzę, że mój mąż podświadomie jak widzi jakąś dziewczynę w ciąży A idziemy razem to skręca w bok, tak jakby chciał żebym nie widziała, że komuś innemu się udaje . Ja w środę biorę ostatnią tabletkę na wywołanie miesiączki, pęcherzyki chyba się wchłonęły, ponieważ nic nie czuje i czekam za @ i za kolejną walką 🤗
ellou lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesoła_Muminka wrote:Dziewczynki, będzie dobrze ! Musi być dobrze! Ja żeby nie myśleć zabrałam się za ogród, taras, wycieczki rowerowe i czuje się wymęczona fizycznie ale trochę mi lżej psychicznie. Widzę, że mój mąż podświadomie jak widzi jakąś dziewczynę w ciąży A idziemy razem to skręca w bok, tak jakby chciał żebym nie widziała, że komuś innemu się udaje . Ja w środę biorę ostatnią tabletkę na wywołanie miesiączki, pęcherzyki chyba się wchłonęły, ponieważ nic nie czuje i czekam za @ i za kolejną walką 🤗
Świetnie! Łączysz przyjemne z pożytecznym
Ja niestety zauważyłam, że obsesyjnie zajadam wszystko słodyczami, nie wiem, jak sobie z tym poradzić... -
nick nieaktualnyEmbe, też tak miałam 2 miesiące temu. Stwierdzilam, że skoro nie wychodzi to co mi szkodzi ? Ale znowu zamieniłam przekąski na chipsy owocowe i warzywne, orzechy. A słodkie to tylko ze swojego piekarnika.
Każda z nas przechodzi ciężkie chwile.
Może przydałby nam się wspólny weekend dla podreperowania psychy?
Mika, tule Cię duchowo. -
nick nieaktualnyWesoła_Muminka wrote:Embe, też tak miałam 2 miesiące temu. Stwierdzilam, że skoro nie wychodzi to co mi szkodzi ? Ale znowu zamieniłam przekąski na chipsy owocowe i warzywne, orzechy. A słodkie to tylko ze swojego piekarnika.
Każda z nas przechodzi ciężkie chwile.
Może przydałby nam się wspólny weekend dla podreperowania psychy?
Mika, tule Cię duchowo.
Może masz rację... chyba odpoczynek byłby pomocny... i czas wziąć się w garść, bo w tygodniu nawet nie mam chęci na gotowanie/pieczenie... wtedy najłatwiej zajadać smutek i głód słodyczami.
Mika, również przytulam i wspieram w trudnych chwilach... Tylko my wiemy, jakie morze łez już wylałyśmy. -
Mika tule, ale powtorz we wtorek może jeszcze.
Ja cierpliwie czekam do srody bez nastawienia z mega bolacym tradzikiem i czyczkamiDrugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Saara wrote:Cześć
Czy masz jeszcze to opakowanie Miovelii 30 tabletek + 30 saszetek? Jak mogłabym się z Tobą skontaktować co do ceny? Zależy mi na czasie
Hej oczywiscie mam jeszcze i chetnie sprzedam, prosze odezwij sie di mnie mailem i wszystko dogadamy [email protected]
P. S Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki! Na pewno sie uda, ja za 2tygodnie wizytq u gina, nie mogę sie doczekac aby potwierdzil ciąże... Odkad zobaczylam dwie kreski nie mogę w to uwierzyć, tym bardziej ze pierwszy test wyszedl negatywnie... Będzie dobrze, jakkolwiek banalnie to nie brzmi. Powodzenia -
nick nieaktualnyDziękujemy!
Ja właśnie zamówiłam kolejne opakowanie zwykłej Mioveli.
I na weekend (pomimo tego, że mogę dostać okres) wyjeżdżamy do tzw. głuszy bez zasięgu, żeby podładować akumulatory.
Ps. polubiłam diętę płodności. Obiad gotuje się na 2 dni, rewelacja :---))) a niektóre porcje są tak duże, że nawet mój mąż nie daje rady zjeść wszystkiego.embe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sprawdzalam owulakiem i nicz. Jutro zrobie wlasciwy.
Just95 lubi tę wiadomość
Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
Tak tak glupia jestem wyczytałam ze czasem wykrywaja. A ze mialam na zbyciu..Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942