Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMika1995 wrote:Rozumiem o co chodzi tylko że dla mnie nie do pojęcia jest to że jak staraliśmy się o pierwsze dziecko to w pierwszym cyklu od razu się udało bez żadnych badań nasienia czy coś. Teraz po 3 latach staramy się znowu i nic. Ja owulacje mam mąż ma wyniki w normie to czemu się nie udaje no tego pojąć nie mogę. Obecnie mamy ostatni cykl starań. Później musimy odłożyć starania na parę miesięcy z powodu mojej pracy (upadłość firmy) a co za tym idzie mniejszy budżet o polowe. Proszę Boga żeby się udało. Żebyśmy nie zaprzepascili tych miesięcy które mamy za sobą. Myśl kolejnego niepowodzenia jest dla mnie niewyobrażalnie smutna. Natomiast wam wszystkim życzę dużo szczęścia w nadchodzących miesiącach. Upragnionych dwóch kresek.
Cześć u mnie podobnie, mam jedno dziecko z pierwszego cyklu starań, zaszłam naturalnie miesiąc po slubie. Teraz 3 rok starań i nic, myślę że podstawe badanie to drożność jajowodów, niestety ja zrobiłam je późno bo cały czas myślałam że skoro pierwsze było od razu to drugie też będzie, zaczęliśmy się starac w momencie kiedy zaczęliśmy budowę domu, synuś miał wtedy 10 miesięcy, teraz ma 4 latka. Zdążyliśmy wybudować dom, wprowadzić się, pomieszkać i wciąż nic, myślałam że stres związany z budową czy przemęczenie. Z badań hsg wyszła niedrożność jajowodu lewego z powodu worczaka. Teraz mam 4 cykl ze stymulacją, nie wiem co to będzie. Trzeba myśleć pozytywnie chociaż wiem jak to ciężko 😔💪 -
Hej dziewczyny!
Jestem nowa, ale śledzę wasze wpisy od początku, ponieważ tez brałam Miovelie + Miovelie Nac.
W sobotę zobaczyłam dwie kreski na teście - w cyklu gdzie nic nie brałam na stymulację.
Ciagle trzymam za was wszystkie kciuki ✊🏻🥰
Mam do oddania jedno opakowanie Miovelii Nac, może któraś potrzebuje? ☺️ -
nick nieaktualnypaula.gk wrote:Hej dziewczyny!
Jestem nowa, ale śledzę wasze wpisy od początku, ponieważ tez brałam Miovelie + Miovelie Nac.
W sobotę zobaczyłam dwie kreski na teście - w cyklu gdzie nic nie brałam na stymulację.
Mam do oddania jedno opakowanie Miovelii Nac, może któraś potrzebuje? ☺️
Moje gratulacje 😍 Mnie przydałoby się takie opakowanie 😃 Jak mogę się z Tobą skontaktować? -
Ja jutro dzwonie do doktor, 39 dc testy negatywne tydzien temu jajniki strasznie mnie bolaly, cykl niemonitorowany. nie wiem co robic dalej. Maz byl w szpitalu, czekamy na decyzje czy będzie konieczna operacja, ma zwezenie jelita, stres stres stres mi po laparo czas sie konczy i o tak. W tym miesiacu odpuscilismy i nie mam ochoty na kolejny staraniowy cyklDrugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Bibi my właśnie jak odpuściliśmy to się udało. Odstawiłam „wspomagacze”, wyjechałam na wakacje, wróciłam nie myśląc co było zanim wyjeżdżałam.
I na prawdę wielkim zdziwieniem były dla mnie dwie kreski 😉 jutro mam lekarza.
Trzymam kciuki i nie poddawaj się! Uda się na pewno, ale jak widać dużo swojego robi nasza psychika 🥰 -
Pani doktor odpisala, ze czekamy na rozwoj sytuacji jeszcze tydzien.
Napisz jak tam po wizycie.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
Czy biorąc miovelia lub Miovelia nac monitorowalas cykl i mialas zastrzyk na pęknięcie?
paula.gk wrote:Hej dziewczyny!
Mam do oddania jedno opakowanie Miovelii Nac, może któraś potrzebuje? ☺️ -
Dzieki niej i clo mialam pierwszy raz owu wiec w tym pomogla.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
Lena986 wrote:To chyba raczej dzięki clo...Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
-
Faktycznie podzialalo, ja w prawdzie nie biore miovelii tylko sam NAC, bo nie chce eksperymentowac za 50 zl miesiecznie. Pytalam aptekarki i powiedziałam, ze to ta sama substancja a koszt miesięczny 3 zl, czy w takim razie miovela NAC tez tak śmierdzi?
Przy ostatnim cyklu z NAC tez miałam podwójną owulacje to moze coś w tym jest, bardzo duzo sluzu tez było -
Ja dziewczyny jak zaczęłam brać miovelie po 3 cyklu spóźnił mi się okres aż o tydzień, nigdy nie miałam takiego opóźnienia i odstawiłam ten lek i zmieniłam lekarza. Dodam, że nie brałam innych leków. Poza tym miałam straszne bóle brzucha dołem i piersi, zaraz jak mi się spóźnił zrobiłam betę i wiedziałam, że nie jestem w ciąży.