MLECZKO PSZCZELE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś dostałam takie mleczko ale zbyt dużo informacji na ten temat nie wiem. Czy którakolwiek z Was coś słyszała, a może sama przyjmowała.Podobno są przypadki którym faktycznie pomogło. ( a może to tylko zbieg okoliczności)Będę wdzięczna za informacje.
-
hej H30, nie, nie spozywalam , ale przymierzalam sie do kupna pylku pszczelego i przez przypadek znalazlam i o mleczku( jest jeszcze propolis-kit pszczeli)
Mysle, ze nalezy poczytac ogolnie o produkcie(produktach) -jakie ma wlasciwosci, na co wplywa,a na co nie, czy wlasnie tego nasz organizm potrzebuje.wtedy wyprobowac na sobie, kazdy organizm jest inny, ma inne potrzeby i inaczej reaguje na rozne rzeczy.
Owszem wypowiem sie za jakis czas wplynelo na moje cialko
z ta natura to trzeba sie tez uzbroic w cierpliwosc
wracajac do mleczka (czy pylku) jestem pewna ,ze wplynie pozytywnie
H30 lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieje, że wpłynie pozytywnie, oczywiście też opisze jak wpłynęło na mnie.jestem dobrej myśli a co do cierpliwości to wydaje mi się, że jestem cierpliwym człowiekiem, aczkolwiek co do poczęcia maleństwa to chciałabym już teraz,trzy lata szybko minęły ale to takie życie z czekaniem ...
-
Posprawdzalam o tym mleczku na angielskich stronach gdzie babki sie staraja i jest bardzo duzo pozytywnych relacji..( ROYAL JELLY TTC FORUM). pOMOGLO KILKU BABKOM faktycznie...jesli nie uda sie w tym cyklu to pomysle o dodaniu mleczka do asortymentu, ale najpierw sobie troche wiecej o nim poczytam
-
Ja stosowałam i od razu zaszłam w ciążę. z tej ciązy mam najnardziej zywiolową corke z mojego potomstwa. mam trojke dzieci.
teraz tez zaczynam stosowac bo za miesiac zaczynam starania o czwarta dzidzie a zauwazylam juz skracajace cykle i brak owulacji wiec moja plodnosc spadla znaczaco, mam 37lat. jedno co moge powiedziec to ze aby dzialalo to trzeba przyjmowac czyste mleczko pszczele razem z mezem. fakt jest drogie ale naprawde dziala.
trzeba je przyjmowac na czczo pod językiem trzymac 5minut potem popic pylkiem pszczelim rozpuszczonym w wodzie (conajmniej 4h moczenia pylku w letniej wodzie)
uzywac do podawania pylku lyzeczki z tworzywa ktora powinna byc dolaczana do mleczka np na www.pleczkopszcele.com
jak zamawialam na tej stronie to dostalam wszystko i lyzeczki do odmierzania tez i przepis jak stosowac. a teraz zamowilam taniej i niestety juz tego nie bylo, ale ja juz wiedzialam jak zazywac i lyzeczki mi zostaly sprzed tamtych staran wiec ok.
i znowu dziala bo juz czuje przyplyw energii i bole okoloowulacyjne. jeszcze sie nie staram bo planuje w styczniu narty z dziecmi ale za mc juz tak:) na razie obserwacja i powrot do dobrej wagi, juz prawie osiagnieta:) -
Odświeżę temat bo pylek pszczeli i mleczko sprawiły cud.
Od 4 lat staraliśmy się o dziecko. Nie miałam naturalnej owulacji , a mój eM miał bardzo słabe wyniki nasienia.
Lekarze nie dawali nam szans. Stymulacje , starania, wieczne depresję. Straszny czas. Tony leków, hormonów, wizyt i tysiące wydalenie u lekarzy.
Stwierdziliśmy że trzeba naturalnie dostarczyć witamin do organizmu. Zaczęłam czytać o pyłku pszczelim.
https://youtu.be/YPKWOCudnUs
Trafiłam na ten filmik. Poczytałam i zaczęliśmy ponad 2 miesięczna kurację PYLKIEM. Braliśmy 2 razy dziennie płaską łyżkę rozpuszczoną w wodzie. Do tego na czczo miód z mleczkiem pszczelim, Wit c wymieszane z ciepłą wodą.
Po tym czasie ku naszemu wielkiemu zdziwieniu bez stymulacji, bez USG, bez innych witamin. Zaszliśmy w ciążę. To wielki cud dlatego podnoszę temat po długim czasie. Naturalne sposoby są najlepsze, jeśli działają to nie ma co , trzeba spróbować. Ja już się bałam że nigdy nie zostanę mama. Teraz muszę się modlić żeby wszystko było ok. Jesteśmy w 6 tygodniu.
Polecam dziewczyny poczytajcie o produktach pszczelich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 12:51
juna, Aishha, Selina, Selina, Rose87, Calypso, 35latka, Cosmia lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dużo dobrego czytałam o mleczku pszczelim. Nie wiem tylko czy mogłabym je stosować. Czytałam, że podwyższa poziom testosteronu a u mnie z tym problem. Może u męża by się sprawdziło.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Ja też mam za wysoki testosteron. Między innymi dlatego też nie miałam owulacji. M.in. bo problemów było więcej. Prolaktyna, progesteron. Mega długie cykle. Brązowe plamienia.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualnyMój mąż od jakiegoś czasu je pyłek pszczeli. Dodaje go głównie do owsianki lub omletów na słodko, czyli do każdego śniadania. Nie powiem, wyniki mu się poprawiły, ale przez co dokładnie ciężko powiedzieć, bo przez rok brał dodatkowo Mace (oprócz podstawowych supli) i Wit.C 1000. Jednak on się naczytałam, że to daje energię głównie i jest bardzo odżywcze i je tak już prawie rok z małymi przerwami
-
Podobno najlepiej przyswaja się jak jest rozpuszczone w wodzie. Tak dosypane do jedzenia w całości się może nie przyswoi.
My na noc zalewamy pyłek małą ilością wody i pijemy ta miksturę rano. Po wypiciu od razu zalewamy sobie porcje na noc. Teraz po tej kuracji pijemy już raz dziennie.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
nick nieaktualnyMOJE wrote:Podobno najlepiej przyswaja się jak jest rozpuszczone w wodzie. Tak dosypane do jedzenia w całości się może nie przyswoi.
My na noc zalewamy pyłek małą ilością wody i pijemy ta miksturę rano. Po wypiciu od razu zalewamy sobie porcje na noc. Teraz po tej kuracji pijemy już raz dziennie.
Łyżkę pyłku zalewasz wodą przegotowaną czy zwykłą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 13:01