Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Ja to dziś mecze się w pracy do całej 22, no plus jakąś godzina powrotu 😱🤦♀️😂
A jak wasz wieczór?
My pojedlismy kolacyje i teraz oglądamy powtórkę eurowizji dziecięcej 😅 -
Miesiąc do świąt !!!! Szybciutko zleci !
Taka mam myśl na zblizajace sie tygodnie! Będę oczekiwać magii świąt ! 🎅🎅🤶🤶💌🎁🎁🎄🎄🎆✨
Haha ! Naprawdę! Poszukuję juz prezentow, w tygodniu mamy andrzejki w szkole, w czwartek w koncu zjezdza moj M. Nie moge sie doczekac ! A potem tp już grudzień, światełka, odkopywanie zakurzonej choinki i bombek 😄doomi03, aliciaaa lubią tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Patutka wrote:Boże łaski umieram!
Wypiłam wczoraj z K swoje ulubione piwo....
Jest mi po nim tak niedobrze, czuję cały czas jego smak... Tragedia... Pomocy 🤐😫😖😷🤮
Zaparz sobie miętę -
Hej dziewczyny.
U mnie wczoraj była masakra. Ten ból miesiączkowy mnie pokonał. Rano w ogóle poszlam na zakupy jakieś i w drodze mnie zalało 😒
A wieczorem już konalam z bólu. Dzisiaj rano wstać nie mogłam tak mnie bolało. Czułam się jak balon który zaraz pęknie. Teraz już lepiej zdecydowanie. No mówię wam myślałam że oszaleję.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
doomi03 wrote:Zaparz sobie miętę
Potwierdzam mięta przynajmniej dla mnie the best na takie dolegliwości.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Miesiąc do świąt !!!! Szybciutko zleci !
Taka mam myśl na zblizajace sie tygodnie! Będę oczekiwać magii świąt ! 🎅🎅🤶🤶💌🎁🎁🎄🎄🎆✨
Haha ! Naprawdę! Poszukuję juz prezentow, w tygodniu mamy andrzejki w szkole, w czwartek w koncu zjezdza moj M. Nie moge sie doczekac ! A potem tp już grudzień, światełka, odkopywanie zakurzonej choinki i bombek 😄
Kocham święta ♥️ ale w tym roku zapowiadają się ciężkie przez ten remont. Nie wiem gdzie będziemy mieszkać. A rodziców mamy teraz tak daleko 😒 nie wiem jak to będzie. Zawsze na pasterkę godzimy a teraz jechać taki kawał 😒 zobaczymy.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Hej dziewczyny, wybaczcie mi, że nie odzywałam się do was cały weekend, ale nie miałam chwili dla siebie praktycznie 😜. Wrócić do żywych to naprawdę wyzwanie, każdy coś chce a do tego ogarnąć wszystko 😅 obiecuję was nadrobić i teraz już odzywać się częściej, chociaż ten tydzień zapowiada się równie zajmujący mój czas. Od dziś się zaczęło nerwowo więc oby reszta tygodnia chociaż trochę była mniej nerwowa 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
A wy jak tam spędziłyscir weekend? -
doomi03 wrote:Nie zmienialam ostatnio plynu... A myślę że infekcja bo zaczęło się mocnym świadem zwlaszcz u ujscia pochwy, jak w typowej infekcji... Teraz zaczęło mnie piec przy podcieraniu lub podmywaniu plynem (plyn do higieny tez caly czas ten sam)... Albo podrażnienione mam tam przez infekcje, albo czytalam też na ulotce zenelli, ze może być niepożądane działanie pieczenie... No ale świąd jeszcze trochę czuje, chociaż mniej już trochę niż wcześniej, więc raczej to to.
Kochana, ja bym wybrała się do gina jak nie przyjedzie w ttm tygodniu. Żeby nie przerodzilo się w jakiś stan zapalny. Ja w ciąży od gina dostałam globulki bezpieczne w ciąży i jak nigdy pomogły od ręki. 😁
Przed pierwszą ciąża miałam ciągle infekcje, zapalenia pęcherza i mi pomogły najbardziej nasiadowki takie na problemy kobiece. Widziałam, że są w rossmanie dostępne za kilka złotych, codziennie wieczorem siedziałam i bardzo pomogły 💗 jednak bez pomocy gina ciężko sobie z tym poradzić żeby w 100% wyleczyć, tym bardziej bezpieczniej kiedy jest już szansa na ciążę 😁doomi03 lubi tę wiadomość
-
AleOla26 wrote:Miesiąc do świąt !!!! Szybciutko zleci !
Haha ! Naprawdę! Poszukuję juz prezentow, w tygodniu mamy andrzejki w szkole, w czwartek w koncu zjezdza moj M. Nie moge sie doczekac ! A potem tp już grudzień, światełka, odkopywanie zakurzonej choinki i bombek 😄
Oczywiście, że szybko zleci 🥰
My też będziemy zaczynać szukać prezentów dla dzieckow bo w rodzinie ich coraz więcej 😅
Kurcze podziwiam cię kochana, że dajesz.rade.na odległość, ze swoim . Zobaczysz jak już zjedzie na stałe co to będzie za radość ❤️ tak bardzo kibicuje wam, żeby się udało, żeby dało to mu motywację zostania na stałe 😁
A co do magii świat ja sama się nie mogę doczekać ubierania choinki, szykowania tych wszystkich pyszności 😍 pięknie ubranego stolu i czasu spędzonego razem ❤️ a do tego mina Damiana jak zobaczy prezenty 🥰😅 cudowny czas ❤️ -
Jest mi po nim tak niedobrze, czuję cały czas jego smak... Tragedia... Pomocy 🤐😫😖😷🤮
O matko, kochana tutaj to chyba faktycznie mięta jak pisała Doomi pomoże. Nie wiem co innego ja taka hmmm niestrawność? Aż ciężko opisać co ci jest po tym 😳 -
aliciaaa wrote:O matko, kochana tutaj to chyba faktycznie mięta jak pisała Doomi pomoże. Nie wiem co innego ja taka hmmm niestrawność? Aż ciężko opisać co ci jest po tym 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 15:48
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Mięta nie pomogła :c
To moze jakieś kropelki żołądkowe.
Też się dziewczyny nie mogę doczekać grudnia, tej świątecznej atmosfery, tych światełek, choinek, Mikołajow, bombeczek 😁🎄🎅🎁. Chcę w tym roku poczuć tę magię świąt więc planuje już wcześniej poozdabiac mieszkanie, zwlaszcza ze od pol roku tu mieszkamy więc pierwsze święta na "nowym" mieszkaniu, więc chcialabym żeby bylo nam tu sympatycznie i magicznie w ten okolo świąteczny czas 🤗.
Planuje też w tygodniu tym któregos wieczoru przejść się na jarmarki nasze, bo już są otwarte, napić się grzańca, pooglądać te wszystkie pierdółki :p posłuchać świątecznych piosenek i tak po prostu się przejść kiedy te wszystkie stragany są oświetlone, poczuć ten klimatWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 16:31
-
Hej Dziewczyny wracam do was po dłuższej przerwie ( gdy przyszła @ załamka totalna ) I biorę się dalej do roboty ponieważ mój narzeczony mi nie odpuszcza. Twierdzi że bardzo chce dzidzie I nie ma na co czekać teraz ❤ co drugi dzień.. bardzo liczę na ten cykl A jak u was ? ❤ -
Na zgage polecam pić mleko, pomaga na chwile 😅😅08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Poza tym caly czas myślę o Wiktorynce i Evelle... Jestem ciekawa jak się mają i jak sobie radzą...
Też o nich wczoraj myślałam.... jak sobie radzą, czy jest okej.
Ale widze że w ogole forum troche opustoszało i jest znacznie mniej wpisów. Pewnie wiele osob na koniec tego roku pozwoliło sobie na wytchnienie od tych starań
Ja odpuszczam. Nawet nie wiem czy zaczne planowac na przyszły rok... bedzie co ma byc.
Alu nie mam innego wyboru jak jakoś dawać radę z tą jego delegacja. Jednak postanowiłam, że dopóki to się nie zmieni nie ma co planować. Bo po prostu nie ma jak.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
M046IKA wrote:Hej Dziewczyny wracam do was po dłuższej przerwie ( gdy przyszła @ załamka totalna ) I biorę się dalej do roboty ponieważ mój narzeczony mi nie odpuszcza. Twierdzi że bardzo chce dzidzie I nie ma na co czekać teraz ❤ co drugi dzień.. bardzo liczę na ten cykl A jak u was ? ❤
Hej, fajnie że jesteś... No chyba ostatnio każda z nas przechodziła jakieś zalamanie po przyjściu @, ale nie ma co nie poddajemy się, bo kto zawalczy o nasze marzenia jak nie my same. Ja tylko staram się nie nastawiać na żaden cykl i mieć jakieś oczekiwania wobec niego (nie powiem byloby bardzo miło jakby się okazało ze sie udalo przed świętami, no ale wole obstawiać ze ten rok nie będzie moim rokiem i po prostu uda się w koncu na pewno w 2020. Szkoda mi się rozczarować znów tak jak się na kręcę na konkretne miesiące).
Ale trzymaj kciuki oby grudzień okazal się dla Ciebie i oczywiście pozostałych dziewczyn szczęśliwy 🎁🎄🎅 -
AleOla26 wrote:Na zgage polecam pić mleko, pomaga na chwile 😅😅
Tylko to nie zgaga, a miałam takie mdłości, że nawet siedzieć nie miałam siły...
Ale moja mamusia zawsze mówiła o proszku do pieczenia 😂😂😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
doomi03 wrote:Hej, fajnie że jesteś... No chyba ostatnio każda z nas przechodziła jakieś zalamanie po przyjściu @, ale nie ma co nie poddajemy się, bo kto zawalczy o nasze marzenia jak nie my same. Ja tylko staram się nie nastawiać na żaden cykl i mieć jakieś oczekiwania wobec niego (nie powiem byloby bardzo miło jakby się okazało ze sie udalo przed świętami, no ale wole obstawiać ze ten rok nie będzie moim rokiem i po prostu uda się w koncu na pewno w 2020. Szkoda mi się rozczarować znów tak jak się na kręcę na konkretne miesiące).
Ale trzymaj kciuki oby grudzień okazal się dla Ciebie i oczywiście pozostałych dziewczyn szczęśliwy 🎁🎄🎅