Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Haha, na chwilę 😂
Tylko to nie zgaga, a miałam takie mdłości, że nawet siedzieć nie miałam siły...
Ale moja mamusia zawsze mówiła o proszku do pieczenia 😂😂😂
Mi jak na takie mdłości i odbijanie już nie pomaga nawet Mięta to czasem ostatecznie muszę na siłę zwymiotować to co mi leży na żołądku, wtedy zazwyczaj przechodzi. Mało sympatyczny sposób, ale np mi pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 18:50
-
doomi03 wrote:Poza tym caly czas myślę o Wiktorynce i Evelle... Jestem ciekawa jak się mają i jak sobie radzą...
Dokładnie, ja też zawsze sprawdzam czy czasami nic nie piszą... Kurcze brakuje jednak ich na grupie 😣
M046IKA wrote:Hej Dziewczyny wracam do was po dłuższej przerwie ( gdy przyszła @ załamka totalna ) I biorę się dalej do roboty ponieważ mój narzeczony mi nie odpuszcza. Twierdzi że bardzo chce dzidzie I nie ma na co czekać teraz ❤ co drugi dzień.. bardzo liczę na ten cykl A jak u was ? ❤
Hej, domyślam się, co przeszłas jak przyszła wredna @. Ważne, że teraz już jest motywacja do działania i jest dużo ❤️. O wodnych starań kochana i czekam na dwie kreseczki 🥰 zresztą czekam tutaj na wszystkie z was 💗🙏🏻
AleOla26 wrote:Też o nich wczoraj myślałam.... jak sobie radzą, czy jest okej.
Ale widze że w ogole forum troche opustoszało i jest znacznie mniej wpisów. Pewnie wiele osob na koniec tego roku pozwoliło sobie na wytchnienie od tych starań
Ja odpuszczam. Nawet nie wiem czy zaczne planowac na przyszły rok... bedzie co ma byc.
Alu nie mam innego wyboru jak jakoś dawać radę z tą jego delegacja. Jednak postanowiłam, że dopóki to się nie zmieni nie ma co planować. Bo po prostu nie ma jak.
Dokładnie, ja teraz mam dużo mniej czasu od kiedy zaczęłam "pracować". Do tego Damian od czasu kiedy jestem w ciąży ciągle chce się ze mną bawić, więc nawet nie mam jak tutaj wejść i na spokojnie poczytać żeby odpisać coś konkretnego 😒. Też teraz ten szpital trochę mi pomieszal, niby dwa dni tylko a roboty i załatwiania więcej niż pomyśleć można.
Ola rozumiem jak najbardziej twoje podejście. Oczywiście mam nadzieję nadal jednak, że mimo to się uda. Przecież nie ty jedna masz faceta na wyjazdach i udaje się. Oczywiście to zajmuje więcej czasu bo owu nigdy nie ma jak w zegarku tak samo faceta też nie ma co owu, ale da się. Więc ja i tak trzymam kciuki mimo, że ty nie planujesz 🙏🏻💗 każda z nas zasługuje na swoje szczęście, zwłaszcza, że to szczęście musimy sobie urodzić 😍 więc w koncu musi się udać!doomi03, AleOla26 lubią tę wiadomość
-
Prawda !!
"każda z nas zasługuje na swoje szczęście, zwłaszcza, że to szczęście musimy sobie urodzić 😍 więc w koncu musi się udać"
Mam nadzieję że tak będzie, ale przy wiekszej spontaniczności i spokojuPatutka, aliciaaa lubią tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
doomi03 wrote:Mi jak na takie mdłości i odbijanie już nie pomaga nawet Mięta to czasem ostatecznie muszę na siłę zwymiotować to co mi leży na żołądku, wtedy zazwyczaj przechodzi. Mało sympatyczny sposób, ale np mi pomaga.
Przeszło w końcu o 18😂😂😂
Nosz kur.wa nie wytrzymam! Wiecie co K wymyślił?
Był dziś u mamusi, ba!
Nagle podobno nic nie mówiła.
Wymyślił sobie sylwestra w swojej okolicy, no spoko nie ma problemu, daleko nie jest bo 40 km od Wwa.
Ale wiecie co on sobie uroil?
Że po sylwestrze będziemy spać u jego matki 😱
U kobiety która mówiła że jestem dziwka, a on moim alfonsem. 😂🤦♀️
Serio? Niech ktoś mnie walnie i powie, że to nieprawda, no po prostu nie wierzę w to, serio 😂😂😂🤦♀️
A tak na poważnie nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać 😂😂😂😂
Ale co przepraszam, mam wtedy wstać, powiedzieć dzień dobry mamusiu i zjeść razem śniadanko?
On tego oczekuje? Bo nie kumam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 22:35
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka nieźle.... a przypomniałaś mu te argumenty ? I co on na to powiedział?
Naprawde nie macie szans na inny nocleg ? Albo u jakis znajomych czy cos... bo no jak masz w takiej atmosferze zacząć nowy rok...
A może nic nie mówiła bo tylko jej oznajmił jaka nastapi sytuacja i tyle 😅😅08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Patutka nieźle.... a przypomniałaś mu te argumenty ? I co on na to powiedział?
Naprawde nie macie szans na inny nocleg ? Albo u jakis znajomych czy cos... bo no jak masz w takiej atmosferze zacząć nowy rok...
A może nic nie mówiła bo tylko jej oznajmił jaka nastapi sytuacja i tyle 😅😅
On jeszcze bardziej o tym pamiętał.
Bynajmniej chora sytuacja. Nie było kiedy w sumie. Bo jak zadzwonił po 8h łaskawie to powiedział mi CO matka powiedziała ŻEBYM 'Wstrzymał się z tym ślubem dopóki się nie dostanę do straży. Bo JAK KOCHA TO POCZEKA I LEPIEJ SIĘ POZNAMY. " to mówię mu, że no to go odwołań jak słuchasz mamusi. A on do mnie to nara 😂😂😂
Przyjechał po mnie o dziwo pod pracę ale słowem się nie odezwał, więc póki on się nie odzywa to ja też nie. On jeszcze przyjdzie w łaski.
Szczerze? Ja się nigdzie nie wybieram z noclegiem. Mam dziecko w domu, koniec tematu.
Aaa które na dodatek może nie mieć opieki na wtedy. Dodatkowo ja mogę być w ciąży i pracuje do 18! Czuć się mogę różnie.
Na pewno nie zamierzam tam postawić nogi.
Bo słowa że jestem dziwka, itd to nic.
Pisała do niego nie raz, żeby "zdechlo moje dziecko, żebym zdechla ja, żeby spotkało mnie wszystko co najgorsze, żeby los mi odpłacil, że jej syna zabrałam" co jeszcze? Było tego tyle że nie wiem.
Ale.... Dziś jestem w takim stanie, że sama nie wiem, czy dalej chce tem ślub, czy dalej chce to dziecko.
Podobno było tak że on zapytał czy w sylwestra może liczyć na nocleg. A ona powiedziala, że no przecież nikt Cię stąd nie wygania czy jakoś tak, bo to jego dom.
No i on stwierdził, że będziemy tam spać.
Ale kurła jak?!?!?! Ja tam nie zasnę. A nie daj Boże będę w ciąży, to już w ogóle stres jak cholera. Zresztą póki nie przeprosi mnie za wyzwanie mnie od kurew i mojej matki, to nawet słowem się nie odezwę i koniec. Zresztą jakie ja smsy od niej dostawałam... A lafirynda popyla co niedzielę i takie inne różane do kościoła. Głowa mała.
No kurła! Jak on sobie to wyobraża? Bo ja naprawdę, może jestem za głupia. Może tego nie rozumiem..
Jak?...
Ps. Co do innych noclegów to dopóki mu kolega nie zaproponuje to on się nie zapyta. A że to prawie wieś, to tam hoteli nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 00:33
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Szczerze? On nie powinien o nich zapomnieć.
On jeszcze bardziej o tym pamiętał.
Bynajmniej chora sytuacja. Nie było kiedy w sumie. Bo jak zadzwonił po 8h łaskawie to powiedział mi CO matka powiedziała ŻEBYM 'Wstrzymał się z tym ślubem dopóki się nie dostanę do straży. Bo JAK KOCHA TO POCZEKA I LEPIEJ SIĘ POZNAMY. " to mówię mu, że no to go odwołań jak słuchasz mamusi. A on do mnie to nara 😂😂😂
Przyjechał po mnie o dziwo pod pracę ale słowem się nie odezwał, więc póki on się nie odzywa to ja też nie. On jeszcze przyjdzie w łaski.
Szczerze? Ja się nigdzie nie wybieram z noclegiem. Mam dziecko w domu, koniec tematu.
Aaa które na dodatek może nie mieć opieki na wtedy. Dodatkowo ja mogę być w ciąży i pracuje do 18! Czuć się mogę różnie.
Na pewno nie zamierzam tam postawić nogi.
Bo słowa że jestem dziwka, itd to nic.
Pisała do niego nie raz, żeby "zdechlo moje dziecko, żebym zdechla ja, żeby spotkało mnie wszystko co najgorsze, żeby los mi odpłacil, że jej syna zabrałam" co jeszcze? Było tego tyle że nie wiem.
Ale.... Dziś jestem w takim stanie, że sama nie wiem, czy dalej chce tem ślub, czy dalej chce to dziecko.
Podobno było tak że on zapytał czy w sylwestra może liczyć na nocleg. A ona powiedziala, że no przecież nikt Cię stąd nie wygania czy jakoś tak, bo to jego dom.
No i on stwierdził, że będziemy tam spać.
Ale kurła jak?!?!?! Ja tam nie zasnę. A nie daj Boże będę w ciąży, to już w ogóle stres jak cholera. Zresztą póki nie przeprosi mnie za wyzwanie mnie od kurew i mojej matki, to nawet słowem się nie odezwę i koniec. Zresztą jakie ja smsy od niej dostawałam... A lafirynda popyla co niedzielę i takie inne różane do kościoła. Głowa mała.
No kurła! Jak on sobie to wyobraża? Bo ja naprawdę, może jestem za głupia. Może tego nie rozumiem..
Jak?...
Ps. Co do innych noclegów to dopóki mu kolega nie zaproponuje to on się nie zapyta. A że to prawie wieś, to tam hoteli nie ma.
Moze najlepiej postaw sprawę jasno, ze nie ma szans żebyś poszła spać do niej po tym wszystkim co Ci mówiła i zrobiła, po prostu nie czujesz się tam mile widziana i nie będziesz się tam czuła komfortowo, a wręcz zesrtresowana i ma to zwyczajnie uszanować i wymyślić inny nocleg. Powiedz np ze juz wolisz zostać z dzieckiem sama w domu sylwestra niż być zmuszona żeby iść do teściowej, ktora Cie nienawidzi i vice versa xD jesli zależy mu żebyście spędzili sylwestra razem to zrobi wszystko żeby jakoś to ogarnąć. -
Patka skoro to są wasze wspólne plany to też masz tu prawo głosu i chociaż może na początku się pofoszy, to trudno plan trzeba zmodyfikować bo przecież nie będziesz robić czegoś wbrew sobie.
-
doomi03 wrote:Patka skoro to są wasze wspólne plany to też masz tu prawo głosu i chociaż może na początku się pofoszy, to trudno plan trzeba zmodyfikować bo przecież nie będziesz robić czegoś wbrew sobie.
Chętnie bym mu o tym powiedziała... Aleeee on ze mną nie rozmawia i wzajemnie. Ja się nie odezwę. Już sama zastanawiam nad tym ślubem.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Meeega ciężka sytuacja... jednak rozumiem troche. Wiele sytuacji sprawia ze zastanawiamy sie czy to ten ma byc fo konva zycia
Jednak on musi zdecydowac z kim to zycie chce sobie ułożyć, czas na matkowanie mu sie skończył i powinien ustalic mocne priorytety..08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Jak mija wam dzień dziewczyny? U mnie od rana ciągle latanie. I tak cały tydzień do niedzieli, jestem już wykończona 😣
Patka, mam nadzieję, że jak najszybciej wam się ułoży jednak. Ze K się ogarnie szybko i będzie między wami dobrze. Po co te nerwy... Zwłaszcza, że tego tematem jest ukochana teściowa. -
AleOla26 wrote:Meeega ciężka sytuacja... jednak rozumiem troche. Wiele sytuacji sprawia ze zastanawiamy sie czy to ten ma byc fo konva zycia
Jednak on musi zdecydowac z kim to zycie chce sobie ułożyć, czas na matkowanie mu sie skończył i powinien ustalic mocne priorytety..
On jest strazakiem i chce na sylwestra do tej remizy w której pracował zanim przeniósł się do mnie.
No po prostu ją tego nie widzę.
Tym bardziej jakbym była w ciąży, no to Chryste.... Strach o życie..29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Ja mam mega zalatane dni ostatnio. Nie mam kiedy odpocząć. Moj M. wraca za dwa dni i nie moge sie doczekać.
W pracy pelno chorych ludzi, dobrze bo mam nadgodziny, ale zmęczenie wychodzi również.... Także misz masz. Aż mi się już myśleć nie chce...08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Patutka wrote:Do rze Ola, że wraca. Cieszcie się sobą.
Ja za to podjęłam decyzję o odwołaniu ślubu....
Kochana, jesteś tego pewna? Rozmawialiście? Może to tylko przejściowy kryzys, ze względu na kłótnie i niedlugo pogodzicie się i zmienisz zdanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 12:59
-
doomi03 wrote:Kochana, jesteś tego pewna? Rozmawialiście? Może to tylko przejściowy kryzys, ze względu na kłótnie i niedlugo pogodzicie się i zmienisz zdanie?
Ja po prostu po tym co wczoraj przeczytałam w wiadomości, przestałam mu ufać.
Nie umiem zrozumieć tego co zrobił, z czym mnie oklamywal.
Nie mogę dojść do siebie, nic z tego Nie rozumiem..
Ile najlepiej zrobić test dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 14:07
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Jesu co tu się dzieje. Nie było mnie trochę, sorka.
Pati nie wierzę w to co cię dzieje.
W głowie mi się to.nie mieści jakim trzeba być człowiekiem żeby takie rzeczy mówić do kobiety swojego syna.
Nie wiem co mam ci powiedzieć. Nie wiem no kto tu jest facetem kuźwa. Powinien wziąć sprawy w swoje ręce.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Patutka wrote:Do rze Ola, że wraca. Cieszcie się sobą.
Ja za to podjęłam decyzję o odwołaniu ślubu....
Matko boska!!! Dlaczego?! Uważasz że podejmujesz słuszna decyzję? Jestes pewna ?
A co do testu... mówią że ok 10 dni, ale ja bym czekała po prostu na okres.... by nie było efektu fałszywych testów.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Matko boska!!! Dlaczego?! Uważasz że podejmujesz słuszna decyzję? Jestes pewna ?
A co do testu... mówią że ok 10 dni, ale ja bym czekała po prostu na okres.... by nie było efektu fałszywych testów.
Jestem załamana... 😭😭😭
A przez tą sytuację jego matka gra dobra teściowa i nawet dziś milutko do mnie dzwoniła....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Niki wrote:Jesu co tu się dzieje. Nie było mnie trochę, sorka.
Pati nie wierzę w to co cię dzieje.
W głowie mi się to.nie mieści jakim trzeba być człowiekiem żeby takie rzeczy mówić do kobiety swojego syna.
Nie wiem co mam ci powiedzieć. Nie wiem no kto tu jest facetem kuźwa. Powinien wziąć sprawy w swoje ręce.
Na branie tych spraw już raczej za późno.
Naprawdę, ja pasuje...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️