Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Generalnie prawie zawsze na początku ciąży ciągnie. Do jakiegoś 12tc non stop, już od zagniezdżenia w zasadzie powiększa nam się macica.
Mnie z Julcixem bolał lewy jajnik czyt. Ten z którego się udało. No i podbrzusze jak na @.
Ale nie mart się, też Ali o to pytałam 😂
Ps. Uważaj bo w ciąży to dopiero będzie chciało Ci się siku😂
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź 😁
Wczoraj mnie tak dziwnie ciagnelo trochę, jakby mi ktos tasiemki poprxyklejal do podbrzusza i ciągnął ta tasma lekko w dol xD
Ale w sumie to może być też przed okresem, albo mięśnie pospinane tam lub cos...
Zresztą trochę mi nadzieja pryska bo temperatura dziś trochę w dół wiec nastawiam się ze @ do 2 dni będzie.
Piersi pierunsko bolą ...
Moze w grudniu się uda xD
23dc 10 dpo
Ja kiedy się zabezpieczalam jeszcze tabletkami anty to wiadomo mialam okres z odstawienia jak w zegarku co 28 dni... To też bylo dla mnie dziwne jak juz bylam bez anty i trafil mi się moj najkrótszy cykl 22 dniowy (bylam tak wściekła ze tak mi się cykl skraca xD). -
doomi03 wrote:Dzięki za wyczerpującą odpowiedź 😁
Wczoraj mnie tak dziwnie ciagnelo trochę, jakby mi ktos tasiemki poprxyklejal do podbrzusza i ciągnął ta tasma lekko w dol xD
Ale w sumie to może być też przed okresem, albo mięśnie pospinane tam lub cos...
Zresztą trochę mi nadzieja pryska bo temperatura dziś trochę w dół wiec nastawiam się ze @ do 2 dni będzie.
Piersi pierunsko bolą ...
Moze w grudniu się uda xD
23dc 10 dpo
Ja kiedy się zabezpieczalam jeszcze tabletkami anty to wiadomo mialam okres z odstawienia jak w zegarku co 28 dni... To też bylo dla mnie dziwne jak juz bylam bez anty i trafil mi się moj najkrótszy cykl 22 dniowy (bylam tak wściekła ze tak mi się cykl skraca xD).
Mnie też piersi bolą.
Ty chociaż wiesz kiedy @ dostaniesz 😂
Mi apka wcześniej wyliczyła na 6.12....
I tak by pewnie było.. Gdyby nie te CHOLERNE testy owu..... 🥴🤐
Teraz pokazuje mi że może być 5 ale może się spoznic do 8.
W zasadzie jestem dziś 5/6 dzień dop dopiero....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej, ja melduję się po wizycie. Wszystko dobrze, chociaż ciąża młodsza o te 5 dni jak w szpitalu wyliczyli. Późne zagnieżdżenie, w pierwszej ciąży tak samo miałam 😊. Więc nie denerwuje się tym. Szyjka prawidłowo, zamknięta. Serduszko bije prawidłowo. ❤️Dostałam skierowanie na wszystkie badania z krwi, następna wizyta 20.12, wtedy założymy kartę ciąży i umówimy się na al`a prenatalne w szpitalu, którym pracuję mój gin😊
doomi03 lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Hej, ja melduję się po wizycie. Wszystko dobrze, chociaż ciąża młodsza o te 5 dni jak w szpitalu wyliczyli. Późne zagnieżdżenie, w pierwszej ciąży tak samo miałam 😊. Więc nie denerwuje się tym. Szyjka prawidłowo, zamknięta. Serduszko bije prawidłowo. ❤️Dostałam skierowanie na wszystkie badania z krwi, następna wizyta 20.12, wtedy założymy kartę ciąży i umówimy się na al`a prenatalne w szpitalu, którym pracuję mój gin😊
Super że szybko dobrze 😁😊 bardzo się cieszę. Niech teraz dalej rośnie zdrowo
Czyli który tydzień wychodzi wg usg? -
doomi03 wrote:Super że szybko dobrze 😁😊 bardzo się cieszę. Niech teraz dalej rośnie zdrowo
Czyli który tydzień wychodzi wg usg?
Ja też się cieszę kochana ❤️
Wiesz co teraz według OM wychodzi 7tyg5dn, a usg 7tc. Nawet mówił,ze takie pogranicze z końcem 6tc ale, że serce bije prawidłowo więc nie mam się co martwić 😊 no chyba taka moja natura, że zagnieżdżenie później u mnie dochodzi 😁 bo to już druga ciąża taka 😅 -
Hej dziewczyny nadrobię jutro was ♥️
Dzisiaj tak mnie podbrzusze Dziwnie ciągnie. Nigay tak nie miałam. Dzisiaj 5 dc.
Siedzimy u znajomych. Trochę relaksu nam się przyda 😁Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
doomi03 wrote:Zawsze dziewczyny jakby Pati odwiedzala to możemy się w trojke umówić na jakąś kawkę jeśli bylybyscie chętne
Ja jestem chętna ♥️doomi03, Patutka lubią tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Dziewczyny ja nie wiem co to dzisiaj ze mną się dzieje, ale ten ranek czuje się tragicznie. Mam miękkie nogi jak z waty i czasem mi się w głowie zakreci, rano wypilam kawę i teraz mnie mdli, nawet bulka na żołądek średnio pomogła. A jeszcze trzeba do wieczora wytrwać na uczelni 😥 to będzie cieeeeezki dzień. Nie wspominając ze oczywiście po kawie włączylo się sikanie non stop. 😕😒😒
-
doomi03 wrote:Dziewczyny ja nie wiem co to dzisiaj ze mną się dzieje, ale ten ranek czuje się tragicznie. Mam miękkie nogi jak z waty i czasem mi się w głowie zakreci, rano wypilam kawę i teraz mnie mdli, nawet bulka na żołądek średnio pomogła. A jeszcze trzeba do wieczora wytrwać na uczelni 😥 to będzie cieeeeezki dzień. Nie wspominając ze oczywiście po kawie włączylo się sikanie non stop. 😕😒😒
Doomi, może jakiś test? ❤️🙏🏻
Edit. Ja też miałam żołądkowe problemy na samym początku 😅
Edit 2 kochana czytałam, że coś z dziąsłami nie tak. U mnie chyba dwa dni przes terminem zaczerwienione dziąsła i ból był. Kochana testuj! Może akurat to być to ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 12:24
-
aliciaaa wrote:Doomi, może jakiś test? ❤️🙏🏻
Edit. Ja też miałam żołądkowe problemy na samym początku 😅
Edit 2 kochana czytałam, że coś z dziąsłami nie tak. U mnie chyba dwa dni przes terminem zaczerwienione dziąsła i ból był. Kochana testuj! Może akurat to być to ❤️
Ala jutro termin @ to i jutro testuję.
Ja ogolnie miewam wrażliwe dziąsła przy szczotkowaniu i czasem mi zakrawia, ale tylko przy górnych jedynkach i dwójkach mam wrażliwsze, a od trzech dni widzę ze i na dole mam mocno zaczerwienione dziąsła i miękkie w dwoch miejscach, czego wcześniej nie mialam i oczywiście teraz poza górnym to też te dolne krwawia, więc też dziwne.
No i temperatura dziś też z powrotem w górę z 36,68 na 36,84... Także nie powiem bo iskierka nadziei jest przez to... Sprawdzałam też szyjke żeby zobaczyć czy przypadkiem w srodku sie juz krew nie pojawia, ale tylko czysty biały śluz i szyjka tak wysoko ze cudem dosiegnelam. -
aliciaaa wrote:Hej, ja melduję się po wizycie. Wszystko dobrze, chociaż ciąża młodsza o te 5 dni jak w szpitalu wyliczyli. Późne zagnieżdżenie, w pierwszej ciąży tak samo miałam 😊. Więc nie denerwuje się tym. Szyjka prawidłowo, zamknięta. Serduszko bije prawidłowo. ❤️Dostałam skierowanie na wszystkie badania z krwi, następna wizyta 20.12, wtedy założymy kartę ciąży i umówimy się na al`a prenatalne w szpitalu, którym pracuję mój gin😊
To super że wszystko idzie w dobrą stronealiciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
doomi03 wrote:Dziewczyny ja nie wiem co to dzisiaj ze mną się dzieje, ale ten ranek czuje się tragicznie. Mam miękkie nogi jak z waty i czasem mi się w głowie zakreci, rano wypilam kawę i teraz mnie mdli, nawet bulka na żołądek średnio pomogła. A jeszcze trzeba do wieczora wytrwać na uczelni 😥 to będzie cieeeeezki dzień. Nie wspominając ze oczywiście po kawie włączylo się sikanie non stop. 😕😒😒
Może po prostu jesteś w ciąży08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
doomi03 wrote:Ala jutro termin @ to i jutro testuję.
Ja ogolnie miewam wrażliwe dziąsła przy szczotkowaniu i czasem mi zakrawia, ale tylko przy górnych jedynkach i dwójkach mam wrażliwsze, a od trzech dni widzę ze i na dole mam mocno zaczerwienione dziąsła i miękkie w dwoch miejscach, czego wcześniej nie mialam i oczywiście teraz poza górnym to też te dolne krwawia, więc też dziwne.
No i temperatura dziś też z powrotem w górę z 36,68 na 36,84... Także nie powiem bo iskierka nadziei jest przez to... Sprawdzałam też szyjke żeby zobaczyć czy przypadkiem w srodku sie juz krew nie pojawia, ale tylko czysty biały śluz i szyjka tak wysoko ze cudem dosiegnelam.
Powiem Ci tak, ja zawsze miałam problem z tyłem i dołem zębów, a przed miesiączka właśnie zaczerwienienie pojawiło mi się wmiesjcu, którym l nigdy nie miałam - na górze w okolicy trojek i czwórek. Ja oczywiście jak pamiętacie wszystko tłumaczyła sobie czymś innym tylko nie ciąża 😅. Co do szyjki identyczna sytuacja. Z ciekawości sprawdziłam (bo poprzedni cykl cały monitorowalam szyjke) i tak samo jak u ciebie! Szyjka taka, że nie mogłam jej znaleźć - tak wysoko. Temperatury nie mierze więc akurat tutaj nie wypowiem się 😁
Kochana wiem, że każda z nas jest inna i to że u mnie to oznaczało ciążę, nie znaczy że u ciebie też. Ale jutrzejszy test wszystko wyjaśni 😊 ja bardzo mocno trzymam kciuki kochana, bo to były moje objawy, które odrzucalam aż do dwóch kresek, że mogą coś znaczyć ❤️. Liczę na twoje dwie kreski ❤️❤️❤️❤️❤️✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻doomi03 lubi tę wiadomość
-
AleOla26 wrote:To super że wszystko idzie w dobrą strone
❤️❤️❤️
Dokładnie, teraz czekam na was dziewczyny.
❤️❤️❤️ -
Patutka wrote:No we Wrocławiu.
Dla starających się kobiet, no i coś tam żeby pomóc niepłodności
Ja widziałam. Na początku nawet chciałam iść.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️