Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Kochana łączę się w bólu. Mi poki co temp spadła, więc obyś szybko wróciła do zdrowia.
Też się balam ze bd miala gorączkę i do tego zaatakuje mnie okres i juz w ogole bd zdychac, no ale poki co nie dostalam także upieklo mi się.
Chociaż dziwna jakaś ta @...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
M046IKA wrote:W poprzednim cyklu zrobiłam test w dniu spodziewane miesiączki druga kreską bardzo blada na drugi dzień miesiączka :o
Ale wiadomo no, jak wytrzymac....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Wiktorynka wrote:Ala strasznie się martwię, myślę o tobie cały czas! Dawaj znać co i jak koniecznie! Trzymam mocno kciuki żeby fasolka była zdrowa i Ty też!!✊😍
Dzisiaj póki co nie mam plamien, brzuch czasem boli. Co jakiś czas trochę mlecznego kremowego śluzu 😊 proboje się zapisać na wizytę na piątek, bo biorę duphaston na własną rękę a zostały mi 4 tabletki, co prawda mam receptę ale jak lekarz co innego zaleci to po co kupować. Trzymajcie kciuki żeby mnie Położną wcisla na wizytę 🙏🏻 -
Jejku Ala!!! Ale się cieszę!!! Piękna kreska ! W końcu ki się zdjęcia otwierają!😁😁😁 Oby już było tylko pięknie! Beta na pewno wyjdzie piękna takie krechy 😍😍😍😍 Ale cudowna wiadomość! wysyłaj nam te swoje fluidki ciążowe 😁
aliciaaa, Lea28 lubią tę wiadomość
-
Wiktorynka wrote:Jejku Ala!!! Ale się cieszę!!! Piękna kreska ! W końcu ki się zdjęcia otwierają!😁😁😁 Oby już było tylko pięknie! Beta na pewno wyjdzie piękna takie krechy 😍😍😍😍 Ale cudowna wiadomość! wysyłaj nam te swoje fluidki ciążowe 😁
Mam właśnie jeszcze tylko nadzieję, że beta będzie spoko i już będę ją spokojniejsza. A jeszcze jak gin mnie przyjmie to w ogóle spokój. 😁 Kurde mam pod nosem laba diagnostyki ale u nas to czasami wyniki bety po 2/3 dni idą i 40 zł ponad. A w szpitalu wyniki w ten sam dzień i 16 zł kosztują. Tylko osobiście trzeba odebrać 😕 więc pewnie w piątek najpewniej mi się uda to ogarnąć 😊 ale mam nadzieję, że jakoś może jutro coś ogarnę 🙏🏻😁 -
aliciaaa wrote:
O dzisas ♥️♥️♥️♥️♥️ serce mi się raduje ♥️ wszystko będzie pięknie kochana 😘 moja druga połówko pary ciążowej czekaj teraz na mnie 😁😅nasza czarodziejko ♥️😁Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Dobra dziewczyny, zostawiam wam takie jeszcze nie potwierdzone beta wiruski ciążowe : **##_**/$#&&+++** 👶🏻🤰🏼🤱🏼👩👦💌💌💌
I niech każda z was je sobie bierze i do końca roku widzę same dwie kreski u każdej!!!!❤️❤️❤️ -
Niki wrote:O dzisas ♥️♥️♥️♥️♥️ serce mi się raduje ♥️ wszystko będzie pięknie kochana 😘 moja druga połówko pary ciążowej czekaj teraz na mnie 😁😅nasza czarodziejko ♥️😁
Niki, czekam na ciebie ❤️ oczywsicie na wszystkie czekam ❤️ też się cieszę, trochę spokoju mam więcej... Myślę już pozytywniej!
Wróżba, ze do końca roku wszystkie zobaczycie dwie kreski ciągle aktualna ❤️❤️ -
aliciaaa wrote:Niki, czekam na ciebie ❤️ oczywsicie na wszystkie czekam ❤️ też się cieszę, trochę spokoju mam więcej... Myślę już pozytywniej!
Wróżba, ze do końca roku wszystkie zobaczycie dwie kreski ciągle aktualna ❤️❤️
No ja myślę że aktualna ♥️♥️♥️
Będzie dobrze , pójdziesz na betę i do lekarza i będziesz się cieszyć rosnącym maluszkiem, a Damianek będzie cudnym starszym braciszkiem ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
M046IKA wrote:Staramy się o pierwsze dziecko od 3 miesięcy pół roku tam pierwsza ciąża obumarla w 10 tygodniu jakieś rady ?
Cześć, bardzo Ci współczuję, że przeżyłas taka stratę jednak fajnie, że podniosłas się z tego i próbujesz dalej 😊
Co do rad, robiłaś jakieś badania? Hormony? Inne badania?
W końcu uda ci się szczęśliwe zjasc i donosić ciaze bez komplikacji ❤️ -
Niki wrote:No ja myślę że aktualna ♥️♥️♥️
Będzie dobrze , pójdziesz na betę i do lekarza i będziesz się cieszyć rosnącym maluszkiem, a Damianek będzie cudnym starszym braciszkiem ♥️
Oj taka mam nadzieję ❤️ naprawdę nie chcę już się stresować, bo to tylko niepotrzebne 😊
Zaraz dzwonię błagać o wizytę 😁
Damianek mam nadzieję, że będzie umiał dzielić się mamusia z młodszym rodzeństwem ❤️
-
M046IKA wrote:W poprzednim cyklu zrobiłam test w dniu spodziewane miesiączki druga kreską bardzo blada na drugi dzień miesiączka :o
Moze biochemiczna. -
Niki wrote:Słyszałam że bardzo dobry serial. Tak się czaje na niego.
No właśnie każdy mi mówi "nie oglądałaś tego jeszcze? Serio? No to musisz obowiązkowo zobaczyć" wiec stwierdziłam ze w koncu spróbujemy. Moj sie wkręcil, obejrzal od razu 3 odcinki pod rząd 😁😋 -
Niki wrote:A jaki masz termometr ?taki zwykły?czy owulacyjny?
Owulacyjny (elektroniczny). Ale może być też zwykły byleby miał dokładność do 0,01, czyli dwa miejsca po przecinku. Swój kupilam za parenascie zlotych w internetowej aptece Ziko.
I codziennie rano mierze w pochwie. Pomiar trwa do 60 sekund maksymalnie także to jest chwila zeby zmierzyć i zapisac pomiar, a nawet nie wstajesz z łóżka. -
doomi03 wrote:Owulacyjny (elektroniczny). Ale może być też zwykły byleby miał dokładność do 0,01, czyli dwa miejsca po przecinku. Swój kupilam za parenascie zlotych w internetowej aptece Ziko.
I codziennie rano mierze w pochwie. Pomiar trwa do 60 sekund maksymalnie także to jest chwila zeby zmierzyć i zapisac pomiar, a nawet nie wstajesz z łóżka.
Chyba spróbuję mierzyć. Ale kupię ten owulacyjny.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:
Nooo pięknie czyli hcg na pewno ladnie przyrasta więc nie ma się o co martwić
Mowilam Ci ze tak będziealiciaaa lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Oj taka mam nadzieję ❤️ naprawdę nie chcę już się stresować, bo to tylko niepotrzebne 😊
Zaraz dzwonię błagać o wizytę 😁
Damianek mam nadzieję, że będzie umiał dzielić się mamusia z młodszym rodzeństwem ❤️
Muszą cię przyjąć i juz.
A mały się nauczy. Moja przyjaciółka ma synka choć troszkę starszy ale na początku się bał małej i płakał itp a teraz chodzi i się chwali się siostrzyczka ♥️i ja całuje w czloko i cięgła ja pilnuje, jak zapłacze to od razu wola rodziców 😅♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️