Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:Czemu owu nie wygrała mi owulacji? Jest tylko napisane że statystycznie dzień płodny. I niepisane nie wykryto owulacji. Wiecie o co chodzi?
Ciężko mi powiedzieć nie widząc wykresu -
aliciaaa wrote:Chyba owu pokazuje się tylko wtedy jak mierzysz temp lub robisz testy, lub masz monitoring owu 😊
Dokladnie chyba tylko na podstawie tych czynnikow wyznacza. -
Niki wrote:to głupio. No trudno. U mnie z mierzeniem temp to nie wypali. 😅 Zapominała bym.a monitoring może będzie zobaczymy moze gin znów będzie mi robił.
Ja też sie balam ze bd zapominac mierzyć temperaturę, ale nastawilam sobie budzik codziennie o 5:30 do tego termometr koło łóżka i jak dzwoni budzik to wiem ze musze tylko na chwile otworzyć oczy, zmierzyć temperaturę wstaje od razu po tym na siku, przemywam termometr i z powrotem do wyra... Już mi weszło w nawyk po kilku dniach i to moj taki poranny rytuał. Zresztą tak jestem ciekawa każdego dnia jaka bedzir tempka i co mi powie ze szkoda mi opuszczać każdego dnia. Jak ja kontroluje sobie stałe to jestem spokojniejsza -
Niki wrote:Wiki coś do mnie pisałas?pytałaś o małpę tak ? Kiedy mam czy co?Chciałam odpisać i zgubiłam ta wiadomość.
Domi jak tam się czujesz? -
M046IKA wrote:Staramy się o pierwsze dziecko od 3 miesięcy pół roku tam pierwsza ciąża obumarla w 10 tygodniu jakieś rady ?
M046IKA, Addka lubią tę wiadomość
-
AleOla26 wrote:Zrobiłam test. 10 dpo, 3 dni przed @. Negatywny... jedna gruba krecha i zero cienia..
-
doomi03 wrote:Już na szczęście lepiej. Chociaż wczoraj goraczka podeszla mi do 38,6 wiec juz ostatecznie wzięłam apap na zbicie (jest chyba najbardziej bezpieczny). Rano jeszcze mialam podgoraczkowy więc prace odpuscilam i zostałam w domu i poszłam dalej spać. To teraz czuję się już sporo lepiej także mam nadzieję ze jak dzis porządnie odpoczne to jutro będę prawie jak nowo narodzona ale to fakt caly dzień czulam się dobrze a jeden wieczór mnie poskladal. Jakies chwilowe osłabienie.
Szkoda mi tylko że poranny pomiar temperatury zaburzony przez ta gorączkę i nie wiem czy mogę się spodziewac okresu dziś czy nie -
Patutka wrote:Kur zapial, kot zaszczekal...
Ola pisałas o antybiotyku, a ja właśnie takowy dostałam! Ha!
Świetnie po prostu swietnie, wnovy miałam 39.9* a najlepsze jest to że dostałam antybiotyk na gorączkę bo w zasadzie nic mi więcej nie jest.
Jak biorę leki na zbicie temp to schodzi do 38 i taka robota bo za 50 min znów to samo...
Eh, do tego @ się rozkrecila i nie wiem na co umieram bardziej...
A jeszcze śniło mi się, że na gwiazdkę mojemu K dałam test w pudelku😍 a tu takie ptaki.
Kochana łączę się w bólu. Mi poki co temp spadła, więc obyś szybko wróciła do zdrowia.
Też się balam ze bd miala gorączkę i do tego zaatakuje mnie okres i juz w ogole bd zdychac, no ale poki co nie dostalam także upieklo mi się. -
Wiktorynka wrote:Hej kochana Przykro mi z powodu twojej straty...nawet sobie niebwyobrazam jakie to musi być ciężkie do przejścia! U nas Na pewno możesz liczyć na wsparcie i dobre rady ;*
-
Wiktorynka wrote:Domi całe szczęście że już lepiej!❤ oby było co raz lepiej! Wyleż się porządnie w łóżku herbatka, może jakoś serial i relax!
Właśnie włączylismy sobie z moim Dom z Papieru 😁.Niki lubi tę wiadomość
-
Wiktorynka wrote:hihi rak pytałam kiedy nasz grudniową żebyśmy się razem trzymały w ryzach i nie swirowaly z objawiami 😁
Niby 20 listopada mam. Kiedyś miałam tak jak ty ale przez różne czynniki mi się zmieniło.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
doomi03 wrote:Właśnie włączylismy sobie z moim Dom z Papieru 😁.
Słyszałam że bardzo dobry serial. Tak się czaje na niego.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
M046IKA wrote:Staramy się o pierwsze dziecko od 3 miesięcy pół roku tam pierwsza ciąża obumarla w 10 tygodniu jakieś rady ?
Bardzo mi przykro. Ale w końcu się uda ♥️ zobaczysz ♥️ będziesz szczęśliwa mamą cudownego dzieciątka ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
doomi03 wrote:Ja też sie balam ze bd zapominac mierzyć temperaturę, ale nastawilam sobie budzik codziennie o 5:30 do tego termometr koło łóżka i jak dzwoni budzik to wiem ze musze tylko na chwile otworzyć oczy, zmierzyć temperaturę wstaje od razu po tym na siku, przemywam termometr i z powrotem do wyra... Już mi weszło w nawyk po kilku dniach i to moj taki poranny rytuał. Zresztą tak jestem ciekawa każdego dnia jaka bedzir tempka i co mi powie ze szkoda mi opuszczać każdego dnia. Jak ja kontroluje sobie stałe to jestem spokojniejsza
A jaki masz termometr ?taki zwykły?czy owulacyjny?Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️