Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alaa Janke piękne kreski oko naciesze 😂 chociaż Twoimi. Hahha a u mnie plamienie brązowe z domieszką krwi... Więc chyba @ się zbliża. Odstawilam zioła póki co.
aliciaaa lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Niki wrote:Chyba spróbuję mierzyć. Ale kupię ten owulacyjny.
Taki termometr to nie duży wydatek, więc warto spróbować. Mówię Ci ja się wkręcilam w to mierzenie mimo że początkowo bylam sceptycznie do tego nastawiona , ale uspokaja mnie to kiedy po wykresie widzę czy cykl byl owulacyjny czy nie i moge łatwiej wyłapać kiedy pojawi się @ po spadku temp. Mi to pomaga bo przynajmniej wiem co kiedy u mnie sie odbylo lub odbędzie. Wiadomo ze tez mocno polegam na swoim objawach i odczuciach w cyklu, ale jak mi się one pokrywają z temperatura, to tym bardziej mnie to upewnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 12:10
-
doomi03 wrote:No właśnie każdy mi mówi "nie oglądałaś tego jeszcze? Serio? No to musisz obowiązkowo zobaczyć" wiec stwierdziłam ze w koncu spróbujemy. Moj sie wkręcil, obejrzal od razu 3 odcinki pod rząd 😁😋
Mój tez cos o tym mi mówił ostatnio że niby fajny więc się słyszę 😁Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
doomi03 wrote:Nooo pięknie czyli hcg na pewno ladnie przyrasta więc nie ma się o co martwić
Mowilam Ci ze tak będzie
No też myślę, że musi się tam wszystko zgadzać 😁
Mówiłaś, mówiłaś ❤️ ale wiadomo jak to jest, póki nie czuje się ruchów dziecka to wieczne zamawianie się czy wszystko jest okej 😁 -
Evelle28 wrote:Alaa Janke piękne kreski oko naciesze 😂 chociaż Twoimi. Hahha a u mnie plamienie brązowe z domieszką krwi... Więc chyba @ się zbliża. Odstawilam zioła póki co.
A dziękuję haha jestem z nich dumna 😅 spokojnie w nowym cyklu będziemy cieszysz się z twoich kresek ❤️
No dobrze, że odstawilas, zobaczysz czy bez ziół będzie lepiej 😊 niech @ się już zacznie, niech nie traci czasu! -
aliciaaa wrote:No też myślę, że musi się tam wszystko zgadzać 😁
Mówiłaś, mówiłaś ❤️ ale wiadomo jak to jest, póki nie czuje się ruchów dziecka to wieczne zamawianie się czy wszystko jest okej 😁
Haha dokładnie i w sumie tak bedzie i przez cala ciaze xD i po porodzie. Po prostu kobieta jest juz chyba tak stworzona ze zawsze będzie się o co zamartwiac xD -
aliciaaa wrote:A dziękuję haha jestem z nich dumna 😅 spokojnie w nowym cyklu będziemy cieszysz się z twoich kresek ❤️
No dobrze, że odstawilas, zobaczysz czy bez ziół będzie lepiej 😊 niech @ się już zacznie, niech nie traci czasu!Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Jeśli u mnie w ogóle doszło do owu to musiała ona być przedwczoraj lub wczoraj bo miałam piękny ciągnący się śluz a dzisiaj pełno przezroczystego wodnistego sluzu. Ale tak pełno że ciągle czuję jakbym się posikala 😅Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Dobra dziewczyny, zostawiam wam takie jeszcze nie potwierdzone beta wiruski ciążowe : **##_**/$#&&+++** 👶🏻🤰🏼🤱🏼👩👦💌💌💌
I niech każda z was je sobie bierze i do końca roku widzę same dwie kreski u każdej!!!!❤️❤️❤️ -
Dziewczynki kochane moje! idę za ciosem i chce sobie zrobić powtórne badania bo niektóre z nich robiłam w marcu przed staraniami k chciałabym wiedzieć czy nadal wszystko ok, bo się naczytałam o PCOS i boję się tak ze szok...Ale z drugiwjbsteony gdyby było to chyba lekarz na usg by zobaczył że coś nie tak jest no nie?
chce zrobić:
FSH
LH
ESTRADIOL
TSH, FT3, FT4
Prolaktyna
Jutro będę akurat w 4 dniu cyklu wiwc myślę że idoli bo chyba te się robi między 3-5 dniem. Nie mam totalnie kasy a będzie mnie to kosztowało pewnie że 150 zł ale czego się nie robi dla świętego spokoju. Myślicie że ok? Coś jeszcze zrobić czy to na razie wystarczy? A może któregoś z hormonów na razie nie warto i odpuścić ? -
Wiktorynka wrote:Dziewczynki kochane moje! idę za ciosem i chce sobie zrobić powtórne badania bo niektóre z nich robiłam w marcu przed staraniami k chciałabym wiedzieć czy nadal wszystko ok, bo się naczytałam o PCOS i boję się tak ze szok...Ale z drugiwjbsteony gdyby było to chyba lekarz na usg by zobaczył że coś nie tak jest no nie?
chce zrobić:
FSH
LH
ESTRADIOL
TSH, FT3, FT4
Prolaktyna
Jutro będę akurat w 4 dniu cyklu wiwc myślę że idoli bo chyba te się robi między 3-5 dniem. Nie mam totalnie kasy a będzie mnie to kosztowało pewnie że 150 zł ale czego się nie robi dla świętego spokoju. Myślicie że ok? Coś jeszcze zrobić czy to na razie wystarczy? A może któregoś z hormonów na razie nie warto i odpuścić ?
Bardzo dobrze Kochana idź rób i bądź spokojna.
Mi mój endo następnym razem kazał sobie zbadać Wit B3 bo podobno niedobór utrudnia zajście w ciążę. No i teraz powiedział że mam sobie brać .Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Bardzo dobrze Kochana idź rób i bądź spokojna.
Mi mój endo następnym razem kazał sobie zbadać Wit B3 bo podobno niedobór utrudnia zajście w ciążę. No i teraz powiedział że mam sobie brać .
Oo!Super kochana trzeba się dowitaminkowac -
Wiktorynka wrote:Boziu tak strasznie boję się że coś jest nie tak...bo się naczytałam o tym PCOS...mam nadzieję że wyniki będą okej..
Oo!Super kochana trzeba się dowitaminkowac
Będzie dobrze kochana a nawet jeśli coś będzie nie tak to się to unormuje ♥️ trzymam kciuki mocno ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Wiktorynka wrote:Dziewczynki kochane moje! idę za ciosem i chce sobie zrobić powtórne badania bo niektóre z nich robiłam w marcu przed staraniami k chciałabym wiedzieć czy nadal wszystko ok, bo się naczytałam o PCOS i boję się tak ze szok...Ale z drugiwjbsteony gdyby było to chyba lekarz na usg by zobaczył że coś nie tak jest no nie?
chce zrobić:
FSH
LH
ESTRADIOL
TSH, FT3, FT4
Prolaktyna
Jutro będę akurat w 4 dniu cyklu wiwc myślę że idoli bo chyba te się robi między 3-5 dniem. Nie mam totalnie kasy a będzie mnie to kosztowało pewnie że 150 zł ale czego się nie robi dla świętego spokoju. Myślicie że ok? Coś jeszcze zrobić czy to na razie wystarczy? A może któregoś z hormonów na razie nie warto i odpuścić ?
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
13.12 beta 21dpo 5084,0
21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku -
Mrs.C wrote:Jeżeli chcesz potwierdzić bądź wykluczyć pcos to starczy:)
-
Wiktorynka wrote:Ehh jak ja dobrze znam to uczucie...ta jedna kreska bijaca po oczach...sprawdzanie czy chociaż nie ma cieniutkiego cienia w pod każdym kątem, pod światło, w cieniu, świecenia latarka z telefonu...Bardzo mi przykro Ola! Ale może jeszcze jest szansa! Pamiętaj że wielu kobietom test wychodził dopiero parę dni po @! Oby się spóźnila!
Zupełnie tak jak piszesz. Aż mi sie dzisiaj gadać nie chce... jeszcze dzisiaj mialam zajecia wczesnego wspomagania z dziećmi 12 i 20 miesięcy.... ehhh... Takie rozkoszne dzieciaki.
Dzisiaj depresyjny dzień, myślenie negatywne i brak sił na nowe próby, by nie odczuwać ponownie tego zawodu.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:Dobra dziewczyny, zostawiam wam takie jeszcze nie potwierdzone beta wiruski ciążowe : **##_**/$#&&+++** 👶🏻🤰🏼🤱🏼👩👦💌💌💌
I niech każda z was je sobie bierze i do końca roku widzę same dwie kreski u każdej!!!!❤️❤️❤️
Kochana jesteś ❤❤❤💌aliciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:Zupełnie tak jak piszesz. Aż mi sie dzisiaj gadać nie chce... jeszcze dzisiaj mialam zajecia wczesnego wspomagania z dziećmi 12 i 20 miesięcy.... ehhh... Takie rozkoszne dzieciaki.
Dzisiaj depresyjny dzień, myślenie negatywne i brak sił na nowe próby, by nie odczuwać ponownie tego zawodu.
Kochana każda z nas miewa gorsze dni i chwilę zwątpienia czy braku sił to zrozumiałe. Ja też jakis czas temu po tym jak dostałam @ dostalam takie deprechy ze caly weekend przelezalam i przeplakalam i nie mialam ochoty nikogo widzieć poza moim. No odechciało mi się wszystkiego. Czasem trzeba sobie dac poplakac, posmucic się zeby te emocje z nas opadly, ważne by po porażkach sie podnosić i dalej walczyć o nasze marzenia. W końcu się spełnią 😘💕 -
Wiktorynka wrote:No to jutro idę robic❤ Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby wyniki wyszły okej...Kurde...powiedzcie mi jak w marcu robiłam badania i wszysyko było ok i teraz na tym usg też nic się nie pojawiło niepokojącego to mogło się nagle coś wytworzyć? Boziu...tak tak jest jak się człowiek naczyta internetów
Nie zamartwiaj się na zapas będzie dobrze ✊✊✊✊ jesli kilka miesięcy temu wyniki byly dobre to nie powinny się jakoś drastycznie zmienic, wiec spokojnie, wazne ze robisz ponownie badania żeby mieć pod kontrolą wszystko. Jesli beda jakieś male odchyly to na pewno do podreperowania