Forum Starając się - ogólne Młode staraczki ❤ (22-28)
Odpowiedz

Młode staraczki ❤ (22-28)

Oceń ten wątek:
  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 6 listopada 2019, 17:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Nie zamartwiaj się na zapas będzie dobrze ✊✊✊✊ jesli kilka miesięcy temu wyniki byly dobre to nie powinny się jakoś drastycznie zmienic, wiec spokojnie, wazne ze robisz ponownie badania żeby mieć pod kontrolą wszystko. Jesli beda jakieś male odchyly to na pewno do podreperowania ;)
    No powiem ci że trochę się uspokoilaam bo z tego co czytam pierwszym kryterium najważniejszym jest obraz jajnikow na usg...ja miałam robione dosłownie 2 tygodnie temu i wszyatko było gladziutko, sama widziałam że wszystko było tam ładnie

  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 6 listopada 2019, 18:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aluś piękna krecha, trzymam kciukasy, nie buziakuje bo z 40* to ryzykowne. Jak się trzymajcie kobietki dzisiaj?

    Ja umieram

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2459 2697

    Wysłany: 6 listopada 2019, 18:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję @. Nowy cykl, nowe możliwości. A testowanie wypada mi na 6 grudnia uhuuu 🤔😁

    Wiktorynka lubi tę wiadomość


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 6 listopada 2019, 18:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Melduję @. Nowy cykl, nowe możliwości. A testowanie wypada mi na 6 grudnia uhuuu 🤔😁
    Zazdroszczę 🙃 mi wypada niby dzień wcześniej 😂
    Bo skoro @ pojawiła się 3 dni wcześniej 🙄
    Jekcia, już się nie mogę doczekać końca tej choroby, no i nowego cyklu 😍😍😍😍

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2459 2697

    Wysłany: 6 listopada 2019, 18:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Zazdroszczę 🙃 mi wypada niby dzień wcześniej 😂
    Bo skoro @ pojawiła się 3 dni wcześniej 🙄
    Jekcia, już się nie mogę doczekać końca tej choroby, no i nowego cyklu 😍😍😍😍
    Ja już miałam dość tego cyklu. Dziwny był. Odstaiwam zioła. Chyba wolałam swoje 32 dniowy niz 24...


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Niki Ekspertka
    Postów: 577 99

    Wysłany: 6 listopada 2019, 18:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mać chciałam kupić ten termometr i co apteka na przeciwko zlikwidowana a jest szyld że istnieje. No trudno idę dalej po tym dziwnym osiedlu w ciemno bo nie znam go, ciemno jak w tyłku i jekies grupki dresów stoją po bramach, to się zawinęłam do domu, poszukam apteki jak będzie jasno😅co za osiedle 😒

    Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

    Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 2928 3571

    Wysłany: 6 listopada 2019, 19:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Aluś piękna krecha, trzymam kciukasy, nie buziakuje bo z 40* to ryzykowne. Jak się trzymajcie kobietki dzisiaj?

    Ja umieram

    Biedna :( a jakiś antybiotyk masz?

    Mi na szczęście goraczka już przeszla i mam nadzieję ze nie wróci. Jutro lece już do pracy, chociaż zaklepalam sobie krotsza zmianę zeby jak najszybciej wrócić do domu. Dobrze ze za dwa dni znów długi weekend

    f2w33e3kzedgyh89.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
    23.09 - 2085g
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 2928 3571

    Wysłany: 6 listopada 2019, 19:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Ja już miałam dość tego cyklu. Dziwny był. Odstaiwam zioła. Chyba wolałam swoje 32 dniowy niz 24...

    Hehe 24-dniowy cykl? Witam w moim świecie, ja mam takie co miesiąc xD
    Chociaz dziś wyjątkowo 25dc i @ dalej brak.

    f2w33e3kzedgyh89.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
    23.09 - 2085g
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 6 listopada 2019, 19:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 26-28 cykl, owu na ogół 13 dc.
    Ehhh jak nie dostane @ to w sobote poprawię test, ale no nie wydaje mi sie, by miało się coś zmienić, bądźmy realistami.
    A jeszcze dzisiaj rozmawiałam z moim M. I nie wiadomo czy w nowym cyklu będzie w moje owu...(mam na tylw regularne że no wiem co jak wypada) chyba że @ przyjdzie później, ale to nadal będziemy poza swoim zasięgiem, także na ten rok daje sobie spokoj, a przynajmniej postaram się troche odpuścić.

    Za was trzymam kciuki❤

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 2928 3571

    Wysłany: 6 listopada 2019, 19:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba jutro rano @ w koncu zawita bo jak sprawdzałam teraz szyjke to już podbarwiony sluz tam u gory na różowo, chociaż jeszcze byla dosyć wysoko. Ale już nie mam raczej złudzeń.

    f2w33e3kzedgyh89.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
    23.09 - 2085g
  • M046IKA Przyjaciółka
    Postów: 107 70

    Wysłany: 6 listopada 2019, 20:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sprawdzanie szyjke? I kiedy mogę myśleć że jest ciaza ? Jak rozpoznac

  • Wiktorynka Ekspertka
    Postów: 226 51

    Wysłany: 6 listopada 2019, 20:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Melduję @. Nowy cykl, nowe możliwości. A testowanie wypada mi na 6 grudnia uhuuu 🤔😁
    U mnie tak saamo 😁😍 6 grudnia termin @ więc może testowanie 8-9 ale termin podobny! Nowy cykl nowe możliwości trzymam mocno mocno moooocbo kciuki😍😁

  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 6 listopada 2019, 20:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktorynka wrote:
    U mnie tak saamo 😁😍 6 grudnia termin @ więc może testowanie 8-9 ale termin podobny! Nowy cykl nowe możliwości trzymam mocno mocno moooocbo kciuki😍😁

    Ja bym miala 5 grudnia :) ale wiem, że teraz odpuszczam :)
    Haha ale się zlozylo ze wszystkie mamy w podobnym czasie testy :)

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 6 listopada 2019, 21:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Biedna :( a jakiś antybiotyk masz?

    Mi na szczęście goraczka już przeszla i mam nadzieję ze nie wróci. Jutro lece już do pracy, chociaż zaklepalam sobie krotsza zmianę zeby jak najszybciej wrócić do domu. Dobrze ze za dwa dni znów długi weekend
    No właśnie słuchaj dostałam. Ale z jednej strony na co? Na gorączkę? Przecież nawet dzieciom tak nie dają...
    Zazdroszczę, ja jutro staram się o wolne.
    Nie wiem ja cały czas mam te 39.8* co chwilę to wraca :(
    Już nie wiem jak działać, bo nic nie działa na tą gorączkę :(

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • AleOla26 Ekspertka
    Postów: 616 96

    Wysłany: 6 listopada 2019, 21:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    No właśnie słuchaj dostałam. Ale z jednej strony na co? Na gorączkę? Przecież nawet dzieciom tak nie dają...
    Zazdroszczę, ja jutro staram się o wolne.
    Nie wiem ja cały czas mam te 39.8* co chwilę to wraca :(
    Już nie wiem jak działać, bo nic nie działa na tą gorączkę :(

    No to wez ten antybiotyk bo musisz mieć gdzies jakas infekcje....
    A masz do tego inne objawy? Bo oby to grypa nie była!

    08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

    Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

    On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 2928 3571

    Wysłany: 6 listopada 2019, 21:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    No właśnie słuchaj dostałam. Ale z jednej strony na co? Na gorączkę? Przecież nawet dzieciom tak nie dają...
    Zazdroszczę, ja jutro staram się o wolne.
    Nie wiem ja cały czas mam te 39.8* co chwilę to wraca :(
    Już nie wiem jak działać, bo nic nie działa na tą gorączkę :(

    No chyba jak goraczka się utrzymuje i nie możesz jej w zaden sposób zbic to chyba daja antybiotyk, bo widocznie organizm sam nie daje rady sobie z wirusem więc trzeba go zabic antybiotykiem. Przy takiej temperaturze to nie ma żartów.
    Jutro koniecznie siedź w domu. Jeśli Ty dzis bylas z taką goraczka w pracy to podziwiam.

    f2w33e3kzedgyh89.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
    27.08 - ponad 1300 g
    10.09 - 1700g szczęścia
    23.09 - 2085g
  • Patutka Autorytet
    Postów: 2537 1072

    Wysłany: 6 listopada 2019, 21:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    No chyba jak goraczka się utrzymuje i nie możesz jej w zaden sposób zbic to chyba daja antybiotyk, bo widocznie organizm sam nie daje rady sobie z wirusem więc trzeba go zabic antybiotykiem. Przy takiej temperaturze to nie ma żartów.
    Jutro koniecznie siedź w domu. Jeśli Ty dzis bylas z taką goraczka w pracy to podziwiam.
    Ja nie pracuje kochana 5 dni w tygodniu po 8h tylko 15 dni po 11h :) dzisiaj miałam dzięki Bogu wolne, dosłownie miałam jakieś halucynacje, omamy! Dobrze ze mój K ze mną wszędzie był, bo naprawdę nie zrobiła bym bez niego kroku do przychodni ani do przedszkola po mała. Dosłownie się przewracalam. Eh


    Jak mija wieczór dziewczyny?

    dxomj48afe4g6r21.png


    [*] 27.08.2016r [*]
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1420 704

    Wysłany: 6 listopada 2019, 22:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś chyba hormony zaczęły szaleć, bo z płaczu do radości non stop 😅 oczy aż mnie bola od łez 🙈 ale czuję, że jutro będę miała już lepszy dzień 😁 zaraz zmykam spać i mam nadzieję, że uda mi się jutro być bardziej aktywna. Bo dziś za dużo mnie w domu nie było 😜

    Tak mi się cudownie zasypialo, a moja ukochana psina, zjadła klocka Damiana i co? Zwróciła go... Tak więc nie spie 🤣😣

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 23:04

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    Wracam po przerwie, starania bez starań 🤷🏼‍♀️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1420 704

    Wysłany: 6 listopada 2019, 23:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Ja nie pracuje kochana 5 dni w tygodniu po 8h tylko 15 dni po 11h :) dzisiaj miałam dzięki Bogu wolne, dosłownie miałam jakieś halucynacje, omamy! Dobrze ze mój K ze mną wszędzie był, bo naprawdę nie zrobiła bym bez niego kroku do przychodni ani do przedszkola po mała. Dosłownie się przewracalam. Eh


    Jak mija wieczór dziewczyny?

    Matko kochana, ja pamiętam raz też tak miałam. Rano coś się źle czułam, ale było znosnie. A z godziny na godzinę jak zaczęło mnie wszystko dopadac od gorączki po wymioty i zwroty głowy. Nie dałam rady nawet wstać z łóżka bo od razu świat wirowal i szybko do miski wszystko szło. Mój to nie mógł nawet mnie "ubrać", zanieść do auta bo zaraz kończyło się wymiotami. Doszło do tego że wylam z bólu, oczu nie mogłam otworzyć bo od razu wirówka. Zadzwonili po karetkę aż, która oczywiście nie chciała przyjechac. Dopiero po jakimś czasie lekarz z wieczorynki przyjechał bo nie było że mną już prawie kontaktu 😳 oczywiście minęło chyba 1,5 h zanim byl... Dał mi zastrzyki (do dzisiaj pamiętam jak ten ratownik mi wbił igłę w dupe że bite 3 tygodnie nie mogłam leżeć na pośladku 🤣). Ogólnie to był jakiś wirus z powietrza, którym nikt nie może się zarazić od osoby tylko właśnie z powietrza 🤔 no i przez gorączkę i wymioty uszkodził mi się błędnik przez to te okropne wirówki miałam. Na to też leki dostałam. Oczywiście na trzeci dzień dostałam opryszczke na pół twarzy i wszystko mi przeszło... Ale pamiętam to jak dziś!

    Kochana ja powiedziwiam po 11 h pracować lub 12 :D a jeszcze 15 dni... Naprawdę podziwiam. Ale pewnie coś za coś, bo jak dobrze pamiętam jesteś menadżerem 🤔
    Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej! A jutro juzobudzisz się zdrowa ❤️

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 23:14

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    Wracam po przerwie, starania bez starań 🤷🏼‍♀️
  • aliciaaa Autorytet
    Postów: 1420 704

    Wysłany: 6 listopada 2019, 23:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    M046IKA wrote:
    Jak sprawdzanie szyjke? I kiedy mogę myśleć że jest ciaza ? Jak rozpoznac

    Ogólnie szyjka i śluz nie są dobrymi "objawami" żeby poznać czy jest się w ciąży. Ogólnie musisz to robic od początku cyklu (lub od zakończenia miesiączki). Przez cały cykl, żeby to miało sens. Podobno najlepiej jest mieć uniesiona jedna nogę np. na wannie i wtedy włożyć palec. Szyjke określa się na podstawie czy jest wysoko/ nisko, twarda/miękka, zamknięta /otwarta. Ciężko mi określić jak to wyczuć. 🙃 A i u każdej kobiety może być inaczej w ciąży... Ważne, żeby była zamknięta. Chociaż widziałam kilka wykresów ciążowych z otwartą, więc wszystko możliwe. Ale ile kobiet tyle objawów 🙃

    🔸22 lata, starania od 06.2019.
    💗05.2018 synek, 36tc
    💔12.2019 aniołek, 9tc, poronienie zatrzymane
    ▪️04.2020 CB
    🔹Podejrzenie endometriozy w bliźnie po cc
    🔹TSH - 2,42 ,FT4-12,11pmol/L
    🔹FSH, Androstendion, Estradiol, Testosteron, Prolaktyna ✔️Progesteron ✔️
    🔹Antykoagulant toczniowy - ujemny ✔️
    🔹P/c. p.kardiolipinie IgG;IgM <2,00 ✔️
    ▪️EuthyroxN 25, kwas foliowy, Acard. Od dwóch kresek Fraxiparine

    Wracam po przerwie, starania bez starań 🤷🏼‍♀️
‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego