Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Być może potrzebowała od nas odpoczynku, spokoju... mimo wspaniałego, wielkiego wsparcia, czasami odczuwa się większą presję, zwłaszcza, że tyle dobrych wiadomości wokół, a nam przytrafiają sie te mniej optymistyczne. Ale nie chcę sie wypowiadać za Baby. Kiedyś wróci, jak swoje odczeka
Na pewno teraz ją uszy pieką od "obgadywania" -
Wiecie co? Głupio pomyślałam... ale Wam powiem. Baby bardzo stresowała się tą wizytą i widziałam, że szukała też porady na innych wątkach. 1 założyła odrębny. A pomyślałam, ze może poszło coś nie tak jakbyśmy jej życzyły i się wściekła albo podłamała... Mam nadzieję, że moje przypuszczenia są błędne.
-
Pchelkaa wrote:Hej dziewczyny:-) dawno sie nie odzywalam bo mialam urwanie glowy z remontem mieszkania. Dzis zobaczylam dwie kreseczki:-) w piatek zrobilam pierwszy test ale wyszedl bladzioch, chociaz termin@ i tak gdzies na jutro lub srode:-)
W oczekiwaniu -
nick nieaktualnyJa teraz jeszcze nie licze na 2 kreski korzystamy i w dniach niepłodnych serduszkujemy bez zabezpieczenia a tak to uważamy bo póki jest infekcja niie chce narażać maluszka. Ale juz 3.04 mamy wizytę u gina i może dostaniemy zielone światło na starania oby bo już nie mogę się doczekać.
-
hejoooo gratuluje pchełkooo :* !
Eh ja sie w koncu musze zapisac do tego okulisty bo uszkodziłam sobie wzrok patrzac "gołymi" oczami na zaćmienie.... i ciezko mi tutaj was podczytywac... na głupiego nie ma rady eh